Tambah Tenaga Dengan Energy Tea Mix Shaklee

Dalam dunia kian mencabar ni, kalau makan tak kena gayanya, memang badan mudah sakit, tak bertenaga dan lesu. Berapa ramai yang dok mencari-cari vitamin tambah tenaga? Ramai woo. Tapi ada juga yang takut la ambil supplemen dan vitamin-vitamin ni. Too ekstrem katanya :mrgreen: Tambah Tenaga Tambah Tenaga Dengan Energy Tea Mix Shaklee icon mrgreen

Tak pe, kami boleh cadangkan benda yang kurang ekstrem. Hehe. Teh sahaja pon. Tapi jangan tak tahu teh ni lain dari yang lain. Memberi tenaga berpanjangandan juga berkhasiat. Tolak tepilah semua teh-teh uncang yang ada kat pasaran tu. Sebab teh ni sangat berbeza.

Bukan apa. Teh-teh (lebih-lebih lagi yang banyak pewarna dan perasa tiruan) di pasaran tu boleh menyebabkan kanser tau. Tapi Cinch Energy Tea Mix ni berbeza sebab ia adalah campuran teh-teh terpilih iaitu teh merah, teh hijau dan teh putih. Bahan-bahannya secara details:

  • Taurina
  • Maltodextrin – bahan daripada jagung
  • Rooibos Red Tea Extract –tumbuhan herba dari Afrika … dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • Green Tea Extract
  • White Tea Extract –teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
  • Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dai Jepun (the greener than green superfood)

Teh-teh merah, hijau dan putih ni digunakan sejak zaman berzaman dalam perubatan Cina. Antara kegunaanya:

✔ Anti-mikrob
✔ Imunostimulan
✔ Anticarcinogenic
✔ anti-inflammatory
✔ perlindungan terhadap penyakit jantung
✔ Anti oksidan – perlindungan dari kanser
✔ Mengubati lukemia (laporan dari Mayo clinic)
✔ Mengawal kerosakan DNA
✔ Menurunkan paras kalori dan kolesterol
✔ Detoxifiers
✔ Stmulator tenaga & kehilangan lemak

Satu paket teh ini mengandungi 28 sticks (seperti dalam gambar). Harganya RM119 (termasuk pos). Memang mahal, tapi berbaloi-baloi. Ia bertindak sebagai energy booster juga. Boleh PM saya untuk diskaun dan rundingan harga ya. Kalau jadi member Shaklee lagi bagus sebab banyak kelebihannya. Hehe. Dalam gambar tu nampak agak pekat, tapi warna dia light-light saja. Kalau nak jimat boleh buat satu jag wooo :lol: Tambah Tenaga Tambah Tenaga Dengan Energy Tea Mix Shaklee icon lol.

Ps.. dah nak bulan puasa ni. Saya pun nak gantikan teh saya dengan Cinch Energy Tea Mix ni. Hehehe.

Jadi penggemar teh tak perlu risau lagi dengan ancaman kanser, teh ni boleh membantu mengelak kanser! Cool kan? :mrgreen: Tambah Tenaga Tambah Tenaga Dengan Energy Tea Mix Shaklee icon mrgreen

Tambah Tenaga Tambah Tenaga Tambah Tenaga Dengan Energy Tea Mix Shaklee Energy Tea Mix Cinch

 Jom tengok Testimonial Cinch Energy Tea Mix ni pulak ya.

 Tambah Tenaga Tambah Tenaga Tambah Tenaga Dengan Energy Tea Mix Shaklee Testimonial Energy Tea Mix

ENERGY TEA MIX SHAKLEE

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal. 8) Tambah Tenaga Tambah Tenaga Dengan Energy Tea Mix Shaklee icon cool

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: