Set Bersalin Shaklee – Alahai, Murahnya Harga !!

2 tahun lepas, saya sendiri tak pernah dengar tentang Set Bersalin Shaklee ni. Almaklumlah, masa tu pun masih bujang. So, bila dah bersalinkan anak sulung saya ni, kebetulan pula memang badan kusut masai, kulit kusam, dah macam orang tua dah. Badan memang lemah betullah. Sakit semasa berpantang. Susu badan pula aduhai laaaa…malu-malu nak keluar. Umur bayi 3 bulan barulah saya terkocoh-kocoh mencari vitamin apa lah yang sesuai saya gunakan. Try Tanya Encik Google, bila saya taip je “Set Bersalin” macam-macam tentang Shaklee yang keluar. Contohnya:

Aik, terbaik sangat ke sampai banyak betul keyword yang Encik Google cadangkan sebagai set bersalin ni. Apa lagi, capai terus hanphone carik yang mana berkenan di hati. Walupon dah 3 bulan, tak dikira pantang dah. Tapi badan memang sungguh laa tak tahan, lemah jek rasanya.

Masa tu saya ambil dengan set penyusuan susu ibu sekali. Saya ambil Multivitamin Vita-Lea dengan Iron, Vitamin B-Complex, Vitamin C, Zinc Complex, Ostematrix dan Alfafa Complex. Cukuplah. Banyak sangat tu. Diorang recommend jugak Energizing Soy Protein.

Harga?

Ramai yang mesti dok tercari-cari jugak harga set bersalin Shaklee ni. Bila cari-cari memang biasanya distributer Shaklee ni suruh PM diorang dulu untuk dapatkan harga best. Tapi bila saya dah baca dan baca, godek saya sini, retail price untuk harga set bersalin Shaklee ni lebih kurang seperti berikut:

set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! harga set bersalin shaklee harga set pantang shaklee murah

Harga ahli set ini jauh lagi murah, klik sini untuk direct wassap saya nak dapatkan harga ahli dengan register ahli Shaklee.logo-whatsapp_600x184 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! logo whatsapp

set bersalin shaklee set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! SEt 252520C 252520Pantang 252520Surgeri 252520Aa1

set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Set 252520BErsalin 2525204

Harga ahli set ini jauh lagi murah, klik sini untuk direct wassap saya nak dapatkan harga ahli dengan register ahli Shaklee.logo-whatsapp_600x184 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! logo whatsapp

Tapi RM558.29 tu untuk kegunaan 4 bulan tau. Yelah, dalam setiap botol tu sampai 120 biji tu. Alfafa Complex pula ada 330 biji. So, kalau sebulan, harga set Bersalin Shaklee ni jadilah RM558.29 / 4 = RM139.57 sahaja. Boleh tahan murah tu.

Tapi,

Haa…selepas 2 tahun. saya pun kini Shaklee Independent Distributor jugak tau. Hanya selepas 2 tahun barulah tergerak hati nak masuk. Haha. So, nak dapat special price lagi dari saya untuk penjimatan lebih banyak bagi Harga Set Bersalin Shaklee ni? Hubungi saya seperti yang tertera di bawah la ye.

Harga ahli set ini jauh lagi murah, klik sini untuk direct wassap saya nak dapatkan harga ahli dengan register ahli Shaklee.logo-whatsapp_600x184 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! logo whatsapp

Kalau ibu pertama kali nak beranak, sure takkan terlintas di hati langsung yang sebenarnya sembelit adalah sangat-sangat biasa berlaku pada ibu yang bersalin. Haaaa jaga-jaga, jangan sampai fobia macam ibu muda dalam video ni bawah ni. Even saya ada saudara yang sejurus lahir anak pertama, terus fobia nak bersalin lagi. Bukan takut sakit bersalin tu, tapi sebab takut nak hadapi situasi berpantang dengan sembelit yang menyiksakan. Tapi, dengan mengambil produk Shaklee, insyaAllah, sembelit tu tak de. Serious! Cuba tonton video di bawah ini.

<

Ibu Yang Fobia Semasa Berpantang/ Selepas Bersalin

Comel kan? Memang berbeza sangat set bersalin Shaklee. Bukan beliau sahaja yang jatuh cinta. Ramai lagi yang jatuh cinta dengan Set Bersalin Shaklee ni. Testimonial di bawah ini pulak adalah buktinya.

>Set kurus bersalin set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Set kurus bersalin

<

Set Bersalin Terbaik Shaklee 5 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Set Bersalin Terbaik Shaklee 5

<

Set Bersalin Terbaik Shaklee 4 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Set Bersalin Terbaik Shaklee 4

 

<

Set Bersalin Terbaik Shaklee 2 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Set Bersalin Terbaik Shaklee 2

 

<

Set Bersalin Terbaik Shaklee 3 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Set Bersalin Terbaik Shaklee 3

<

Set Bersalin Terbaik Shaklee 1 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Set Bersalin Terbaik Shaklee 1

>

 

Dr Hamid Arshat - Set Bersalin Shaklee Terbaik 2 set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Dr Hamid Arshat Set Bersalin Shaklee Terbaik 2

Video di bawah pulak berkisar dengan seorang ibu yang menyusukan anaknya, sehingga terjebak dengan Bisnes Shaklee

 

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee set bersalin shaklee Set Bersalin Shaklee - Alahai, Murahnya Harga !! Daftar ahli Shaklee

>

 

43 comments

  1. assalamualaikum…

    saya berminat untuk mendapatkan set shaklee berpantang + ESP + vitamin E + Omega untuk isteri.
    Boleh senarai kan harga penuh + pos.

    Terima kasih

  2. saya berminat dengan set bersalin shaklee..boleh x senaraikan produk yg disyorkan berserta harganya sekali.terima kasih

  3. Thanks ats email puan td, berikut senarai produk shaklee yg sya nak cuba: vita lea 120 biji,B complex 120 biji,zink complex 120 biji,Ostematrix 120 biji,Alfafa milk booster 330 biji & vit-c plus sustained release 120 biji. Harga total yg bleh puan bagi berapa ye?

  4. salam..
    sy berminat nak tau harga set utk set berpantang produk ni…bole x wasap saya
    012-2852959… kalo xambik ESP tu pun bole kan…cik duk area mana yer???sy duk area kuala lumpur..sy xtau kat mn area Kl ada jual produk nie :D

      1. Alhamdulillah.. saya da cuba set hamil shaklee.. sejak 4 hari makan vitamin ni, saya alami cirit birit n sakit perut.. adakah ini normal @ mungkin tidak sesuai dgn tubuh saya? takut juga akan memberi kesan pada kandungan saya. tq

  5. salam…skunk dh nk msuk 7 bln pregnant..sy mmg berminat nk ambik produk shaklee tok berpantang nt..tp xtw pkej mna yg sy ptt ambik..klu blh start dr bby lhir trus nk gna shaklee..pkej yg sesuai tok bby menyusu bdn..tlg pm hrga skali ye…

  6. Salam, boleh bagi best price untuk set berpantang shaklee? Saya sekarang dah 9 hari berpantang. Masih boleh cuba lagi ke set berpantang ni sebab saya betul-betul nak menurunkan berat badan saya yang naik mendadak ketika hamil.

    Terima kasih :)

  7. Akum…sis..sy berminat tuk beli set bersalin shaklee ni..blh x sis senaraikn jenis2 produk set bersalin ni besertakn price skali..dgn hrg yg terbaik..tq..

  8. Salam pn,sy pregnant 1st baby n msuk 8 bulan. brminat nk gn produk ni smpai habis pantang..so set mane y sesuai utk sy..blh bg snarai hrga set y best?klau gn set sharklee ni xpyah guna jamu2 pn xpe kn..? Sy xberminat mkn jamu.. :D

  9. salam puan.sy mghidap kncing mnis drh tggi dr ank 1st hgga skrg.
    skrg sy prgnt ank ke 3 stay diabetic n drh tgi.jd produk shklee mcm mn yg ssuai dgn pykit sy ni utk di ambil ms pantang nti?sy akn ceaser jgk utk b’slin nti.tq..

  10. Just want to say your article is as amazing. The clearness on your post
    is simply cool and that i can suppose you’re knowledgeable in this subject.
    Well together with your permission let me to grab your feed to stay up to date with
    drawing close post. Thanks 1,000,000 and please keep up the enjoyable
    work.
    weight fast recently posted…weight fastMy Profile

  11. boleh bagi saya saya senarai produk untuk ibu2 bersalin czer dengan harga yang terbaik?saya bercadang nak try shaklee ni untuk bersalin kali ini.

  12. salam, sy brmnat nk beli set berpantang shaklee yang asas (vitalex, b cmplex, zink vita c) + esp + alfafa. boleh bgthu hrganya, trima ksih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: