Panduan Penyusuan Susu Ibu

Panduan Penyusuan Susu Ibu

Faedah Susu Ibu Untuk Bayi Alhamdulillah semakin ramai yang memilih untuk menyusukan bayi mereka. Semakin banyak kempen dan kesedaran wujud di kalangan masyarakat tentang kebaikan susu ibu. Tak apa bagi mereka yang masih belum berjaya, insyaAllah jika bukan untuk anak kali ini, mudah-mudahan Allah berikan cara dan jalan untuk anak-anak seterusnya. Maka, usah terlalu stress ya. Rezeki anak itu ada,

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Hari ni teruja sangat terngok perubahan drastik seorang saudari kita ni yang selim melim dan gorgeous dengan bantuan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee!! Jom Tengok Gambar dulu. Malas nak bising2 sebab pasti ramai yang teruja!! FRESH TESTI DIRI SENDIRI ================== hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥ April 2012 ———— ok, time

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Testimonial | Set Menyusu Shaklee

Testimonial | Set Menyusu Shaklee

Salam, lagi nak share pasal Set Menyusu Shaklee. Testimonial lagi, lagi dan lagi~!!!! MasyaAllah. Semakin femes ya Shaklee ni. Semakin ramai menggunakannya. Meskipun ramai yang mengkondemnya. Heheheh. Jangan jeles sayang-sayang sekalian. Meskipun kita berlainan aliran dan pendapat, tak salah jika ada customer ingin mencuba disebabkan oleh testimonial yang semakin banyak dan mencanak2 ni. Sharing is Caring, walaupun anda mungkin kata

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Harga Set Menyusu Shaklee Amat Berpatutan Juga!

Harga Set Menyusu Shaklee Amat Berpatutan Juga!

Yang lapisan bawah cair-cair agak-agak jernih itulah foremilk, dan yang pekat, kental, putih mulus lemak berkrim di bahagian atas itulah hindmilk. Terlalu banyak foremilk (susu cair) juga tak bagus sebab kurang kandungan lemak yang diperlukan bayi. Menjadikan bayi akan berak hijau, dan berat badan bayi susah nak naik. Sebab itulah kita disuruh menyusukan bayi satu belah breast sahaja dahulu barulah

Baca Selanjutnya Klik Sini..

Testimonial | Shaklee Breastfeeding Set – Part 2

Assalamualaikum, ini adalah salah satu lagi testimonial menggembirakan dari seorang ibu yang consume Shaklee Breastfeeding Set / Set B Breastfeeding Shaklee. Kami sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) bukanlah semata-mata untuk mengaut keuntungan semata-mata. Kami berdiri di sini untuk beri konsultansi sebaiknya kepada para customer. Itu yang membezakan kami dengan penjual produk di kedai yang mana kita beli-penjual-terima-duit-dan-thats-it. Tiada follow up selepas itu,

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Penyusuan Susu Ibu Tidak Memerlukan Bantuan Vitamin?

Penyusuan Susu Ibu Tidak Memerlukan Bantuan Vitamin?

Saya menghormati pendapat orang lain . Ada yang berpendapat ibu menyusu tidak memerlukan bantuan vitamin. Saya pula contradict . Semua nya melalui pengalaman saya sendiri. Meskipun memerah sehingga 8 kali sehari, Alhamdulillah saya masih kekal bertenaga di pejabat. Jikan tidak, mahunya saya sentiasa tidur sahaja. Mindset?  Ada sesetengah orang berpendapat, ala,.. tu mindset korang jek bila makan vitamin, tibe-tibe susu jadi banyak

Baca Selanjutnya Klik Sini..
error: Content is protected !!