Vitamin E Shaklee – 10 Kebaikan dan Kelebihan

Vitamin E Shaklee vitamin E shaklee Vitamin E Shaklee - 10 Kebaikan dan Kelebihan vitamin e benefit skin 1

Macam-macam produk kecantikan yang kita dah cuba dan guna. Ada yang berkesan dan ada yang menyebabkan masalah kulit lebih teruk. Sebenarnya untuk kelihatan cantik perkara asas yang perlu dijaga adalah pemakanan. Pemakanan seimbang yang cukup segala serat dan vitamin serta minum air masak dengan banyak membantu mencantikkan kulit. Tapi kadangkala susah juga nak ‘keep track’ pemakanan kita kan? Jalan paling mudah adalah dengan mengambil multivitamin.

Sekarang dah terdapat banyak vitamin semulajadi dari proses pengekstrekan dari sumber-sumber makanan. Jadi ia boleh dikatakan hampir sama seperti kita makan dari sumbernya. Shaklee salah satu peneraju pasaran vitamin semulajadi di dunia ada mengeluarkan produk Vitamin E Shaklee sebagai suplemen tambahan membantu kita untuk mendapatkan khasiat vitamin E tanpa perlu pening nak sediakan makanan yang kaya Vitamin E :D vitamin E shaklee Vitamin E Shaklee - 10 Kebaikan dan Kelebihan icon biggrin

Now let see kebaikan vitamin E shaklee ni..

 

10 Kebaikan dan Khasiat Vitamin E Shaklee

  1. Boleh memberi kemudaan kepada kulit kerana Vitamin E melambatkan proses penuaan
  2. Perbaiki peredaran darah serta sangat berguna dalam rawatan “premenstrual syndrome” (PMS) dan juga menghindari dari penyakit “fibrocystic” buah dada. Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah senggugut.
  3. Memperbaiki tisu dan membantu menghilangkan parut-parut terutamanya kesan dari jerawat dan kesan dari kecederaan.
  4. Membantu meningkatkan kesuburan wanita serta menambah pengeluaran air mani lelaki terutamanya bagi lelaki yang mempunyai masalah “low count sperm”.
  5. Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat, cantik dan lebat.
  6. Meningkatkan keinginan seksual
  7. Memberi tenaga seksual yang lebih baik, libido kuat dan mengurangkan rasa stress.
  8. Fungsi anti-penuaan Vitamin E dapat melindungi kulit daripada kerosakan akibat terdedah kepada radiasi sinaran UV matahari serta udara tercemar yang menjadi punca kedutan, jeragat dan juga kanser kulit.
  9. Membantu mengurangkan sindrom PMS dan pre-menopause seperti mood berubah, kekejangan, sakit kepala, tekanan dan sebagainya.
  10. Membantu menghasilkan hormon estrogen untuk lelaki dan kesemibangan progesteron pada wanita. Membantu memberi tarikan dan meningkatkan mood seks.

 

So dari 10 kebaikan dan khasiat vitamin E shaklee ni saya jamin mesti ada sekurang-kurangnya satu yang boleh membantu menyelesaikan permasalahan yang di alami.  Dengan mengamalkannya dengan konsisten insyaAllah akan memberi kesan positif. Sekarang dah ada rasa-rasa nak beli? Hehe… Kebiasaanya vitamin E shaklee ini ada termasuk dalam set dan pakej vitamin shaklee iaitu

Harga vitamin E shaklee ni sangat berpatutan untuk penggunaan sehingga 4 bulan. Sebotol ada 120 biji.  Harga retail RM149 tapi dengan daftar ahli shakee anda boleh dapat harga istimewa. Boleh klik link kat bawah ni kalau nak dapatkan info lebih lanjut pasal keistimewaan yang saya maksudkan tu

 

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee vitamin E shaklee Vitamin E Shaklee - 10 Kebaikan dan Kelebihan Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: