Kurangkan Rasa Lapar Ketika Berpuasa, Anda Boleh Cuba Resepi Ini

Kurangkan Rasa Lapar Ketika Berpuasa, Anda Boleh Cuba Resepi Ini

Ada ke cara untuk kurangkan rasa lapar ketika berpuasa? Atau kurangkan rasa haus? Rasa lapar biasanya orang masih tahan lagi. Tapi rasa haus tu memang kadang melepek habis. Lagi-lagi bagi ibu yang menyusu badan dan mereka yang bekerja di luar (bukan di pejabat). Perut seawal 11 pagi dah bernyanyi-nyanyi dan bibir pon dah mula pecah-pecah menandakan tak cukup air dalam

Baca Selanjutnya Klik Sini..
10 Kelebihan Teh Hijau Yang Terlalu Istimewa

10 Kelebihan Teh Hijau Yang Terlalu Istimewa

Caffein Yang Lebih Baik Untuk Ibu Menyusu Ibu menyusu sering kali risau nak minum kopi. Selalu sangat rasa was-was minum kopi ni ade side effect tak pada susu ibu. Nanti baby akan jadi cranky tak. Minum kopi ni nanti baby susah nak tidur tak. Macam-macam yang akan difikirkan kalau nak minum kopi ni. Lagi-lagi la ibu yang pertama kali melahirkan

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Vitamin Untuk Tambah Tenaga Supaya Tak Mengantuk

Vitamin Untuk Tambah Tenaga Supaya Tak Mengantuk

Menguap sahaja bila di opis. nak kata tak cukup tidur, rasa macam dah tidur 7-8 jam (banyak tu!!)  Ramai sebenarnya mengalami masalah macam ni dan selalu cari vitamin untuk tambah tenaga. Ada yang tidur banyak mana pun tapi tetap mengantuk juga. Badan rasa lesu dan tak bermaya. Kadang-kala itu adalah petanda bahawa badan tak cukup nutrient. Tidur berkualiti tidaklah semestinya tidur

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa dengan Set Mighty 3 GEMS

Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa dengan Set Mighty 3 GEMS

SET Mighty 3GEMS ni awalnya diperkenalkan oleh Shaklee dalam booklet yang diedarkan oleh Shaklee sendiri dahulu kala. Ia asalnya memang bertujuan untuk membekalkan tenaga berpanjangan. Dan ia sememangnya terbaik diambil di waktu pagi sebab sarapan merupakan hidangan harian paling penting untuk kekal cergas sepanjang hari. Apatah lagi jika berpuasa ini. Memang insyaAllah set ini membantu anda kekal bertenaga dan kurang

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Vitalea – Vitamin Untuk Tambah Tenaga

Vitalea – Vitamin Untuk Tambah Tenaga

Vitamin Untuk Tambah Tenaga  Antara banyak-banyak vitamin, ada suatu vitamin yang bagi saya sangatlah miracle. Ops, bukan nak taksb sangat dengan Shaklee ni. This is based on experience. Tesimonial sendiri. Keberkesanan yang saya sendiri alami. Begitu juga para customer saya. Vitamin itu adalah Vitalea Multivitamin with Iron Formula. < TAHUKAH ANDA..VITALEA salah satu killer produk Shaklee… TAHUKAH anda… pada 1915,

Baca Selanjutnya Klik Sini..
error: Content is protected !!