Set Jerawat Batu dari Shaklee

Wohoooh! tajuk entry kemain lagi :lol: jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee icon lol! tapi serious, mesti ada ramai orang hadapi masalah jerawat batu ni. Well, hanya orang gemok memahami perasaan orang gemok. Begitulah analoginya. Dan hanya orang ada jerawat batu yang memahami bagaimanakah perasaaannya memiliki jerawat batu yang tidak dihingini itu.:( jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee icon sad.

jerawat jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee jerawat

Cuba bayangkan di wajah anda, memang ada jerawat batu yang susah sangat nak kecut. Macam-macam produk kat pasaran dah ambil tapi keadaan makin teruk, tak ada perubahan positive pon. Bukan setakat ada keras-keras dalam bahagian kulit tu, malah ada pulak blackhead, whitehead dan stupid head kat seluruh muka. Liang pori pulak tu besar-besar. Tambah rasa tak best bila orang pandang muka kita, siap berkerut dahi haaa sebab keadaan muka kita yang tak molek dan merah-merah ni. Sungguh ia sangat merendah kan rasa keyakinan dalam diri, betul tak?

Kalau katakan makanan mempengaruhi jerawat, rasa macam dah kontrol habis dah pemakanan. Makan sayur banyak, makan buah berbiji-biji. Minum air bergelen-gelen. Untuk perempuan, period pulak teratur sokmo. Tapi jerawat tetap tak surut-surut.

Satu cara yang berkesan ialah berjumpa dengan Pakar Dermatology. Memang insyaAllah Doktor Pakar akan terangkan banyak sangat pasal masalah jerawat ni. Dan biasanya rawatan dan terapi untuk hilangkan dan kawal jerawat ini menganbil masa 6 hingga 12 bulan lamanya. Kerana biasanya ia perlu dipulihkan dari dalam. Heal within. Itu yang lebih baik. Kalau sel badan kita sihat, semua nutrisi lengkap, dan semua metabolik sistem sihat, insyaAllah jerawat pon akan segan naik.

Dalam rangkaian produk Shaklee, memang ada supplemen yang sangat membantu dalam mengatasi masalah jerawat batu dan jerawat kritikal seperti ini. Produknya adaah seperti berikut:

>

OMEGAGUARD
Omega-3 asid lemak yang ada dalam Omegaguard Shaklee, biasanya dirujuk sebagai lemak baik atau sihat, mempunyai pelbagai faedah termasuk memperbaiki keradangan dan bengkak seperti jerawat. Tidak seperti ubat jerawat, yang boleh memburukkan kulit dan menyebabkan kesan sampingan yang lain, omega-3 asid lemak adalah cara yang selamat yang sihat untuk mengurangkan atau menghapuskan jerawat terutamanya yang degil seperti jerawat batu:mrgreen: jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee icon mrgreen.

>

VITAMIN E
Walaupun vitamin A adalah vitamin yang biasanya dikaitkan dengan penjagaan kulit, vitamin E lah yang sebenarnya untuk mengawal Vitamin A di dalam badan. Lemak dalam badan kita menyerap vitamin E, yang kemudiannya mempengaruhi vitamin A. Vitamin A kemudian memastikan kulit sentiasa sihat. Sejenis krim topikal vitamin A, atau retinoid, biasanya digunakan untuk melembutkan parut jerawat dan mengurangkan kesan parut jerawat. Kekurangan vitamin E (yang menyokong Vitamin A tadi) boleh menyebabkan kulit kering dan kasar. Oleh itu, Vitamin E sememangnya membantu menghilangkan parut jerawat tadi, dengan tindak balas kerjasamanya nya terhadap Vitamin A.

>

VITAMIN C
Vitamin C memainkan peranan penting dalam pembaikan kulit, termasuk penyembuhan parut jerawat. Ia adalah vitamin larut air, bermakna ia tidak disimpan dalam badan kita, jadi kita mestilah memastikan penganbilan Vitamin C itu mencukupi sekiranya kita sememangnya mempunyai masalah jerawat, lebih-lebih lagi jerawat batu!8O jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee icon eek . Tapi jangan terlalu overdosage pulak. Nanti jadi sakit perut pulak. Lagipun, buat sakit poket jek. Yang penting adalah pengambilan Vitamin yang konsisten setiap hari.

<

GLA COMPLEX
Untuk kes yang melihatkan hormon, memang pengambilan Omega 6 sangat membantu menyeimbangkan hormon dalam badan. Sebagaimana sifar Omge-3 dalam Omegaguard, GLA complex juga ada sifat antiradang. GLA adalah singkatan kepada Gamma Linolenic Acid, dan merupakan sumber semulajadi daripada minyak bunga borage. Ia bertindak seakan hormon yang membantu regulatekan balik peredaran darah sekaligus mengurangkn bengkak akibat jerawat.

>

Tapi, sebarang pengambilan supplemen dan vitamin perlu disertai dengan konsultansi. Hubungi saya untuk tahu set yang sesuai buat anda  :-) jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee icon smile

Set Jerawat Batu jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee jerawat batu

SET JERAWAT BATU SHAKLEE (Sadisnya nama set ini..huhuhu):cry: jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee icon cry

>

Tunggu Dulu!!

Tonton Video di Bawah, Bagaimana Seorang Yang Menderita Jerawat Teruk Selama 7 Tahun Berjaya Mendapatkan Kulit Cantik, Gebu dan Lebih Cerah. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

Berikut adalah Set Vitamin dan Set Luaran Yang beliau Ambil Untuk Mendapatkan Kulit Cantik, Gebu, dan Lebih Cerah. Pengambilan set adalah berdasarkan konsutansi. Kerana setiap kulit adalah unik dan setiap kes adaah berbeza. 

Set kulit Cantik, Gebu dan Leih Putih jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee Screenshot 2B2014 12 14 2B09

Tonton Video di Bawah, Parut Kulit Beliau Akibat Chicken Pox Hilang Dengan Produk Shaklee. 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee jerawat batu Set Jerawat Batu dari Shaklee Daftar ahli Shaklee

>

 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: