Sumber Kalsium Terbaik Untuk Ibu Hamil Dan Dewasa

Sumber Kalsium Terbaik Untuk Ibu Hamil Dan Dewasa

Kenapa Kene pilih Sumber Kalsium Terbaik?  Ramai je kat dunia ni memang makan vitamin atau suplement kalsium. Lagi-lagi la ibu hamil. Memang penting sangat kalsium untuk kita semua, termasuk ibu hamil. Tetapi ramai tidak tahu sebenarnya penting sangat kalsium tu seimbang dengan magnesium. Ostematrix Kalsium Bukan Sekadar Kalsium biasa. Ia ada kesemua vitamin dan mineral yang diperlukan untuk penyerapan optimum dalam

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Patah Tulang Boleh Berpunca dari Osteoporosis Tanpa Disedari

Patah Tulang Boleh Berpunca dari Osteoporosis Tanpa Disedari

Ramai orang memang selalu dengar pasal Osteoporosis, tapi tak ramai pun yang ambil endah. Ramai jugak yang sedar-sedar bila makin berusia, eh kenapa ketinggian badan makin rendah. Biasa kan kita tengok nenek-nenek dan atok-atok kita makin lama makin pendek la pulak. Kita anggap biasa, sedangkan ia boleh dielakkan. Sakit Osteoporosis sebenarnya sangat menyiksakan. Tanpa sedar pulak tu. Kita akan anggap,

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1

Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1

Seperti bulan-bulan lain, masuk je awal bulan Shaklee akan announce ‘promotion product of the month’ yang akan dapat promosi beli 6 percuma 1. Jadi bulan ni dengan sukacitanya Ostematrix Shaklee telah mendapat mandat untuk memegang gelaran produk promosi   8) Best ke ostematrix ni? Macam jarang je orang promote? Ostematrix Shaklee ni orang yang datang cari sebab produk umum yang

Baca Selanjutnya Klik Sini..
Ostematrix – Membantu Mengurangkan Risiko Osteoporosis

Ostematrix – Membantu Mengurangkan Risiko Osteoporosis

Lindungi diri anda daripada Osteoporosis. Apa itu Osteoporosis? Osteoporosis adalah medical condition yang mana tulang menjadi rapuh dan lemah disebabkan oleh kekurangan vitamin D atau pun kekurangan kalsium. Ia mungkin bukan hadir sekarang, tetapi keadaan pemakanan dan diet harian kita semasa muda sangat-sangat mempengaruhi kekuatan tulang kita bila tua nanti, seterusnya mengurangkn osteoporosis. < Gambaran keadaan Osteoporosis bila tua nanti

Baca Selanjutnya Klik Sini..
OsteMatrix ™

OsteMatrix ™

  OsteMatrix ™ (MAL07081510XC) National Pharmaceutical Control Bureau Ministry of Health Malaysia Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia, Kementerian Kesihatan Malaysia Tulang merupakan struktur penting di dalam tubuh manusia.  Ia merupakan kerangka yang menyokong berat badan dan organ utama seperti paru-paru, jantung, hati dan ginjal serta membolehkan kita menggerakkan otot-otot dan tubuh secara bebas.  Mengekalkan kesihatan tulang secara optima adalah penting bagi

Baca Selanjutnya Klik Sini..
error: Content is protected !!