Shaklee Goes Online

Assalamualaikum. Alhamdulillah saya menyambut ulangtahun pertama menjana pendapatan dengan Shaklee. Hehe. Saya dah makan Shaklee kira masuk tahun ke 3 la ni. Alhamdulillah juga sudah 9 bulan saya mendapat 4 angka bonus dengan Shaklee. Saya aim untuk 5 angka pula by the end of the year.

Selama ni memang agak mencabar juga perjalanan business dengan Shaklee. Tapi semua dapat diatasi jika ada kekuatan. Dahulu, order barangan Shaklee boleh dibuat sama ada melalui phone call/ fax/ walk in/ by email. Malah ia lebih kepada sistem manual, sejak 20 tahun lepas bertapak di Malaysia ni. Tapi jangan tak tau, dengan cara susah payah dan perit jerih itu pun, Shaklee banyak melahirkan suri rumah yang berpendapatan 5,6 angka tau.

20130920-225322.jpg {focus_keyword} Shaklee Goes Online 20130920 225322

So selepas ini, segalanya akan lebih mudah lagi! Bukan setakat nak order barang semudah shopping cart, malah dapat track process order dan cek point secara real time lagi. Pendaftaran ahli baru juga melalui online. Dengan interface yang menarik, ahli baru pon sure suka sangat sebab ia sangat mudah difahami. Semoga sales bertambah-tambah dengan adanya sistem yang baru ini, InsyaAllah.

Apa yang perlu anda buat? Sekiranya sudah pun menjadi ahli, sila rujuk upline masing-masing ya. Jika belum, pastikan anda memilih sponsor @ upline yang betul2 boleh didik anda. Ini kerana ia adalah business seumur hidup.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: