Betul ke Shaklee Ada Cara Kecutkan Fibroid? 

Alkisahnya seorang customer ini mengandung tapi ada fibroid dalam rahimnya. Bayangkan dah 2 kali buat pembedahan operation buang fibroid. Fibroid ni jika terlalu besar, memang akan mengganggu perkembangan janin dan meningkatkan risiko keguguran, dan bila dah terlalu besar, ade ke cara kecutkan fibroid ni. Dan kebanyakan mereka yang pernah ada fibroid dan cyst, memang ada risiko yang tinggi untuk ianya berulang.

Sungguh, beliau beli Full Set Fibroid Shaklee dan makan dengan sangat konsisten. Tempoh perlulah sehingga 8 bulan hingga setahun mengambilnya. Dan yang paling penting, dengan dosage yang optimum dan juga konsistensi yang penuh disiplin.

Bayangkan, doktor hampir sahaja mahu membuang rahimnya, namun setelah mengamalkan Full Set Fibroid Shaklee sebagai cara kecutkan fibroid, alhamdulillah fibroid mengecut dan pembedahan dah tak diperlukan lagi. Kini beliau sangat yakin dengan Shaklee.

Full Set Fibroid terdiri daripada

Dosage? Memang agak ekstreme. Mahal? TIdak sebab kesihatan itu jauh lagi mahal. Rahim woi! Siapa lah nak kene buang rahim disebabkan fibroid tu. Memang tak sanggup. Semoga customer tersebut semakin sihat hendaknya. Amin.

 

Kenapa perlu memilih Produk Shaklee? 

Shaklee sangat diyakini kerana:

  1. Shaklee sudah 100 tahun di pasaran iaitu sejak 1915 di mana Multivitamin pertama di dunia dihasilkan.
  2. Shaklee digunakan oleh para atlet Sukan Olimpik
  3. Shaklee digunakan oleh angkasawan NASA
  4. Shaklee published 125 kajian saintifik yang di peer reviewed (updated : 131 dah sekarang)
  5. Shaklee ada Landmark Study yang mana kajian ini dijalankan selama 20 tahun lamanya.
  6. Shaklee ada banyak patent untuk kesemua vitamin mereka.

Boleh baca lebih lanjut berkenaan prestasi Shaklee di link bawah ini:

sejarah-shaklee

Produk Shaklee Diyakini

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!