Shaklee Produk Bersalin Terbaik Dan Terhangat Di Pasaran!

Oleh kerana gambar kecik sangat, maka saya copy n paste lah testimonial Shaklee Produk Bersalin Terbaik di pasaran nih. :mrgreen: produk bersalin terbaik Shaklee Produk Bersalin Terbaik Dan Terhangat Di Pasaran! icon mrgreen

Produk Bersalin Terbaik produk bersalin terbaik Shaklee Produk Bersalin Terbaik Dan Terhangat Di Pasaran! Set 2520Bersalin 2520Berpantang 2520Shaklee

Salam.. Nak share pengalamn sendiri ni..saya start makan shaklee baru je tu pon ambil set berpantang yg sangat superb!! Okie..

  1. Masa bersalin saya trauma bleeding sebab kesilapan hospital, so luka n jahitan yg banyak menyebabkan saya susah nak begerak..mmg takot la even nak duduk.
  2. lepas 3 hari dibenarkan kuar wad, hari kelima anak disahkan jaundis, tinggi lak tu bacaannye..kompom2 stress, dengan sakitnye dgn anak kena tahan wad, memang pantang cowboyla saya, so bile anak kuning saya tak boleh makan ape2 jenis jamu pon..
  3. makin hari sakit luka  tak sembuh..rasa ngilu, kebas dan denyut bertambah-tambah. Hehe
  4. Then bile saya review balik pasal shaklee, saya terus decide nk amek, actually pernah usha2 masa preggy, tp mak mentua suh makan jamu je that why tak beli, now bile dah 2minggu jahitan dan luka  tak baik2 baru rasa menyesal…hahah
  5. After dapat set berpantang, saya terus cepat2 minum esp tu, dah la sodap, susu plak..tak payah cakap…TERPANCUT2 bile anak lepaskan time menyusu, habis baju n muka baby..hehe..kalau pam tu..memang meriahla…sebelah je dapat lebih 4oz…perghh..bangga ibu..
  6. Dan yang paling saya rasa bahagia bile luka jahitan yg banyak tu dah semakin sembuh, jalan pon tak takot, nak duduk lagila tak takot…kalau dulu nak duduk pon rasa ngeri, now siap dah bleh bersila..baru SEMINGGU tau amek set berpantang nie!!!
  7. tang badan plak memang rasa segar je n bertenaga even jadi JAGA kan malam2, anak kuat menyusu, sejam sekali bangun, tapi tak de hal..bile siang pon, saya maintain lagi..takdela rase mengantok sangat..BERBEZA bile tak ambil shaklee…
Jadik….kesimpulannye kat sini SHAKLEE memey BEST… Kalau org datang melawat, mesti saya dok puji2 shaklee nie, sbb org asyik tegur sya macam org tak pantang..hahahah… Mesti kene teruskan dengan shaklee after diz sbb da fall in love dengan Shaklee…tq…P/S: menyesal tak amek shaklee pas bersalin dulu…tak dela asyik terbaring je sbb takut nk gerak n duduk..memang menyesal!!! Hahahhaha…

Macam mana? Masih ragu-ragu untuk mengambil vitamin sebagai produk bersalin terbaik di pasaran? Cubalah, anda pasti tidak merasa letih dan cepat sembuh berbanding tanpa bantuan vitamin dan supplement.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

PAKEJ SET BERSALIN/ CONFINEMENT/ BERPANTANG SHAKLEE

 >

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone:  013-3355598

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: