Tagged: Berpantang

0

Set Bersalin Terbaik – Shaklee Diakui Ramai

Set Bersalin Shaklee mungkin adalah Set Bersalin Terbaik berdasarkan kandungan bahan yang digunakan dalam produk Shaklee adalah 100% natural dan selamat. Kenapa saya katakan Set Bersalin Shaklee merupakan Set Bersalin Terbaik? Sebab saya sangatlah percaya dengan kandungan produk Shaklee yang 100% semulajadi dan juga selamat. InsyaAllah. Lagipun ia amat sesuai diambil oleh ibu-ibu berpantang tanpa...

tanda meroyan stress selepas bersalin 0

Tips Hilangkan Keletihan Selepas Bersalin

Selepas bersalin, siapa kata ibu bersalin ni seronok banget dapat cuti 2 bulan (atau 3 bulan tu)? Siapa kata?? . Busy amat weyh. Penat sangat-sangat. Jangan ingat ibu bersalin dok rilek2 jek kat rumah goyang kaki ya. Especially bos-bos yang jenis seksis ni. Menyampah mak. Kihkihkih. Cuba bagi dia rasa bersalin jap. Mesti dia tobat tak...

set menyusu shaklee 0

Harga Set Bersalin Shaklee Amat Berpatutan!

Ramai orang keliru dengan Harga Set Bersalin Shaklee. Bukan apa, sebab ramai Independent Distributor Shaklee (SID), tidak meletakkan harga di dalam blog masing-masing. Yang letak tu ada, tapi tak ramai dan kadangkala tak berapa clear . Ini menyebabkan ramai potential customer berasa keliru. Malah ada antara potential customer yang berasa macam tak selesa sebab keliru sangat dengan...

omega guard 1 0

Vitamin Selepas Bersalin – Apakah Kepentingannya?

Di zaman-zaman modern ni, semakin ramai ibu-ibu bersalin memilih untuk bertukar dari pengambilan jamu-jamu kepada pengambilan vitamin selepas bersalin. Ops, saya tidak mengkondem pengambilan jamu. Saya menghormati pendapat orang lain untuk apa jua pilihan mereka. Malah, sekiranya ada customer saya yang ingin menggunakan jamu selepas bersalin, dan juga vitamin ibu bersalin dalam masa yang sama,...

Dr Hamid Arshat - Set Bersalin Shaklee Terbaik 2 4

Set Bersalin – Shaklee Pilihan Ibu Moden

Kita memang dah sedia maklum yang pemakanan sihat amat penting semasa ibu mengandung. Tapi jangan ingat selepas bersalin kita dah tak perlu dah jaga pemakanan ya. Diet yang seimbang sama jugak penting selepas bersalin, malah ramai ibu-ibu bersalin yang selalu sangat lah mengadu letih, nampak macam zombie, tidak bermaya dan juga mood swing dan tak...

Set Bersalin 5 0

Set Bersalin Shaklee : Lagi Testimonial Mengujakan

Set Bersalin Shaklee – Kali ni saya ingin kongsikan lagi pengalaman ibu baru ini yang menggunakan vitamin Shaklee sebagai Set Bersalin beliau. Ternyata beliau amat berpuas hati dengan kesannya. Semoga pengalaman beliau dapat memberi manfaat kepada ibu-ibu baru yang tercari-cari set bersalin berkesan.     Puan Eizan berkata: Salam semua Sy nk share pengalaman sndiri...

02-postnatal-care-020911 0

Set Bersalin Shaklee: Testimonial Pelanggan Yang Berpuas Hati

Set Bersalin Shaklee – Kali ni saya ingin kongsikan bersama pengalaman ibu baru ini yang menggunakan vitamin Shaklee sebagai Set Bersalin beliau. Ternyata beliau amat berpuas hati dengan kesannya. Semoga pengalaman beliau dapat memberi manfaat kepada ibu-ibu baru yang tercari-cari set bersalin berkesan. Kata beliau tentang Set Bersalin Shaklee ni: Salam semua .. Harini saya...

SET BERSALIN SHAKLEE - PENYUSUAN 1 41

Set Bersalin Shaklee – Alahai, Murahnya Harga !!

2 tahun lepas, saya sendiri tak pernah dengar tentang Set Bersalin Shaklee ni. Almaklumlah, masa tu pun masih bujang. Kikiki. So, bila dah bersalinkan anak sulung saya ni, kebetulan pula memang badan kusut masai, kulit kusam, dah macam orang tua dah. Badan memang lemah betullah. Sakit semasa berpantang. Susu badan pula aduhai laaaa…malu-malu nak keluar. Umur...

SET BERSALIN SHAKLEE - PENYUSUAN 2a 1

Set Bersalin Shaklee – Set Bersalin Terbaik

Kenapa saya katakan Set Bersalin Shaklee merupakan Set Bersalin Terbaik? Bukan saya nak exxagerate sangat-sangat. Tapi sudah banyak dah tertimonial yang menyatakan kebaikan Set Bersalin Shaklee ni. Dan ternyata ramai yang berpuas hati. Maklumlah sekarang ni zaman moden. Generasi X kini lebih gemar mengambil sesuatu melalui pembacaan dan mula menitik beratkan tentang kesihatan. Saya juga...

20

Pakej Set Bersalin / Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu Baru

  Kami di Vitamin.IbuCergas.Com menyediakan beberapa pakej set bersalin / set berpantang untuk ibu-ibu yang baru melahirkan anak. Ini memberikan fleksibiliti kepada ibu-ibu untuk memilih Set Bersalin yang bersesuaian dengan mereka di samping memenuhi budget kewangan masing-masing. Secara amnya, ibu bersalin boleh mengambil produk-produk Set Bersalin berikut dari Shaklee. Kesemuanya telah terbukti banyak membantu ibu-ibu bersalin...

02-postnatal-care-020911 0

Ibu Berpantang Sihat Dengan Vitamin Shaklee

Kebiasaannya ibu yang bersalin dan ibu berpantang merasakan keletihan yang melampau disertai dengan perasaan emosi yang sering tak menentu. Selepas melahirkan anak, perasaan letih menerjah-nerjah, tak terurus dan dengan hormone yang sedang berubah-ubah, biasanya ibu berpantang kerana bersalin amat lah emosional. Itu belum ditambah lagi dengan masalah penyusuan susu ibu kepada bayi yang baru dilahirkan....

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.