Tak tahu Kat Mana Nak Beli Produk Shaklee?

Daftar Ahli Shaklee, dan berpeluang jimat banyak siap dapat CASH BACK lagi.

daftar ahli shaklee percuma

Kat Mana Nak Beli Shaklee Sebenarnya? 

Shaklee ada dijual di Branch Shaklee berikut:

 

1) Home Office

Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan. Tel: 603-5622 3188 Fax: 603-5622 3199

2) Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu. Tel: 6088-393 848 Fax: 6088-393 851

3) Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh. Tel: 605-241 8260 Fax: 605-241 8263

4) Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor. Tel: 607–350 7245 Fax: 607–350 7804

5) Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur. Tel: 603-4142 1067Fax: 603-4142 1027

6) Penang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang. Tel: 604-383 8261 Fax: 604-383 8560

7) Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu. Tel: 609-747 8688 Fax: 609-747 7711

Selain daripada branch Shaklee ni, semua orang lain adalah pengedar Shaklee biasa jek. TeamCergas pulak ada dalam list di bawah ni. So boleh cari mereka kalau tak tahun macam mana nak beli produk Shaklee.

 

Semakin ramai yang menjadi pengguna produk Shaklee di Malaysia ni.  Masih ramai yang belum tahu dengan daftar ahli Shaklee boleh dapat penjimatan yang lebih untuk setiap produk yang dibeli. Ada juga yang dah tau kelebihan mendaftar keahlian tapi belum terbuka hati untuk mengisi borang. Kebiasaannya sebab beli sekali sekala je atau pun sekadar nak beli satu dua barang yang kurang mahal.

Tapi akhirnya yang kate nak beli sikit-sikit atau beli sekali je akan daftar ahli Shaklee. Sebab ape? Sebab dah rasa best guna produk Shaklee dan repeat order banyak kali. Lepas tu tengok katalog produk banyak pulak yang macam best-best kan. Lepas tu rasa menyesal sebab tak daftar awal-awal. So, entry ni khas saya buat supaya anda tak menyesal di kemudian hari.

Pertama sekali setiap produk ada point yang dipanggil UV yang berlainan nilai. Semakin banyak UV yang dikumpul hasil dari belian produk Shaklee semakin murah pula harganya. Macam mana boleh murah? Sekarang ni ada dua penjimatan yang boleh dapat iaitu pertama dengan jimat perbezaan harga ahli dan bukan ahli. Ambil contoh produk hot seller Shaklee iaitu ESP aka Energizing Soy Protein. Harga jualan adalah RM150 dan jika mendaftar keahlian dapat jimat banyak jugak. Nak tau camne boleh jimat banyak? Terus je call/sms/whatsapp 013-335 5598 (Farha).  Opps.. belum habis lagi. Kite pergi pada cerita yang kedua yang harus anda tahu sebelum menyesal tak jadi ahli. Hehe…

Nak daftar ahli Shaklee yuran adalah RM68.90 (+RM10.60 postage). Ada cara nak dapat free membership iaitu dengan buat belian minimum sebanyak 200UV atau lebih kurang RM650. Siap dapat cash back lagi (+RM20). Sangat menjimatkan. Kalau rasa belum ada keperluan untuk beli dengan jumlah banyak tu, selalunya saya cadangkan kumpul order dengan kawan-kawan opis atau jiran dekat rumah. Dah cukup jumlah boleh terus beli dan daftar tanpa perlu bayar yuran keahlian. Banyak jimat dan secara tak langsung lepas ni kawan-kawan beli boleh la dapat percent kan? Tapi kalau rasa nak dapat 5 angka setiap bulan kena la buat secara serius. Yang ni, saya memang ada buat coaching dan kelas (secara online dan offline) untuk yang serius nak berniaga.

Secara peribadi saya sendiri jadi pengguna Shaklee selama beberapa bulan sebelum daftar ahli Shaklee. Lebih kurang 2 tahun kemudian baru mula menjual produk Shaklee dan hampir setahun lepas tu baru kembangkan network. Perasaan menyesal tu memang ada, tapi bak kata pepatah inggeris better late than never. So sekarang ni cuba fikir nak daftar ahli Shaklee atau nak terus jadi pengguna je. Boleh kata majoriti pelanggan saya akhirnya jadi ahli sebab Shaklee ni memang best. Bukan best kat produk je, bisnes Shaklee pun sangat menyeronokkan. Income puluh-puluh ribu sebulan? Ratus ribu pun ada yang dah capai. Tapi semua ni datang dengan usaha yang bukan sedikit. Ada bisnes yang join harini minggu depan dah 5 angka? Dengan Shaklee jangan harap la (ha ha ha) walaupun tak mustahil tapi Shaklee adalah ‘product based business’ yang mementingkan kualiti produk dengan harga yang munasabah. Maka dengan itu, jangan terkejut kalau sebenarnya Shaklee dah bertahan selama dua dekad di Malaysia. Yang berjaya capai 5-6 angka tetap konsisten dengan pendapatan selama bertahun-tahun. Kerana apa? Kerana produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Dan Sentiasa Semulajadi.

jadi ahli shaklee daftar ahli shaklee pengedar shaklee shah alam cara beli shaklee online cara buat bisnes shaklee group shaklee paling best kelebihan jadi ahli shaklee

>

Kenapa perlu memilih Produk Shaklee? 

Shaklee sangat diyakini kerana:

  1. Shaklee sudah 100 tahun di pasaran iaitu sejak 1915 di mana Multivitamin pertama di dunia dihasilkan.
  2. Shaklee digunakan oleh para atlet Sukan Olimpik
  3. Shaklee digunakan oleh angkasawan NASA
  4. Shaklee published 125 kajian saintifik yang di peer reviewed (updated : 131 dah sekarang)
  5. Shaklee ada Landmark Study yang mana kajian ini dijalankan selama 20 tahun lamanya.
  6. Shaklee ada banyak patent untuk kesemua vitamin mereka.

Boleh baca lebih lanjut berkenaan prestasi Shaklee di link bawah ini:

sejarah-shaklee

Produk Shaklee Diyakini

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee>

>

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!