Cara Hilangkan Parut Jerawat Secara Semulajadi

Jika nak hilangkan parut jerawat, tak nak amik apa-apa bahan kimia, dan tak nak rosakkan kulit dengan produk kulit berbahaya yang bukan-bukan, maka gunalah cara yang semulajadi. Dalam erti kata lain, makan makanan yang natural (jangan makan ayam sebab ayam tak natural.. hehehe. pilih ayam organik). Kalau pilih vitain, pilih vitamin yang natural dan semulajadi. Vitamin E sememangnya sangat bagus untuk hilangkan parut jerawat. Untuk parut yang sederana dan kecil, memang ia amat berkesan, tetapi untuk parut yang lama dan besar, agak mengambil masa dan ada kemungkinan tak sesuai diambil untuk orang yang menderita jerawat yang teruk. So better discuss dengan doktor pakar kulit anda sekiranya anda menghidap jerawat yang sangat teruk. Untuk jerawat sederhana dan ringan, benda natural memang slowly but surely. Kalau bende tak natural memang very significant effect but later can ruin the skin even further. So pilihlah yang selamat ya.

983682_694323860603740_1375674770088913531_n

Tips Hilangkan Parut Jerawat

Bagaimana Vitamin E membantu menghilangkan parut?

Jerawat menjadikan kulit anda hilangan kelembapan dan menjadikan kulit kering. Vitamin E menjadikan kulit lembab dan meningkatkan pengaliran darah dalam salur darah di kulit, memberikan oksigen dan sekaligus menjadikan kulit lembab. Bila vitamin E disapu pada kulit pula, ia meningkatkan penghasilan dan pembentukan sel kulit baru. Sebab tu lah kalau sapu vitamin e, kulit akan lebih licin dan lama-kelamaan ia menghilangkan parut lama, kuncinya ialah – dengan pembentukan sel kulit yang baru.

Malah, Vitamin E pon merupakan antioksidan yang sangat elok untuk melawan sel radikal bebas. Sel radikal bebas ni sangat berbahaya untuk sel dan menjadikan parut luka semakin teruk. Vitamin E juga membantu mengurangkan kesan sunburn dan melindungi kulit dari sinaran ultra violet dari matahari. Vitamin E merangsang immunity sel kulit di luar, melindungi diri dari patogen luar. Sebab tu la vitamin E yang berkualiti agak mahal sikit berbanding vitamin C.

<

Vitamin E Shaklee

Vitamin E Shaklee sebotol ade 120 biji tau. Cume RM149 sahaja sebotol dan tahan selama 4 bulan lamanya. So konsisten makan 4 bulan, kulit akan jadi lembab dan bermaya. Marilah cuba. :D. Selain untuk hilangkan parut, kelebihan Vitamin ini boleh di baca di link berikut >> KELEBIHAN VITAMIN E SHAKLEE

<

<Hilangkan Parut Jerawat

>

Tunggu Dulu!!

Tonton Video di Bawah, Bagaimana Seorang Yang Menderita Jerawat Teruk Selama 7 Tahun Berjaya Mendapatkan Kulit Cantik, Gebu dan Lebih Cerah. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

Berikut adalah Set Vitamin dan Set Luaran Yang beliau Ambil Untuk Mendapatkan Kulit Cantik, Gebu, dan Lebih Cerah. Pengambilan set adalah berdasarkan konsutansi. Kerana setiap kulit adalah unik dan setiap kes adaah berbeza. 

Set kulit Cantik, Gebu dan Leih Putih

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!