Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!!

Hari ni teruja sangat terngok perubahan drastik seorang saudari kita ni yang selim melim dan gorgeous dengan bantuan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee!!

Jom Tengok Gambar dulu. Malas nak bising2 sebab pasti ramai yang teruja!!

Set Kurus Ibu Menyusu set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! Testimonial Set Kurus Shaklee

Set Kurus Ibu Menyusu set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! Testimonial Set Kurus Shaklee 2

Set Kurus Ibu Menyusu set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! Testimonial Set Kurus Shaklee 3

FRESH TESTI DIRI SENDIRI
==================

hadoi, taktau nak tulis ape sebenarnye..hihi meh saye explain aje tiap gambar tu ye ♥

April 2012
————
ok, time ni saye dh sarat mengandung, badan semakin mengembang sbb saye sgt2 kuat makan..hihi tgk tangan tu, kembang aje..smpai nk genggam tangan pun tak boleh, terlalu gemuk..overweight.. dari berat 50KG, jadi 80KG

August 2012
—————
time ni hari raya tahun lepas, berat tak timbang plak brape KG, tapi yang pasti, pakai jubat tu, sangat ketat..leh nampak tummy lapis2..satu perkataan saja MALU..orang tegur, bertanya..tapi nak buat macam mana, saya bersalin secara cesarean..tak boleh bertungku, berbedung, mengurut pun takleh usik bahagian perut..time ni jeans saye pakai size 32..huhu

January 2013
—————
start bulan September, saya bertekad dengan diri sendiri..i have to do something..bermula lah misi..sebelum2 ni, saya makan gak shaklee, amek esp, bcomp, vitamin c, set berpantang shaklee..tp start september, saya mula amek set slimming ;) set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! icon wink alhamdulillah dari size 32 inch, dah jadi 29 inch

February 2013
—————–
jengjeng..ni latest me !! time g bercuti dekat gold coast sepang, dengan family husband time celebrate birthday 3 generation (tokabah,husband(anak), adam(cucu))..hihi..alhamdulillah ;) set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! icon wink guess what, now jeans dah size 27 !! yeay !! dah boleh pakai jeans zaman study dulu..terus laju2 bukak robok lame, cari seluar2 lame, basuh before gi bercuti ;) set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! icon wink alhamdulillah dari beli saje2 je makan, sampaila sekarang saye dah join jadi independent distributer shaklee ..sambil2 menjana pendapatan, dapat gak mencantikkan diri..hihi *perasan seketika*..hihi

 

Haaa, tu baru testimonial bergambar. Yang ni pulak, testimonial ber-video lagi haa. Memang best bila nampak ketara perubahan kan? 20 kilo tu!! Itu berubah bukan sikit-sikit. Itu memang sangat mengujakan!!

Hee.. tengok pon teruja. Aina Mardhiah ni mengambil Set Kurus Shaklee Untuk Ibu Menyusu. Ingat ya, ibu menyusu perlukan kalori yang tinggi untuk kualiti susu ibu yang lengkap. Maka, tak boleh ambil Set Cinch Shake Shaklee. Set Kurus Ibu Menyusu terdiri daripada  ESP, Lecithin, Herb-Lax, Alfafa, Lecithin.

set kurus Ibu Menyusu set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! Set 2520Ibu 2520Menyusu

Ops..ops…dengan syarat ya, makan secara konsisten, jadual memang kene ikut strictly. Haih.. kata nak kurus, tapi kalau masih melantak jugak, macam mana nak kurus ye dak :lol: set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! icon lol

Belum cukup itu, ni nak tunjuk pulak seorang ibu comel yang mengakui kerana produk Shaklee la perut beliau comel dan kempis. Malah bila buat pemeriksaan doktor, biology age beliau adalah 18 tahun, sedangkan beliau sudahpun berumur 30 tahun. Menarik kan?

Untuk Jadual Makan Set Kurus Ibu Menyusu Shaklee.

Lecithin Mengemulsikan lemak supaya badan kite tak serap lemak-lemak ni. Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, pengambilan Lecithin membantu mengemuksi dan memetabolismakan lemak, kolestrol dan trigliserida di dalam tubuh.Pelangsingan – Menghalang obesity. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan langsing yang seimbang. Makan 2 biji pagi selepas sarapan<<Makan 2 biji tengah hari selepas makan tengah hari<Makan 2 biji selepas makan malam
Omega Guard Omega ialah eseential fatty acid, yg diperlukan oleh tubuh kita utk sintesis protein utk otot & meningkatkan hormon leptin supaya kita tak rasa asyik nak makan je. Orang2 yg konsisten dgn omega biasanya kan rasa kenyang.Kalau lecithin tu dia directly menggumpal lemak, Omega ni dia indirectly, like bertindakbalas dgn hormone etc. Makan 2 biji selepas sarapan dan 2 biji selepas makan malam
Alfafa Complex Menyingkirkan lemak dan kolestrol – Kerana alfafa mengandungi saponin, serat yang bertindak seperti span untuk menyerap lemak dan kolestrol. Makan 2 biji pagi selepas sarapan<Makan 2 biji tengah hari selepas makan tengah hari<Makan 2 biji selepas makan malam
Herb Lax Merawat masalah sembelit, dan melawaskan najis. Merangsang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin. Mengempiskan perut. Mengurangkan ketegangan perut. 2 biji Makan sebelum tidur, 2, 3 kali sahaja seminggu
Energizing Soy Protein (ESP) Pembekal Tenaga – Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun badan, mencegah migrain, imsomnia, dan tekanan.Satu hidangan ESP bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh badan manusia.Sangat sesuai untuk mengelakkan gastrik semasa berdiet! 1 scoop pagi sebelum tidur, 1 scoop menggantikan minum petang, dan 1 scoop sebelum tidur supaya tidak gastrik

 

 

 

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. InsyaAllah kite usaha untuk kurus bersama!!! :mrgreen: set kurus ibu menyusu Testimonial | Set Kurus Ibu Menyusu Yang Mengagumkan!!! icon mrgreen

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

2 comments

  1. Assalamualaikum. Sekarang usia kandungan saya 7 bulan lebih dan saya berhajat selepas bersalin saya nak terus ambil set berpantang and set slimming sekaligus. Boleh saya tau vitamin apa yang perlu saya ambil dan jadual makan untuk ke 2 set tersebut. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: