1001 Sebab Anda WAJIB daftar jadi Ahli Shaklee

Anda nak dapatkan Produk Shaklee dengan harga Ahli yang lebih murah?

Jika anda adalah pengguna produk shaklee tegar dan ingin dapatkan produk shaklee dengan harga ahli lebih murah, kami cadangkan anda daftar jadi ahli shaklee supaya anda boleh dapatkan produk shaklee dengan harga ahli yang lebih murah berbanding daripada harga normal. dengan Yuran Daftar Ahli Shaklee RM65.00 (Postage RM 10 = Total RM 75.00) atau PERCUMA seumur hidup.

 

<

<

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee:

<

1) CASH BACK / BONUS

Bonus ini akan dimasukkan ke dalam akaun ahli sendiri. Caranya cukup mudah. Setiap bulan jika total pembelian melebihi 150 point dalam bulan yang sama, RM23 akan dimasukkan kembali ke dalam akaun bank anda sebagai CASH BACK. Semakin tinggi nilai point, semakin banyak CASH BACK. Point adalah berdasarkan barang yang dibeli di mana setiap barang mempunyai point yang berbeza. Pengumpulan point juga tidak semestinya dalam single resit. 

Cash Back Ahli Makan Sendiri

<

2) SISTEM SHOPPING ONLINE

Pembelian produk Shaklee akan sangat mudah dan tracking juga semuanya adalah online. Bukan sahaja memudahkan pengguna Shaklee yang mahu makan sendiri, malah amat memudahkan juga bagi ahli Shaklee yang menjadikan Shaklee perniagaan mereka.

<

3) PENGHANTARAN DIURUSKAN PIHAK SHAKLEE

Sistem Shaklee adalah berdasarkan DROPSHIP. Iaitu kita order menggunakan ID kita dan pihak Shaklee yang akan membuat penghantaran. Jadi ianya HASSLE FREE. Ini amat sesuai untuk ahli Shaklee yang register Membership untuk berniaga. Malah untuk ahli Shaklee yang makan sendiri juga, ianya amat mudah. Boleh lah tempahkan Shaklee untuk rakan-rakan dan saudara mara. Tracking number juga disediakan di dalam Sistem Online Shaklee.

<

4) TAK PERLU MODAL JIKA NAK BERNIAGA

Kerana apa? kerana customer dah bayar anda dulu! Barulah anda terus jek ke Sistem Online Shaklee dan terus orderkan untuk customer anda. Haa, yang tentang consultation, tentulah pengedar yang orderkan ni kena beritahu. Ini jika untuk siapa yang jana pendapatan dari rumah ya :mrgreen:

<

Bahaya Beli Produk Shaklee Tanpa Melalui Agen Yang Sah dan Tanpa Ada Resit Rasmi Shaklee

Oh ya, kalau nak beli produk Shaklee, pastikan anda mendapat resit Rasmi dari pihak Shaklee sendiri. Syaratnya adalah:

  1. Jadi Ahli Shaklee dan dapat resit rasmi dari Shaklee melalui emel dan SMS. Memang akan ada cop rasmi dari pihak Shaklee beserta batch number.
  2. Melalui pengedar Shaklee yang Sah. Sebab mereka ni lah wakil yang akan consult anda sebaiknya supaya anda mendapat konsultasi yang betul dan after sales servis yang baik. Sekiranya anda menerima salah produk dan produk yang tak mencukupi, mereke ni akan bertanggungjawab penuh.
  3. Pembelian melalui Lazada dan Shoppee, anda takkan kenal siapa Pengedar di sebalik pembelian produk Shaklee tersebut.
  4. Sebab tulah Shaklee mengeluarkan kenyataan di bawah ini. Produk tersebut mungkin rosak, tak cukup kuantiti dan mungkin juga expired.
  5. Hanya pembelian melalui 1) dan 2) sahaja yang akan mendapat Guarantee dari Pihak Shaklee Malaysia Sdn Bhd.
Bahaya Beli Produk Shaklee

Bahaya Beli Produk Shaklee

 

<

Nak Jadi Ahli Shaklee? Isi Form berikut:

Borang Jadi Ahli Shaklee Yang Sah

<

<

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

jadi ahli shaklee daftar ahli shaklee pengedar shaklee shah alam cara beli shaklee online cara buat bisnes shaklee group shaklee paling best kelebihan jadi ahli shaklee

 

Jadi Pengedar Shaklee,

Cara Jadi Pengedar Shaklee,

Nak Jadi Pengedar Shaklee,

Kelebihan Jadi Pengedar Shaklee,

Cara Nak Jadi Pengedar Shaklee,

Bagaimana Nak Jadi Pengedar Shaklee,

Macam Mana Nak Jadi Pengedar Shaklee,

Jadi Stokis Shaklee,

Menjadi Dropship Shaklee,

Cara Jadi Dropship Shaklee,

error: Content is protected !!