Atasi Masalah Rambut – Dengan Rangkaian Prosante Shaklee

Kita dah tau cara-cara mengatasi masalah keguguran rambut secara dalam dengan vitamin dan supplemen dari Shaklee 8) Boleh KLIK SINI untuk bacaan lanjut ya. Di samping itu, Shaklee juga mempunyai rangkaian produk untuk masalah rambut yang merawat secara luaran. Bukan calang-calang ya. Macam-macam Shaklee ada~!! :mrgreen: Sebelum apa-apa, jom kita tengok testimonial pelanggan.

 

 

 

Oh, teruja? Nak tau yang mana satu produknya? Namanya Rangkaian Prosante Shaklee!

Rangkaian ProsanteKelebihan/ Kebaikan

Nourishing Scalp Treatment

RM 93.00 (59 ml)

Produk yang paling penting dalam Sistem Penjagaan Rambut ProSanté ialah Nourishing Scalp Treatment yang mengandungi tahap Scalp Health Complex eksklusif kami yang paling tinggi. Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

  • Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
  • Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
  • Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya
  • Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak

Revitalizing Shampoo

RM 66.00

(296 ml)

  • Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
  • Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
  • Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.

Purifying Shampoo

RM 62.00

(237 ml)

  • Membersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lain
  • Mengekalkan keseimbangan lipid dan lembapan semulajadi serta tidak melunturkan warna rambut
  • Ideal untuk mengawal lapisan kulit kepala yang sihat, rambut juga tidak berkelemumur.

Replenishing Conditioner

RM 67.00

(237 ml)

  • Pelembap yang pekat bagi rambut yang berkilat dan lembut bak sutera
  • Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabang
  • Menguatkan rambut dengan protein dan humektan yang berasal dari alam semulajadi

Lightweight Conditioner

RM 66.00

(296 ml)

  • Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
  • Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihat
  • Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus

Long Lasting Finishing Spray

RM 58.00

(237 ml)

  • “Medium hold” memastikan gaya rambut tidak berubah
  • Memberikan perlindungan UV
  • Menguruskan rambut yang dikeriting halus dan rambut yang mudah kusut.

banner_ProSante

JK Niaga Beli Sekarang

Siapa yang sesuai pakai Rangkaian Penjagaan Rambut Prosante Shaklee ni? 

  1. Lelaki dan wanita semua peringkat umur dan semua jenis rambut, malah untuk mereka yang gemar mewarnakan rambut.
  2. Sesiapa yang mempunyai rambut nipis atau mengalami penipisan
  3. Sesiapa yang menghadapi masalah rambut rosak
  4. Mereka yang mempunyai kulit kepala atau rambut kering
  5. Mereka yang mempunyai kulit kepala atau rambut yang berlebihanberminyak
  6. Sesiapa yang tidak melihat peningkatan yang dapat dilihat pada rambut mereka dengan menggunakan satu syampu atau malah kombinasi syampu popular

Macam mana pula cara penggunaan Rangkaian Penjagaan Rambut Prosante Shaklee ni?

Boleh rujuk jadual di bawah ya:

Macam mana? Bukannya suruh beli semua pun. Heheh. Ikut budget masing-masing la kan. Dan tahap rambut masing-masing. Inginkan konsultansi? Mudah sahaja. Boleh direct wassap/phone/ message saya :mrgreen:

 

Untuk  Rawatan Masalah Keguguran Rambut Secara Dalaman (SILA KLIK SINI)

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

Senarai Pengedar Vivix Shaklee Seluruh Malaysia

 

Pengedar Shaklee Selangor 

  1. Pengedar Shaklee Shah Alam  - Farha (+6013-3355598)
  2. Pengedar Shaklee Setia Alam - Saliza (+6016-3427702)
  3. Pengedar Shaklee Puchong Prima - Adibah (+6016-3334945)
  4. Pengedar Shaklee Desa Pandan, Ampang - Solehah (+6013-4192767)
  5. Pengedar Shaklee Kota Kemuning, Seri Muda - Fisya (+6017-4205506)
  6. Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Sungai Buloh - Nisa (+6012-3950504)
  7. Pengedar Shaklee Seksyen 22, Shah Alam - Hazwani (+6016-5661639)
  8. Pengedar Shaklee USJ1, SS15 Subang Jaya - Emmy (6014-6337471)
  9. Pengedar Shaklee Pandan Indah, Desa Pandan, Ampang - Solehah (+6013-419 2767)
  10. Pengedar Shaklee Rawang, Jalan Sultan Ismail, Bandar Tasik Puteri - Rasidah (+6019-645 6971)

Pengedar Shaklee Kuala Lumpur

  1. Pengedar Shaklee Segambut, Kuala Lumpur - Sofea (+6018-2887259)
  2. Pengedar Shaklee Tesco Kepong - Emmy (+6014-6637471)

Pengedar Shaklee Johor 

  1. Pengedar Shaklee Pontian, Johor - Azrita (+6012-7555470)
  2. Pengedar Shaklee Taman Universiti, Skudai - Zaleha (+6019-7646021)
  3. Pengedar Shaklee Pulau Indah, Skudai - Farah Wahida (+6010-2321261)
  4. Pengedar Shaklee Skudai - Husna (+6013-7921828)
  5. Pengedar Shaklee Johor Bahru Komtar, JBCC - Hana - (+60134136748)

Pengedar Shaklee Negeri Melaka

  1. Pengedar Shaklee Melaka - Salwa (+6013-2079917)

Pengedar Shaklee Perak

  1. Pengedar Shaklee Teluk Intan, Batu Gajah - Wanie (+6013-2704463)
  2. Pengedar Shaklee Semanggol, Taiping - Jaja (+6011-36198300)
  3. Pengedar Shaklee Ipoh Perak - Elly (+6019-5214383)

Pengedar Shaklee Terengganu

  1. Pengedar Shaklee Kemaman, Chukai Terengganu - Haffeeza (+6013-9831024)

Pengedar Shaklee Kedah

  1. Pengedar Shaklee Changlun, Jitra Kedah - Nazirah (+6013-3532798)

Pengedar Shaklee Pahang

  1. Pengedar Shaklee Mentakab, Pahang - Diyana (+6019-2212976)

Pengedar Shaklee Kelantan

  1. Pengedar Shaklee Kuala Krai, Kelantan - Alwani (+6011-25672005)
  2. Pengedar Shaklee Machang, Kelantan - Nurul Hafawati (+6013-9611101)
  3. Pengedar Shaklee Tanah Merah, Kelantan - Nurul Hafawati(+6013-9611101)
  4. Pengedar Shaklee Pasir Mas, Kelantan - Muhammad Sahli (+6013-2806625)

Pengedar Shaklee Negeri Sembilan

  1. Pengedar Shaklee Sendayan, Seremban, KLIA - Nur Hamizah (+60176164678)

Pengedar Shaklee Sabah

  1. Pengedar Shaklee Kudat, Kota Marudu, Sikuati, Sabah - Azlina (+60199236297)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge