Vitamin Shaklee

Sekarang ni banyak produk vitamin dan supplemen yang dijual mana-mana sahaja tak terhad pada farmasi. Dari yang dijual secara runcit mahupun jualan langsung termasuklah vitamin shaklee. Semua produk ni dibuat oleh macam-macam syarikat tempatan dan luar negara. Ada yang dijual secaara tertutup dan tiada pengesahan KKM pun laku terjual. Orang sekarang ni gila betul dengan vitamin sama ada nak cantik atau nak ubati penyakit. Sebelum anda buat keputusan yang kritikal mengenai kesihatan anda, saya sarankan buatlah kajian terlebih dahulu terhadap produk-produk yang ingin dibeli tu. Kadang-kadang kita tak sedar produk vitamin yang kita beli tu adalah sintetik yang boleh beri kesan kurang baik untuk jangka masa panjang. Berbeza dengan vitamin Shaklee yang dirumus dengan bahan semulajadi dan bebas dari kesan-kesan sampingan yang buruk.

Produk vitamin Shaklee jika kita tahu kualiti dan kajian sains yang telah dilakukakan sememangnya tiada tandingan dalam industri ni. Jadi apakah kehebatan Shaklee berbanding produk jenama lain? Jadi mari kita lihat 10 sebab kenapa vitamin Shaklee ni power dalam pasaran vitamin :lol: 

 1. Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujikaji setiap tahun untuk memastikan keselamatan dan keberkesanan produk vitamin shaklee.
 2. Setiap produk Shaklee adalah 100% di uji untuk memastikan dan menjamin yang setiap bahan yang digunakan dalam pembuatan produk mengikut jumlah seperti yang dinyatakan pada label.
 3. Kesemua bahan dalam produk vitamin Shaklee adalah lulus di bawah protokol Shaklee yang sangat ketat.
 4. Saintis Shaklee mencipta formula supaya bahan utama yang digunakan mestilah berkesan secara klinikal bermaksud di uji secara ekstensif lebih dari mana-mana syarikat vitamin lain.
 5. Setiap produk diformulasikan dengan bahan bahan nutrisi yang sudah menjalani kajian yang ekstensif untuk memastikan keselamatan dan keberkesanan produk. Produk vitamin Shaklee bukan jenis yang mengikut trend tetapi digabungkan dengan bukti saintifik mengenai kebaikan produk.
 6. Shaklee menggunakan sistem penyampaian yang termaju untuk meningkatkan ‘bioavailability’, dan sistem ini diuji untuk mengesahkan kelebihan nutrisi yang dicanangkan.
 7. Semua bahan mestilah boleh diguna terima mengikut sudut pandangan falsafah Shaklee, dan juga mestilah menitikberatkan penilitian terperinci terhadap keselamatan produk. Shaklee bukan semata-mata menerima laporan kajian makmal dari pihak badan kesihatan tapi akan buat kajian makmal sendiri untuk mengesahkan laporan kajian makmal yang diterima.
 8. Shaklee memberi komitmen yang tak berbelah bahagi untuk mengelakkan dari menggunakan perasa dan pewarna tiruan serta bahan pengawet. Produk vitamin Shaklee hanya menggunakan ‘non-genetically modified ingredient’.
 9. Shaklee telah membangunkan banyak ‘standard’ dan protokol untuk pembuatan atau dikenali sebagai ‘Good Manufacturing Practices (GMP).
 10. Bukti berterusan prestasi produk shakee ditunjukkan dengan;
  • Lebih 100 penerbitan saintifik dalam bentuk jurnal dan kertas kajian
  • “The Landmark Study”, satu-satunya kajian yang menunjukkan orang yang mengambil multivitamin Shaklee yang telah guna lebih 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik daripada orang yang hanya ambil satu jenis vitamin dan juga yang tidak ambil apa-apa supplemen langsung.
  • Produk Shaklee digunakan oleh atlet-atlet yang telah memenangi sebanyak 125 medal.

Jadi sekarang anda percaya pada Shaklee? Bukan sebarangan syarikat supplemen ye :mrgreen:  Apa yang saya dapat simpulkan, adalah lebih baik kita jaga kesihatan daripada sekarang sebelum terkena sebarang penyakit. Salah satunya adalah dengan mengambil multivitamin untuk memastikan badan kita kekal sihat.

 

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee

>

 

error: Content is protected !!