Vitamin Untuk Kulit Sihat

Vitamin Untuk Kulit Sihat Vitamin Untuk Kulit Sihat Vitamin Untuk Kulit Sihat skin

Kecantikan kulit bergantung kepada penjagaan siang dan malam, penjagaan luaran dan dalaman.

Kita adalah Apa Yang Kita Makan

Makanlah banyak buah-buahan dan sayur-sayuran sebab banyak kandungan antioksidan yang baik untuk kulit dan juga tubuh badan.

Antioksidan seperti beta-carotene, vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E boleh menghalang dan memperbaiki sel-sel tubuh yang rosak akibat radikal2 bebas yang merosakkan sel. Bila kulit rosak, kita akan nampak lebih tua dari umur sebenar tau.

Selain daripada Vitamin A, C dan E, pengambilan asid lemak omega-3 juga amat membantu. Asid lemak omega 3 menolong permukaan kulit menjadi kuat dan kukuh, serta melindungi kulit dari kotoran dan toksin. Bila kulit dah kukuh dan kuat, pori-pori kulit pun menjadi kecil, maka kotoran pun tentulah susah nak lekat kan.

Untuk mendapatkan kulit yang benar-benar sihat, ia bukanlah sekelip mata. Biasanya mengambil masa. Kadang-kala ia mengambil masa sekurang-kurangnya 3 bulan hingga setahun untuk menjadikan kulit benar-benar sihat dan nampak berseri luar dan dalam! So, jangan putus asa dalam menjaga pemakanan. Meskipun ia mengambil masa, tetapi kesan untuk jangka masa panjang amatlah berbaloi2!:mrgreen: Vitamin Untuk Kulit Sihat Vitamin Untuk Kulit Sihat icon mrgreen

 Vitamin Untuk Kulit Sihat Vitamin Untuk Kulit Sihat Vitamin Untuk Kulit Sihat Set 2520Antioksidan

Sumber Asid Lemak Omega-3,Vitamin C, E, dan Vitamin A  yang benar-benar semulajadi dari Shaklee! Inilah Vitamin Untuk Kulit Sihat :D Vitamin Untuk Kulit Sihat Vitamin Untuk Kulit Sihat icon biggrin

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone:  013-3355598

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: