Disclaimer |

Disclaimer

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

< 

  1. Maklumat yang diberikan adalah untuk tujuan pendidikan dan komunikasi sahaja dan ia tidak boleh ditafsirkan sebagai nasihat perubatan peribadi.
  2. IbuCergas Marketing & Info Vitamin IbuCergas.Com tidak memberi apa-apa jaminan pada ketepatan, kesempurnaan, kefungsian, kegunaan atau jaminan lain kepada kandungan yang terdapat dalam ruangan ini.
  3. IbuCergas Marketing & Info Vitamin IbuCergas.Com menafikan semua tanggungjawab bagi mana-mana kerugian, kerosakan kepada harta benda atau kecederaan peribadi yang dialami secara langsung atau tidak langsung daripada pergantungan ke atas maklumat tersebut.
  4. Segala produk yang diulas di dalam blog ini adalah mengikut pengetahuan, pembacaan, pengalaman dan testimonial dari pengguna-penguna Shaklee yang lain. Jika pembaca membelinya, ia adalah sepenuhnya si atas keputusan pembeli. Namun, setiap kesan pada pengguna adalah berbeza antara satu pengguna ke pengguna yang lain mengikut keadaan dan kesihatan setiap pengguna.
  5. Adalah disyorkan untuk merujuk kepada doktor anda dahulu untuk mengetahui adakah ia sesuai dengan sejarah dan keputusan terkini keadaan kesihatan anda.
  6. Keutamaan haruslah diberikan kepada keputusan doktor yang merawat anda berbanding cadangan penulis di dalam blog ini kerana doktor anda lebih mengetahui latar belakang kesihatan anda berbanding penulis.
  7. Tidak dijamin bahawa artikel di dalam blog ini akan memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan kerana terdapat banyak faktor yang mempengaruhi kesannya. Sebarang artikel di dalam blog ini boleh disiarkan dengan pengetahuan dan kebenaran dari penulis blog ini.
  8. Disclaimer ini akan diupdate dari masa ke semasa.

>

Tarikah akhir update: 20 Januari 2018

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!