Coenzym Q10 Shaklee - Bagus Untuk Jantung

Coenzym Q10 Shaklee

Apa itu Coenzym Q10 Shaklee (CoQ10)?

Coenzym Q10 Shaklee (CoQ10) ialah bahan yang hampir sama dengan vitamin. Ia memang wujud secara semulajadi di dalam tubuh badan kita ni. Tubuh kita ni menghasilkan Coenzym Q10 (CoQ10) dan sel-sel badan kita pulak menggunakan Coenzym Q10 (CoQ10) ni untuk pertumbuhan sel baru dan mengekalkan sel tubuh yang sihat.

Coenzym Q10 Shaklee (CoQ10) juga berfungsi sebagai antioksidan, yang mana antioksidan ino melindungi tubuh badan daripada kerosakanyang disebabkan olah radikal bebas. Coenzym Q10 (CoQ10) secara semulajadinya memang ada dalam sumber makanan harian kita, tetapi dalam kuantiti yang sedikit. Ia dijumpai di dalam hati, hempedu, dan buah pinggang dan juga di dalam daging, minyak soya, sardin, ikan mackerel dan juga kekacang.

Coenzym Q10 Shaklee (CoQ10) membantu enzim-enzim dalam tubuh kita untuk bekerja mencernakan makanan dan juga membantu proses-proses lain lagi dalam tubuh badan termasuk melindungi jatung dan otot. Ia juga membantu untuk boostkan tenaga dan cepat memulihkan kecederaan semasa bersukan. Coenzym Q10 (CoQ10) juga digunakan untuk mengurangkan side effect ubat-ubatan (kesan buruk) yang diambil yang boleh merosakkan jantungm otot dan organ-organ. malah jika diambil dalam tempoh yang lama, ia sangat-sangat membantu mengurankan tekanan darah tinggi.

Coenzym Q10 Shakle (CoQ10) juga membantu meningkatkan kesuburan lelaki. Bagaimana? Ia memperbaiki kualiti semen dalam lelaki yang sememangnya kurang subur dan mempunyai kadar bilangan sperma yang sedikit.

Coenzym Q10 Shaklee

>

Secara ringkasnya, fungsi Coenzym Q10 (CoQ10)

 1. Meningkatkan tenaga
 2. Memperbaiki fungsi jantung
 3. Meningkatkan prestasi jantung untuk ahli sukan (tidak mudah letih)
 4. Energy Booster
 5. Mengurangkan migrain
 6. Membantu mengurangkan tekanan darah tinggi
 7. Meningkatkan kesuburan lelaki

>

coq10 Shaklee

>

Tanda-tanda kekurangan Coenzym Q10 (CoQ10)

 1. Kegagalan jantung kongestif
 2. Tekanan darah tinggi
 3. Angin
 4. Strok
 5. Kekurangan tenaga
 6. Gingivitis
 7. Dan kelemahan umum sistem imun.

<

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!