Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Selamat!

Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Selamat!

Vitamin utk kulit 2 vitamin untuk kulit cantik Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Selamat! Vitamin utk kulit 2

Kita dikejutkan lagi dengan produk-produk kecantikan kulit yang tiba-tiba sahaja diisytiharkan tak selamat oleh BPFK. Apa itu BPFK? BPFK adalah Biro Pengawalan Farmasiutikal Kebangsaan Malaysia. Boleh cek link kat bawah ni.

>

National Pharmaceutical Control Bureau Ministry of Health Malaysia
Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan Malaysia, Kementerian Kesihatan Malaysia

>

Di mana, setiap product sama ada yang dimakan atau sapuan, asalkan ianya ada contact dengan tubuh badan kita, biasnaya perlulah melalui ujian yang dijalankan oleh badan ini. Ia adalah di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia. Untuk produk yang dimakan, proses untuk mendapatkan kelulusan KKM ini mengambil masa sehingga setahun lamanya. Manakala untuk produk yang jenis luaran seperti krim sapuan, proses untuk mendapatkan kelulusan tu mengambil masa 6 bulan sekurang-kurangnya. Seriously memang lama sebab ia melibatkan kesihatan orang ramai dan pengguna. Saya tak sanggup menjadi mangsa eksploitasi empunya produk yang mengejar keuntungan semata-mata. Biasanya yang kaya ada 2 pihak – pengilang produk tu, dan juga pengasas produk tu.

Sebab tu saya akhirnya memang settled down dengan Shaklee. Sebab koman-koman pun kat Malaysia shaja Shaklee dah bertapak 20 tahun lamanya. Masa tu zaman mak nenek saya ada lagi tau. Cume konsep masa dulu ala-ala party tupperware – kene bertandang dari 1 rumah ke rumah yang lain. Muahahahaha:mrgreen: vitamin untuk kulit cantik Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Selamat! icon mrgreen.

Sekarang tak sama. Google kan hado! FB kan hado! semua di hujung jari. Semua kenal Shaklee. Makcik-makciuk zaman 20 tahun lepas siap kata “Eh, sejak dulu ada Shaklee ni, cuma tak pemes macam sekarang”. Haaaa, makcik x tau. Sekarang Shaklee gila babas pemes. Tapi biasa lah, bila start pemes ni, ramai la yang start nak mengkondem kan. Tapi tak pe, kami POSITIVE dan COOL  jek8) vitamin untuk kulit cantik Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Selamat! icon cool. Koman-koman pun harga Shaklee dari dulu sampai lah sekarang tak pernah berubah uols! Makin ramai guna dan yang paling penting sentiasa Halal dan ade kelulusan KKM.

Ha, sebut pasal kelulusan KKM, alhamdulillah Vita-C Sustained Released 500mg dengan Bioflavanoids telah pon kembali setelah lama (setahun) menghilangkan diri. Gara2 kualiti check la ni dan juga KKM approval. Kalau takat nak amik untung sahaja, boleh jek Shaklee terus jual vitamin untuk kulit paling hot ni. Dengan reputasi yang ada sure ramai orang tetap beli sampai abes stok sokmo. Tapi demi keselamatan pengguna dan pelanggan, Shaklee tetap juga mengharungi suka duka mendapatkan kelulusan KKM dan BPFK tau. Setahun lamanya!!

tak yah cakap panjang la. Siapa nak Vitamin Untuk Kulit yang paling selamat ni, jangan segan inform saya na. Tengah gatao tangan nak buat offer ni. Link FB saya disini (SILA KLIK).

Vitamin Untuk Kulit Cantik vitamin untuk kulit cantik Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Selamat! Vitamin C 2

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee vitamin untuk kulit cantik Vitamin Untuk Kulit Cantik Yang Selamat! Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: