Vitamin Untuk Rambut Gugur

MENCARI VITAMIN UNTUK RAMBUT GUGUR?

Masalah keguguran rambut adalah ‘common’ untuk kebanyakan wanita. Kadang-kadang suami pun perli bile tengok banyak sangat rambut kat lantai. Macam kedai gunting rambut katanya.. Adehh…  Dah la kena perli, nak membersihkan lantai yang dipenuhi rambut pun dah jadi satu kerja yang agak leceh. Nak tak nak kenalah cari jalan penyelesaian la kan? Macam biasa Google lah jadi  pembantu paling setia. Ok tahniah anda salah seorang kawan baik Google sebab jumpa blog dan artikel ni hehe..

Jadi apakah solution nya? Sebelum nak cari solution, ketahui dulu sebab-sebab rambut gugur. Ada banyak tapi saya akan senaraikan punca yang paling biasa;

  1. Perubahan atau Ketidakstabilan Hormon – yang ni paling biasa kita dengar. Banyak sebab perubahan berlaku iaitu disebabkan mengandung, rambut gugur selepas bersalin, mengambil pil perancang, masalah kitaran haid.
  2. Keturunan – biasa kita lihat bapa/emak yang ada masalah botak tengah rambut, mesti akan ada anak yang menghadapi masalah yang sama.
  3. Penyakit – jika ada penyakit kulit di kepala rambut akan mudah gugur. Tekanan juga membuatkan rambut gugur.
  4. Ubatan – mengambil sesetengah ubat boleh merosakkan sel rambut lalu menyebabkan keguguran seperti pil kawal tekanan darah, pil kawal kelahiran dan lain-lain.. Pesakit yang menjalani kimoterapi pula akan mengalami keguguran rambut yang sangat ketara.
  5. Kekurangan vitamin – rambut gugur juga berpunca dari kekurang vitamin-vitamin tertentu. Di bawah nanti saya akan syorkan beberapa supplemen untuk membantu mengurangkan masalah ini.
  6. Diet – kadangkala terjadi sebab pengambilan diet yang tak seimbang menyebabkan kekurangan zat-zat tertentu (sama seperti no.5)

Jadi saya nak perkenalkan Set Vitamin untuk Rambut Gugur. Produk vitamin terbaik untuk masalah rambut daripada Shaklee. Ia terbahagi kepada dua iaitu dari dalaman (vitamin/supplemen) dan luaran (syampu).

>

Rawatan rambut gugur secara dalaman – terdapat 3 jenis mengikut bajet iaitu
–         Zink Complex
–         Energizing Soy Protein
–         Shaklee Collagen Powder

Untuk maklumat lanjut mengenai ketiga-tiga produk di atas termasuk kelebihan dan harga boleh rujuk DI SINI 

>

vitamin+untuk+rambut+gugur+zinc+complex+collagen+esp vitamin untuk rambut Vitamin Untuk Rambut Gugur  vitamin untuk rambut gugur zinc complex collagen esp

>

Rawatan rambut gugut secara luaran – satu rangkaian produk iaitu syampu, conditioner dan spray. Rangkaian ni memang terbaik memberi kesan seperti pergi ke pusat rawatan rambut yang harga beribu tu! Nak tahu lagi lanjut kena tengok DI SINI ye.

>

vitamin untuk rambut Vitamin Untuk Rambut Gugur  banner ProSante

>
 

Untuk anda rasa lebih yakin, boleh rujuk testimoni-testimoni yang dah dapatkan produk dan vitamin untuk rambut gugur ni.

>

vitamin untuk rambut gugur zinc complex vitamin untuk rambut Vitamin Untuk Rambut Gugur  rambut gugur   zinc complex 2

>

vitamin untuk rambut gugur zinc complex vitamin untuk rambut Vitamin Untuk Rambut Gugur  rambut gugur   zinc complex 3

>

vitamin untuk rambut gugur zinc complex vitamin untuk rambut Vitamin Untuk Rambut Gugur  rambut gugur   zinc complex

>

Sekarang rasa nak repair tak rambut tu? Hehe.. jangan lengah-lengah lagi. Rambut tu kan mahkota anda. Rambut pun boleh mainkan peranan untuk goda suami tau! Untuk yang lelaki pula, botak tu menawan. Tapi kalau botak separuh je tu err… paham-paham sendiri lah ye hoho! Nak konsultasi lagi lanjut pasal vitamin untuk rambut gugur ni? Boleh rujuk detail di bawah ye.

>

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee vitamin untuk rambut Vitamin Untuk Rambut Gugur  Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: