Vitalea Shaklee Vitamin Semua Dalam Satu

Biasa dengar vitamin or supplement yang all in one? Sebelum saya berjinak-jinak dengan mengamalkan pengambilan vitamin Shaklee pun saya tak tau ada supplement yang menggabungkan berpuluh jenis vitamin ke dalam satu tablet! Masa mula-mula tau memang rasa takjub. Dalam hati cakap “vitamin power rangers ke ni?” hehe… bukan saya mengagungkan vitamin selain dari makanan sunnah, tak sama sekali. Cuma tak sangka dengan teknologi sekarang manusia tak perlu lagi makan macam-macam untuk dapatkan semua khasiat dan zat. Tinggal ambil satu tablet, masuk mulut telan dengan air, setel. Memang yang dalam bentuk semulajadi lebih baik, tapi masih adakah pilihan kita untuk mendapatkan sumber yang asal dengan mudah dan cepat? Belum masuk bab nak simpan kat peti ais lagi. Jadi makanan tambahan dalam bentuk tablet adalah ‘viable’ pada zaman sekarang yang serba nak cepat dan sibuk ni. Ok tahniah Shaklee kerana berjaya mencipta vitalea yang power rangers ni kikiki…

Majoriti dari kita tak penah menyangka yang sebenarnya badan kita ni kurang vitamin dan mineral. Susah nak percaya sekarang ni ada orang boleh lengkapkan segala nutrisi harian untuk badan. Rutin kebiasaan yang saya biasa tengok ialah makan nasi, ayam/ikan/daging, sayur dan kicap (nak jugak tambah kicap kan..) Jadi sumber utama yang dapat hanyalah karbohidrat, protein dan vitamin dari sayuran. Lepas tu yang paling banyak karbohidrat pulak tu. Memang bahana sungguh rakyat Malaysia yang comei-comei dan ‘bulat-bulat’. Bayangkan lah kita ni antara negara yang mempunyai rakyat obesiti tertinggi di dunia. Dekat Asia kita nombor satu tau. Ni nak malu ke nak bangga eh? :P Vitalea Shaklee Vitalea Shaklee Vitamin Semua Dalam Satu icon razz

Selain dari tu, kekurangan vitamin yang menyebabkan badan cepat letih, rasa lesu dan lembik, antibodi tak kuat so cepat kena serangan demam dan selsema, rasa tekanan, tak ceria, suram, kusam, badan sengal-sengal, cepat kejang otot, tulang tak kuat dan rapuh, masalah jantung dan 1001 masalah dan penyakit lain. Jadi hasil dari permasalahan ni makan wujudlah vitamin ‘all in one’ atau dikenali sebagai vitalea Shaklee gabungan vitamin dan mineral penting jadi satu yang dicipta oleh Dr. Shaklee iaitu ‘founder’ syarikat Shaklee sendiri berpuluh-puluh tahun dahulu.  Dengan kejayaan penciptaan vitamin ni, kita tak perlu lagi terlalu banyak supplemen sampai nak termuntah-muntah telan tablet vitamin serupa macam orang yang sakit kronik.

Vitalea Shaklee Vitalea Shaklee Vitalea Shaklee Vitamin Semua Dalam Satu vitalea iklan

Antara kelebihan utama Vitalea Shaklee ni adalah untuk

  • Sistem imunisasi
  • Kesihatan tulang
  • Kesihatan jantung
  • Kesihatan buah dada
  • Mengekalkan tenaga
  • Kulit, rambut dan kuku yang lebih sihat

Vitamin-vitamin Terkandung dalam ViTALEA
.
✔ A
✔ C
✔ D
✔ E
✔ B1
✔ B2
✔ B3
✔ B5
✔ B6
✔ B12
✔ Asid Folik
✔ Biotin
✔ Kalsium
✔ Fosforus
✔ Iodin
✔ Zat Besi
✔ Kuprum
✔ Zink

Vitalea dapat memberikan 100% atau lebih nilai harian kesemua vitamin termasuk DUA KALI nilai harian vitamin C, D dan E termasuk betacarotene untuk meningkatkan perlindungan anti-oksidan. Setiap kelebihan fungsi vitamin di atas itulah kelebihan yang ada pada VITALEA Shaklee. Tua, muda, sakit, sihat, laki, wanita, lemah, kuat, sesiapa saja seharusnya menjadikan pengambilan Vitalea Shaklee amalan harian WAJIB.

Boleh dipercayai ke produk ni? Dengan tujuh ujian klinikal insyaAllah ia bukan seperti produk cendawan tumbuh lepas hujan macam dekat facebook. Ujian yang dijalankan melalui saringan ketat yang mengambil masa bertahun-tahun sebelum di jual kepada umum.

Dengan harga yang cukup berbaloi RM88.75 sebotol mengandungi 120biji yang boleh tahan hingga EMPAT BULAN. Kos sebulan hanya RM22 sahaja. Mana nak dapat VITAMIN POWER semurah ni? Itulah dia Vitalea Shaklee antara produk yang terbaik yang pernah dihasilkan

Dapatkan update terbaru mengenai promosi dan maklumat mengenai produk Shaklee dengan memasukkan nama dan email pada borang di bawah.

[grwebform wid=”1667503″ css=”on/off”]

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee Vitalea Shaklee Vitalea Shaklee Vitamin Semua Dalam Satu Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: