Lecithin Shaklee adalah produk bermutu yang di keluarkan syarikat Shaklee di mana fokusnya adalah untuk menyihatkan badan kita tau. Kelebihan utama Lecithin adalah ia boleh memecahkan lemak-lemak degil di dalam badan kita. Seterusnya, lemak-lemak ini akan di singkirkan melalui sistem perkumuhan. Seronok kan kalau tak perlu simpan lemak?:mrgreen:

Biasanya saya sarankan untuk mengambil Lecithin Shaklee bersama-sama Herb-Lax atau DTX Complex ataupun Alfafa Complex kerana ketiga-tiga mereka ni merupakan fber. Secara tidak langsung, gabungan Lecithin dan fiber boleh menyebabkan badan anda semakin kurus dari sehari ke sehari. Selain memecahkan lemak di dalam badan anda, ia juga dapat mengawal kadar kolestrol di dalam diri anda8). Seronok bukan?

Jika customer datang ke rumah…memang senang nak tunjuk demo Lecithin dan bagaimana ianya berfungsi. Namun untuk tidak menghampakan mereka yang tidak dapat datang ke rumah…inilah gambar yang ibu snap untuk tatapan semua.

Lecithin

Kemudian tuang sedikit minyak ke dalam air kosong tersebut.Di sebabkan ketumpatan minyak yang rendah, ia akan terapung di atas air. Minyak merupakan antara komponen yang akan bertukar menjadi lemak di dalam badan anda.

Pandangan dari sudut sedikit jauh.

Lecithin

Kacau campuran air dan minyak tersebut. Selepas anda kacau, anda boleh lihat campuran minyak dan air tersebut akan kembali pada keadaan sedia kala iaitu minyak kembali terapung ke permukaan air.

Kemudian, ibu pecahkan 2 biji Lecithin di dalam gelas tersebut.

Setelah dikacau, inilah hasilnya

Molekul minyak kelihatan terurai.

Apabila keadaan ini berlaku, minyak atau lemak di dalam tubuh lebih mudah disingkirkan. Ini baru dengan 2 biji Lecithin

Lecitihin sangat membantu dalam program pengurangan berat badan kerana sifatnya yang boleh memecahkan lemak. Namun kita perlu pastikan kita mengambil fiber dalam  diet menu harian agar proses pembuangan lebih lancar. Lecithin selamat diambil oleh ibu yang sedang menyusukan anak dan mereka yang khuatir dengan masalah kolestrol. Jika anda adalah antara golongan yang prihatin dengan kesihatan anda..buatlah pesanan sekarang!! Jangan tunggu lagi!

 

Kredit: Anakku Wiraku

Wow, menarik kan fakta tentang Lecithin ni.

Lecithin Shaklee

Info lanjut Lecithin Shaklee ini boleh didapati DI SINI

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!