Harga Shaklee 2017

Masih ramai yang makan Shaklee tapi masih tak jadi lagi ahli Shaklee. Sangat rugi sebab sebenarnya berpeluang mendapatkan CASH BACK pulak tu. Tak ramai yang tahu sebab tak ramai pengedar yang inform pasal CASH BACK ni. Dah lah dapat penjimatan sebab dapat harga termurah iaitu harga ahli. Dapat pulak CASH BACK.

Maklumlah dah selalu makan Shaklee kan. Tak ke peluang bagus tu boleh dapat pulangan balik CASH BACK ni.

 

 

CARA JADI AHLI SHAKLEE DAN DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA

Macam mana pulak beli vitamin boleh dapat CASH BACK?

Haaaa, begini cara nya. Sememangnya tak ada limitation @ paksaan membeli bila dah jadi member ni. Tapi katakan la 1 hb ada kawan nak beli Shaklee, diorang tau pulak kita ni member. So kita pakai la ID kita ni untuk belikan pada beliau. 2 hb, tetiba sudara kita berminat jugak nak beli. 3hb pulak, kawan opis berminat nak makan vitamin bila nampak muka dah flawless. Sampai laaa 30/31 hb, ramai pulak jadinya membeli pakai ID kita. Tengok-tengok point terkumpul jadi 200 point. Automatik Shaklee akan bagi CASH BACK ~ RM35 macam tu masuk terus dalam akaun kita pada 15 hb seterusnya.

Ops tak tersengaja lah dapat duit, dalam pada nak tolong orang tu. Kan ke best tu. Sebab tu la masa register jadi ahli Shaklee, diorang mintak akaun bank. Duit CASH BACK tu, boleh la kita beli vitamin untuk diri kite. Haaa dah jadi vitamin FREE dah tu. Dan, tak de limit cash back ni. Boleh jadi sampai beratus-ratus. Apatah laa lagi sesiapa yang memang nak buat bisnes. Memang mencapai ribuan ringgit.

Sebab tu lah ramai suri rumah buat bisnes Shaklee ni. Saja-saja daftar jadi ahli Shaklee makan sendiri tapi tak sengaja terdapat CASH BACK jadi income. Hehheeh.

1. Bagaimana Caranya Untuk Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Hanya yuran sebanyak RM68.90 diperlukan untuk Daftar Ahli Shaklee. Postage Membership kit RM10.60 (maka total hanyalah RM79.50 sahaja). Itu kalau register tanpa barang nak beli. Kalau nak beli barang sekali pon ok. Semua terus pada harga ahli Shaklee sebab dah jadi ahli terus, postage bersama. Semua guna ID sendiri. Bayangkanlah jika beli cukup point, siap terus dapat CASH BACK pula.

<

2. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee SECARA PERCUMA?

Ada cara untuk dapatkan membership RM68.90 tu tak payah bayar. Ya PERCUMA RM68.90. Boleh sangat. Katalah memang ada produk nak beli sekali dengan jadi member Shaklee, dan beli pula memang banyak (kawan nak join, sedara nak tumpang beli dan sebagainya), points pulak sampai 200 points, maka anda terus dapat MEMBERSHIP FREE bernilai RM68.90!!! Ditambah pula automatik dapat CASH BACK / REBATE RM35 terus masuk dalam akaun. Memang penjimatan berganda-ganda.

Cara Jadi Ahli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Percuma

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

3. Macam mana nak tau point untuk setiap produk?

Senang jer. Anda boleh lihat jadual di bawah sebagai rujukan dan pilih mana-mana produk yang anda nak sehingga cukup 200 point untuk membership percuma bernilai RM68.90. Saya akan menghubungi anda secepat mungkin dengan jumlah harga ahli untuk senarai produk yang anda dah pilih. (Lain tau dengan harga yang dipamerkan dalam ni – Jauh lebih murah)

Senarai Harga Produk Shaklee 2017

Jadi lepas anda dah pilih senarai produk yang anda berminat nak beli untuk dapatkan keahlian percuma, anda hanya perlu isikan borang di bawah entri ini dan tekan “Daftar Ahli Shaklee Sekarang” dan terus chat dengan saya. Senarai harga ahli terus valid kepada anda dan saya akan nyatakan jumlah sebenarnya yang jauh lebih murah (sehingga 15% – 30% lebih murah) dari harga di atas. Malah sekiranya pembelian anda melebihi 200 points, anda dapat membership bernilai RM69 tadi secara PERCUMA, dan CASH BACK RM35 terus masuk ke dalam akaun anda!!

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

4. Macam mana nak beli barang nanti bila dah jadi ahli Shaklee?

Anda tak perlu susah payah ke branch Shaklee sebab semua urusan pembelian boleh dibuat secara online. Lepas dah place order, biasanya dalam 2 hari barang dah sampai. Nak saya orderkan juga tiada masalah langsung. Pilihan postage yang ada adalah Poslaju Malaysia, GDex dan juga Citilink.

<

5. Boleh ke nak walk in branch dan daftar jadi ahli Shaklee di branch?

Boleh jer kalau nak daftar di branch. Cuma pastikan di ruangan “Penaja / Sponsor”, anda masukkan Shaklee ID saya, 854292 (nama FARHA MASKURIY). Selepas selesai mendaftar, sila hubungi saya di 013 335 5598 seberapa segera supaya saya boleh emelkan koleksi eBook khas untuk rujukan anda (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!).

Kalau konfius, boleh jek saya daftarkan membership secara online (tak perlu bayar) dan terus ke branch utk pengaktifan (pengaktifan dibuat dengan membeli membership kit).

Atau untuk lebih mudah, klik jek kotak merah di bawah ini, dan klik tab “Join US” di atas page tersebut. Anda akan automatic register di bawah sponsorship saya dan saya akan guide kesemuanya.

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

7. Jadi ahli Shaklee ni kene promote ke? Kene bisnes ke?

Eh tak perlu. Kalau nak makan sendiri, memang tak perlu promote. Beli untuk makan sendiri jek. Konsep jadi Ahli Shaklee berdaftar atau Shaklee Independent Distributor adalah konsep consumerisme seperti ahli JCard, Aeon, Tesco Member, Bodyshop dan sebagainya. Seperti mana bila kita jadi ahli JCard, Jusco takde pun wajibkan kita jual sebotol kicap setiap bulan, begitulah juga keahlian Shaklee. Tak perlu pon jual menjual ni. Melainkan kalau nak jual, memang saya akan ajar semuanya secara PERCUMA.

 

Saya nak daftar jadi ahli Shaklee bersama group IbuCergas Marketing hari ini juga!
Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan Shaklee terbaik dalam Malaysia ini.

Screenshot 2016-05-12 11.30.46

<

Selepas selesai mendaftar jadi ahli Shaklee, sila hubungi saya di 013 335 5598 (Farha) seberapa segera supaya saya kongsikan pelbagai tips menarik (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!)

<

PERBEZAAN KAMI

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Group IbuCergas Marketing untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya ibucergas@gmail.com untuk maklumat lanjut.

 

Carian Berkaitan:

belajar bisnes shaklee, bisnes melalui blog, bisnes melalui facebook, bisnes shaklee, bisnes shaklee best, Bisnes shaklee online, blog pengedar shaklee, cara buat bisnes shaklee, cara jana income bisnes shaklee, coach bisnes shaklee, COD Shaklee, COD shaklee shah alam, daftar ahli shaklee, daftar ahli shaklee untuk buat bisnes, daftar pengedar shaklee, free membership shaklee, group shaklee yang sudah berjaya, iReach group, kelebihan bisnes shaklee, kelebihan menjadi ahli shaklee, master lyna noh, mentor bisnes shaklee, pengedar shaklee meru, pengedar shaklee klang, pengedar shaklee online, pengedar shaklee shah alam, pengedar vitamin shaklee, produk shaklee online, register member shaklee, register shaklee biz, register shaklee online, shaklee malaysia, shaklee online, vitamin shaklee

<

<

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

>

logo-whatsapp_600x184

135 comments

    1. Oh kasihannya.. saya terus PM puan ye :)biasa budak2 ni suke makanan dipelbagaikan. kena rajin juga masak lain2 jenis pada mereka 🙂

  1. Salam, sy mcm tertarik dgn prod ni, blh suggest xkat sy ape yg ptt sy ambil. sy pgnt msk mgu ke-25 & bercadang utk amik set bersalin skali. Masa bersalin yg sulung, anak sy kena kuning yg sgt tinggi. jdk sy nk try prod yg xgunakn jamu. blh bg harganya skali ke?

    1. Boleh sangat dear. ESP sangat baik utk penyembuhan luka2. malah 3 scoop 2 kali sehari pun dah bekalkan 1000mg kalsium harian utk ibu menyusu 🙂

  2. SSalam.

    Boleh bagi harga utk set pregnant tremester 2 &3. Bleh kr sya mkn esp msa mengandung? Kandungan sy 20w 😀 eek. Boleh bg hrga set berpantang sekali yea. Terima kasih

  3. salam.boleh thu x collogen powder sesuai untuk peringkat umur mane?dan produk ape yg sesuai untuk otak (minda) dan ketahanan diri?

    1. Salam

      Sejak umur 25 tahun lagi bukan takat collagen jek hilang dari tubuh. malah kalsium juga.
      Jangan risikokan diri anda dan masa tua anda 😀

      untuk otak dan minda saya cadangkan omegaguard
      untuk ketahanan diri, tak cepat letih, saya cadangkan vitalea dan b complex 🙂

      semoga membantu

  4. Bole sy tau ape vitamin yg paling sesuai utk rambut gugur nk bg sihat? Sbb sy mengalami masalah rambut yang tak sihat..tq 😉

    1. Zinc complex amat membantu.
      Malah Shaklee ada rangkaian Syampuu juga 🙂 yang tu saya belum update blog lagi 😀

    1. Salam,
      Zinc complex, ESP dan Shaklee Collagen Powder biasanya membantu rambut gugur ni. ada option murah seperti zinc, medium seperti ESP dan lagi premium jika Shaklee Collagen powder 😀

      Sembelit
      Lecithin dan herb lax melembutkan najis. InsyaAllah x sembelit. dan x perlu makan hari2 pon.
      lecithin 180 biji dan herblax 120 biji boleh guna sehingga, 4,5 bulan lamanya

      Sakit lutut
      umur puan berapa ya?
      Glucocimine boleh membantu. ada dalam Advance Joint Health tablet.
      saya cume PM puan harga. tp bounce back seolah2 emel tak valid 🙂

  5. Salam boleh sya tau set pa yang sesuai tok sya msa berpntang bg trun brt badan n penyembuhan luka serta kan harga sekli yea…tima kasih

  6. Salam… saya skrg tgh pregnant 33 weeks… sy berminat dgn set bersalin & menyusu… blh saya tau brp harge terbaik yg blh ditawarkan?

  7. Salam,

    Boleh sarankan set yg sesuai utk membantu penyembuhan luka dengan segera selepas bersalin .
    Pada masa yg sama mmbantu pengeluaran susu dan penurunan berat badan. Terima kasih

    1. InsyaAllah set bersalin Shaklee membantu menutunkan berat badan sekali jika diambil secara konsisten. saya ada emel ya 🙂

  8. kat area Taiping Perak ni ada dijual kat mane? saya memang minat sangat dengan collegen ni kalau boleh nak juga try…

  9. Kandungan saya masuk 8bulan, tapi dokter sahkan saya kne diabetis, saya nk tahu produk maner yg sesuai untuk kes mcm saya ni, harap dapt bantu

  10. salam..sy amat berminat untuk beli soy lecithin,alfafa & herb complex..boleh x bg price dan kirimkan pd sy?berapa harga?

    1. Salam Cik Erin,
      Untuk tujuan kuruskan badan ke ye?
      Herb lax abes stok sementara ni.

      Saya dah reply harga ya 🙂
      TQ

  11. saya berumur 40 keatas.. vitamin apa yg sesuai untuk saya.. saya juga sekarang makan ubat kurus figure up.. dan ia makan sebelum sarapan.. tidak ni menjejaskan diri atau berisiko saya sekiranya saya mengambil shaklee dan figure up.. terima kasih..

  12. Salam sis…sy ade mslh anak sy umur 1thn 6bln kurang mkn tp kuat menyusu…blh suggest kt sy produk shaklee yg sesuai utk ank sy.TQ

  13. Assalamualaikum…bole tak cadangkan produk ape yg sesuai utk masalah kulit yang amat kering…. tolong ye stres sgt tgok kulit yg kering dan dah timbul garis2 halus kat bawah mata….huhu

  14. sory nak tanya lg.mmg mmg dah ambik ESP dlm sbln lbh…tp sy ambik sehari sekali ke, waktu pg. adakah sy perlu ambik 2x…lg satu ada jugk kwn sy nasihatkan ambik vita-e compleks…ok ke utk masalah sy ni?…tq

  15. Salam…sy berminat la dgn produk shaklee..nak gune utk berpantang, nk tambah susu badan dan jgk kalo bole nak kurus..any suggestion utk sy..camne kalo nk jadi ahli ye? 😀

  16. Salam…saya menghadapi masalah berat badan. produk apa yang sesuai di makan untuk mnegatasi masalah saya ini..saya juga menghadapi masalah bengkak di sekeliling leher..saya tidak pasti sama ada ia tiroid..saya takut untuk membuat pemeriksaan doktor..jadi, saya ingin bertanya pendapat samada ada produk yang boleh saya cuba untuk membantu masalah saya ini.Terima kasih

  17. salam…saya ade masalah rambut..keguguran pramatang..da nak botak depan n tengah..

    yg kedua badan slalu sakit2 especially lutut..

    sy seorg yg aktif main bdmntn

    1. asalkan ade IC malaysia, duduk di mana pon boleh register shaklee malaysia. postage ke brunei boleh diuruskan 🙂

  18. Antara set kurus yang kami biasa cadnagkan adalah omegaguard, lecithin, alfafa, herblax dan Cinch Shake mix. emel ya 🙂

  19. penghadaman saya kurang okay. Memang bukan tiap2 hari lah. Lagi satu perut sy cepat buncit. Boleh tak cadangkan mana2 item yg kat atas 2 utk saya cuba?

  20. Sy ade ade endometriosis, dah 2 kali operate..skg ni doktor kate endo sy ade blk n ade gak adenomiosis (rahim bengkak) sy nk sgt pregnant tp masih belum berjaya..jd bole cadang kn produk n harga nye skali..pliz

  21. salam farha, masalah saya sama dengan alice saya ada cycst jenis endo n baru buat pembedahan dah 15 hari dr terikh comment ni d tulis.. saya pn takut cycst berulang n teringin pregnant.. tolong email produk yg sesuai n brapa rm skali ye… terima kasih…

  22. assalam. saya berminat nk jd ahli.. so far saya guna shaklee ni utk diri sendiri & anak2 je. bila dh jadi ahli saya blh oder brg secara online ke? coz kalau saya nak walk in ke cawangan di seberang jaya agak jauh juga..

    1. Shaklee collagen powder,
      Vitamin c
      Vitamin e

      Tapi idak ler die jadikan kulit negro jadi macam omputih kan? Hehehehe

      Ia jadikan kulit cerah (warna asal kulit kitta, tanpa ade kusam2)

      🙂

  23. Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh sis.
    Sy ada masalah gastrik dan kulit kusam.
    Produk mana yg sesuai? Esp tu sesuai tak utk yg ada gastrik ya?

  24. saya berminat nak daftar jadi ahli.
    Nak order terus Lecithin dan OmegaGuard one bottle each.
    total harga semua berapa ye

    tq.

  25. Salam..nk tny…adik ipar sy sakit batu karang kt hempedu..ada kwn rekemen mnum shaklee..produk shaklee yg mne ssuai utk dia dan berapa harga…tq

  26. Selamat sejahtera.Boleh tanya apa bezanya Zinc complex dan vitamin E complex ? Adakah vitamin E lebih berkesan berbanding zinc?? sorry sebab saya perhatikan berdasar harganya. Saya punya masalah kesuburan lelaki .

  27. salam. sy nak tny, set apa y boleh sy consume utk cantik kan kulit? kulit sy tona tidak sekata dan senang luka bila di garu. saya juga nak bagi kulit glowing 🙂 tq. boleh reply kat emel.

  28. Salam…ibu saya ada masalah kencing manis…pastu selalu.x bertenaga…produk apa yg sesuai utk stabilkan kencing manis serta skaligus utk tambah tenaga..kalo boleh buat masa ni y nk try 1 dulu..x nk ambik set lg

  29. Salam..sy ade mslh period selepas keguguran anak ke-2 thn 2012..sblm tu anak prtama sy lahir caesar.berat mkin meningkat,pyh nk turunkn..skrg dh hampir 2 thn sy susah dtg uzur,kena mkn ubat turun darah dr klinik baru uzur..sejak mslh period,badan rase cepat letih,sakit2 bangun pagi,sakit kepala n kdg2 jd pelupa..kulit pun jd kusam n x berseri..sy dh cuba produk kesihatan tradisional yg hangat dipasaran.tp x mberikn hasil yg dikehendaki.blh suggestkn x produk ape yg sesuai utk sy..trime kasih.

  30. assalamualaikum, boleh saya tahu Cinch Shake tahan berapa lama kalau makan dua kali sehari dan sekali sehari? Dan jugak soalan yang sama untuk Meal Shakes dan ESP. Terima kasih.

    1. hanya RM69 seumur hidup. Postage rm10.60 jika bukan walk in. Membership kit akan dihantar di rumah. permohonan hanya di atas talian dan terus dapat ni ID dan terus beli pakai ID sendiri =)

  31. Sy ada masalah cyst n tiub fallopian tersumbat.ianya baru dikesan pada tahun 2013.apakah set yg sesuai dgn masalah sy ini

  32. Sy ad masalah gambut gugur lepas bersalin. N ingin menambahkan susu badan. set mama Yang sesuai ye. Umur 20 cengitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge