Penyusuan Susu Ibu

Set Menyusu Shaklee Popular Di Kalangan Ibu Menyusu

Dahulu, hanya kami sahaja yang mewar-warkan Set Menyusu Shaklee ni. Dulu, hanya kami pengedar Shaklee yang mencadangkan begitu dan begini sesuai untuk dijadikan makanan tambahan ibu menyusu. Dahulu, kami mendapat kecaman hebat dari kumpulan aktivis ibu menyusu bahawa pemakanan tidak memainkan peranan penting dalam kualiti susu ibu. Tetapi kini, meskipun maih banyak lagi orang mempertikaikan …

Set Menyusu Shaklee Popular Di Kalangan Ibu MenyusuRead More »

Panduan Penyusuan Susu Ibu

Faedah Susu Ibu Untuk Bayi Alhamdulillah semakin ramai yang memilih untuk menyusukan bayi mereka. Semakin banyak kempen dan kesedaran wujud di kalangan masyarakat tentang kebaikan susu ibu. Tak apa bagi mereka yang masih belum berjaya, insyaAllah jika bukan untuk anak kali ini, mudah-mudahan Allah berikan cara dan jalan untuk anak-anak seterusnya. Maka, usah terlalu stress …

Panduan Penyusuan Susu IbuRead More »

Testimonial | Set Breastfeeding Shaklee – Part 4

Biarkan gambar berbicara. Muehehhehehe. Set Breastfeeding Shaklee. Masakan ramai berpuas hati jika ianya tidak bagus kan?      Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk menyusu bersama!!!  Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, …

Testimonial | Set Breastfeeding Shaklee – Part 4Read More »

Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Hari ni teruja sangat terngok perubahan drastik seorang saudari kita ni yang selim melim dan gorgeous dengan bantuan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee!! Jom Tengok Gambar dulu. Malas nak bising2 sebab pasti ramai yang teruja!! FRESH TESTI DIRI SENDIRI ================== hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥ …

Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!Read More »

Harga Set Bersalin Shaklee Amat Berpatutan!

Ramai orang keliru dengan Harga Set Bersalin Shaklee. Bukan apa, sebab ramai Independent Distributor Shaklee (SID), tidak meletakkan harga di dalam blog masing-masing. Yang letak tu ada, tapi tak ramai dan kadangkala tak berapa clear . Ini menyebabkan ramai potential customer berasa keliru. Malah ada antara potential customer yang berasa macam tak selesa sebab keliru sangat dengan …

Harga Set Bersalin Shaklee Amat Berpatutan!Read More »

Testimonial | Shaklee Breastfeeding Set – Part 2

Assalamualaikum, ini adalah salah satu lagi testimonial menggembirakan dari seorang ibu yang consume Shaklee Breastfeeding Set / Set B Breastfeeding Shaklee. Kami sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) bukanlah semata-mata untuk mengaut keuntungan semata-mata. Kami berdiri di sini untuk beri konsultansi sebaiknya kepada para customer. Itu yang membezakan kami dengan penjual produk di kedai yang mana kita beli-penjual-terima-duit-dan-thats-it. …

Testimonial | Shaklee Breastfeeding Set – Part 2Read More »

error: Content is protected !!