1001 Sebab Anda WAJIB daftar jadi Ahli Shaklee

Anda nak dapatkan produk shaklee dengan harga ahli yang lebih murah?

Jika anda adalah pengguna produk shaklee tegar dan ingin dapatkan produk shaklee dengan harga ahli lebih murah, kami cadangkan anda daftar jadi ahli shaklee supaya anda boleh dapatkan produk shaklee dengan harga ahli yang lebih murah berbanding daripada harga normal. dengan Yuran Daftar Ahli Shaklee RM68.90 atau PERCUMA seumur hidup.

Kelebihan menjadi ahli Shaklee:

1) CASH BACK / BONUS

Bonus ini akan dimasukkan ke dalam akaun ahli sendiri. Caranya cukup mudah. Setiap bulan jika total pembelian melebihi 150 point dalam bulan yang sama, RM23 akan dimasukkan kembali ke dalam akaun bank anda sebagai CASH BACK. Semakin tinggi nilai point, semakin banyak CASH BACK. Point adalah berdasarkan barang yang dibeli di mana setiap barang mempunyai point yang berbeza. Pengumpulan point juga tidak semestinya dalam single resit. 

2) SISTEM SHOPPING ONLINE

Pembelian produk Shaklee akan sangat mudah dan tracking juga semuanya adalah online. Bukan sahaja memudahkan pengguna Shaklee yang mahu makan sendiri, malah amat memudahkan juga bagi ahli Shaklee yang menjadikan Shaklee perniagaan mereka.

3) PENGHANTARAN DIURUSKAN PIHAK SHAKLEE

Sistem Shaklee adalah berdasarkan DROPSHIP. Iaitu kita order menggunakan ID kita dan pihak Shaklee yang akan membuat penghantaran. Jadi ianya HASSLE FREE. Ini amat sesuai untuk ahli Shaklee yang register Membership untuk berniaga. Malah untuk ahli Shaklee yang makan sendiri juga, ianya amat mudah. Boleh lah tempahkan Shaklee untuk rakan-rakan dan saudara mara. Tracking number juga disediakan di dalam Sistem Online Shaklee.

4) TAK PERLU MODAL JIKA NAK BERNIAGA

Kerana apa? kerana customer dah bayar anda dulu! Barulah anda terus jek ke Sistem Online Shaklee dan terus orderkan untuk customer anda. Haa, yang tentang consultation, tentulah pengedar yang orderkan ni kena beritahu. Ini jika untuk siapa yang jana pendapatan dari rumah ya :mrgreen:

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


jadi ahli shaklee daftar ahli shaklee pengedar shaklee shah alam cara beli shaklee online cara buat bisnes shaklee group shaklee paling best kelebihan jadi ahli shaklee

21 comments

  1. Salam… Sy pengguna Shaklee dr thn 2012. Dulu sy x pernah tau pasal upline or downline shaklee. Sy dah mendaftar tp sendiri tanpa guide dlm group. Bole ke sy nak jdkalau sy nak jadi downline miss. If anything bole tolong sy? Bole ke kalau register lg sekali utk jd downline?

    1. Salam sis, boleh join shaklee dengan register baru, dengan syarat id atas nama u tu x aktif selama 18 bulan (jgn beli apa2 guna id u)

      Sbb kita kalau boleh nak guna nama sendiiri untuk naik ranking dalam shaklee.

      Car bonus, conference trip, semua guna nama kita.

      Sent from my iPhone

    2. Salam dear, so sad to hear yang unx masuk group sepatutnya. Jika nak terminate dan register baru, id lama kene x aktif selama 18 bulan

      Mmg ramai yang bertanya pada saya untuk re-register balik sbb salah masuk group.

  2. Salam puan.. sy berminat utk mndftr ahli shaklee.. bleh ke sy beli produk shaklee dari puandgn mggunakn harga ahli slps sy daftar??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge