Pengedar Set Bersalin Shaklee Seluruh Malaysia

Pengedar Set Bersalin Shaklee Seluruh Malaysia

Anda Mencari Pengedar Set Bersalin Shaklee? Set Bersalin Shaklee merupakan Set Bersalin Terbaik jika dibandingkan dengan set bersalin lain di pasaran kerana ia dapat membantu ibu-ibu berpantang untuk : Sembuh dari luka berpantang dengan cepat Membentuk dan membina semula darah merah yang banyak tumpah semasa kelahiran Pemulihan luka dalaman rahim Mengelakkan stres untuk menghindar meroyan Memberi tenaga untuk ibu yang

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Set Bersalin Shaklee – Alahai, Murahnya Harga !!

Set Bersalin Shaklee – Alahai, Murahnya Harga !!

2 tahun lepas, saya sendiri tak pernah dengar tentang Set Bersalin Shaklee ni. Almaklumlah, masa tu pun masih bujang. So, bila dah bersalinkan anak sulung saya ni, kebetulan pula memang badan kusut masai, kulit kusam, dah macam orang tua dah. Badan memang lemah betullah. Sakit semasa berpantang. Susu badan pula aduhai laaaa…malu-malu nak keluar. Umur bayi 3 bulan barulah saya

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Boleh Ke Luka Bersalin C-Section Baik Cepat?

Boleh Ke Luka Bersalin C-Section Baik Cepat?

Ramai ibu yang bersalin czer lambat baik luka bersalin nya. Ada banyak sebab sebenarnya kenapa luka pembedahan lambat baik. Itu saya aakan ulas di entry lain. Antara cara lain untuk cepat pulihkan luke bersalin czer adalah: 1) Menyusukan Badan Sepenuhnya dengan Susu Ibu Sebabnya breastfeeding memang terbukti mampu mengecutkan rahim dengan cepat. Jadinya, kalau rahim cepat kecut, maka cepatlah juga

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Elak Sembelit Semasa Berpantang

Elak Sembelit Semasa Berpantang

Sembelit adalah masalah biasa semasa hamil dan juga dalam pantang. Kira-kira 30 hingga 40 peratus wanita hamil dan dalam peringkat awal berpantang mengalami sembelit. Ini diakibatkan oleh diet yang tidak seimbang semasa berpantang dan juga mungkin disebabkan kesan hormon kehamilan yang masih ada dalam badan ibu tersebut pada peringkat awal selepas kelahiran. Hormon ini memperlahankan pergerakan makanan melalui salur penghadaman

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Bolehkah Makan Jagung Selepas Bersalin?

Bolehkah Makan Jagung Selepas Bersalin?

Saya tak tahu kenapa, memang ramai yang sampai ke blog saya untuk bertanyakan soalan tersebut. Bolehkah Makan Jagung Selepas Bersalin?  Seriously saya sampai naik kompius dibuatnya. Memang jagung tak boleh makan ke selepas bersalin? Atas sebab apa pon saya tak pasti. Kerana bila masuk bab berpantang ni, terlalu banyak Mazhab atau ajaran yang kita dengar. Di bahagian utara Malaysia, pantangnya adalah

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Set Bersalin Shaklee Membahayakan Bayi?

Set Bersalin Shaklee Membahayakan Bayi?

Ibu-ibu yang ingin melahirkan anak dan berpantang sudah semestinya ingin mendapatkan produk penjagaan selepas bersalin. Set berpantang atau set bersalin sekarang ni dah menjadi satu kemestian dalam menjalani proses berpantang demi menjaga tubuh badan kita ni yang sensitif ketika proses penyembuhan. Bukan badan je, pemilihan set bersalin juga mempengaruhi baby kecil kita tu sebab kesilapan memilih produk yang tak betul

Baca Selanjutnya Klik Sini..
error: Content is protected !!