Vitamin Untuk Berhenti Merokok

Vitamin Untuk Berhenti Merokok, Tanpa Menyebabkan Rasa Lapar

Kai ni saya nak perkenalkan Vitamin Untuk Berhenti Merokok, Tanpa Menyebabkan Rasa Lapar.

Disebabkan harga rokok dan pon meningkat (lagi), bawak-bawaklah berhenti merokok tu ya. Hehehe. Bayangkanlah setiap tahun orang yang mati akibat kesan rokok jauh lebih banyak berbanding pesakit AIDS, alcohol addict, penagih dadah, kemalangan kereta, bunuh diri dan macam-macam kemalangan jiwa yang lain tau!! Lagipon merokok adalah antara kematian yang paling-paling boleh dikontrol sekali. Perokok biasanya mati akibat – masalah pernafasan dan juga masalah yang berkaitan dengan coronary heart disease iaitu jantung.

>

vitamin untuk berhenti merokok vitamin untuk berhenti merokok Vitamin Untuk Berhenti Merokok, Tanpa Menyebabkan Rasa Lapar How stop smoking

>

Merokok juga menyebabkan badan kita sangat berisiko kurang banyak vitamin dan mineral asas dalam badan, sebab semuanya macam dah tak diserap. Maksud kata, keupayaan badan untuk serap semua nutrisi ni macam dah tak bagus bila kita merokok. Vitamin yang paling terjejas adalah Vitamin C. lagi banyak kita merokok, lagi banyak Vitamin C akan hilang dari badan dan tissu badan. Jadi, lagi banyak vitamin C sangat diperlukan oleh badan untuk kurangkan kerosakan ini. Vitamin C adalah antioksidan utama dalam badan kita yang sangat penting untuk melawan pelbagai jenis penyakit. Dengan kekurangan vitamin C ini, ditambah pulak badan semakin lama semakin tak berupaya untuk serap vitamin ini, badan kita semakin membentuk pelbagai jenis penyakit lain. Jadi, meskipon MASIH lagi merokok, Vitamin C sangat wajib diambil dan pada masa yang sama, cuba lah berhenti merokok.

Berita baik dengan Shaklee adalah, Shaklee sangat membantu untuk berhenti merokok dengan program yang disediakan. Program ini membantu anda berhenti merokok dengan semulajadi.

Vitamin Untuk Perokok Tegar

Ia dimulakan dengan 3 jenis asid lemak Shaklee, iaitu

  1. Omegaguard
  2. GLA complex
  3. Lecithin

Rasa lapar dan Nak Makan Banyak Semasa Cuba Berhenti?

Tujuan asid lemak ini adalah untuk meningkatkan paras dopamine, untuk menggantikan rokok kerana rokok menyebabkan paras dopamine meningkat. Nicothine meningkatkan paras dopamine secara kimia dalam tubuh kita. Menjadikan perokok rasa kurang nak makan. Sebab tu bila perokok berhenti merokok, mereka rasa asyik nak makan sahaja.

Kemudian, vitamin lain diperlukan untuk menyokong nutrisi dalam badan perokok untuk terus berhenti;

  1. Vitamin C
  2. Garlic
  3. Vivix (jika ade budget yang lebih)

<

Vitamin Untuk Berhenti Merokok vitamin untuk berhenti merokok Vitamin Untuk Berhenti Merokok, Tanpa Menyebabkan Rasa Lapar Vitamin Untuk Berhenti Merokok vert

 

TESTIMONIAL BERHENTI MEROKOK DENGAN SHAKLEE (KLIK SINI)

 

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee vitamin untuk berhenti merokok Vitamin Untuk Berhenti Merokok, Tanpa Menyebabkan Rasa Lapar Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: