Set Bersalin Shaklee – Alahai, Murahnya Harga !!

You may also like...

41 Responses

  1. Arsyeed says:

    assalamualaikum…

    saya berminat untuk mendapatkan set shaklee berpantang + ESP + vitamin E + Omega untuk isteri.
    Boleh senarai kan harga penuh + pos.

    Terima kasih

  2. Wawa says:

    Mohon mendapatkan senarai harga untuk set bersalin & berpantang serta nama produk yang disyorkan.

  3. amy says:

    kalau beli set bersalin utk kegunaan 2 bulan boleh x?

  4. sazaleena hamzah says:

    saya berminat dengan set bersalin shaklee..boleh x senaraikan produk yg disyorkan berserta harganya sekali.terima kasih

  5. Ida says:

    Thanks ats email puan td, berikut senarai produk shaklee yg sya nak cuba: vita lea 120 biji,B complex 120 biji,zink complex 120 biji,Ostematrix 120 biji,Alfafa milk booster 330 biji & vit-c plus sustained release 120 biji. Harga total yg bleh puan bagi berapa ye?

  6. nasha says:

    salam..
    sy berminat nak tau harga set utk set berpantang produk ni…bole x wasap saya
    012-2852959… kalo xambik ESP tu pun bole kan…cik duk area mana yer???sy duk area kuala lumpur..sy xtau kat mn area Kl ada jual produk nie :D

  7. ina says:

    saya macam berminat dengan set hamil shaklee.. nak tanya, biasa klau order berapa hari bole dapat dari date order?

    • Farha IbuCergas says:

      harini pos laju, esok sampei gitu ~!! :D

      • ina says:

        Alhamdulillah.. saya da cuba set hamil shaklee.. sejak 4 hari makan vitamin ni, saya alami cirit birit n sakit perut.. adakah ini normal @ mungkin tidak sesuai dgn tubuh saya? takut juga akan memberi kesan pada kandungan saya. tq

  8. ayu says:

    salam…skunk dh nk msuk 7 bln pregnant..sy mmg berminat nk ambik produk shaklee tok berpantang nt..tp xtw pkej mna yg sy ptt ambik..klu blh start dr bby lhir trus nk gna shaklee..pkej yg sesuai tok bby menyusu bdn..tlg pm hrga skali ye…

  9. norain says:

    klu lepas pantang vitamin apa yg sesuai spy tak sakit2 badan

  10. zue says:

    Salam,

    sy nk tau harga sume set bersalin shaklee plus produk utk tambahkan susu..tq

  11. mai says:

    salam…set pantang ( b comp + vita lea + zinc +vit c susutained + ESP ) price brp?

  12. Siti says:

    Salam, boleh bagi best price untuk set berpantang shaklee? Saya sekarang dah 9 hari berpantang. Masih boleh cuba lagi ke set berpantang ni sebab saya betul-betul nak menurunkan berat badan saya yang naik mendadak ketika hamil.

    Terima kasih :)

  13. fiqina says:

    sis pm harga utk set bersalin – vita lea, vita c, zinc complex, b-complex, esp & ostemetrix. tq

  14. fieza says:

    Akum…sis..sy berminat tuk beli set bersalin shaklee ni..blh x sis senaraikn jenis2 produk set bersalin ni besertakn price skali..dgn hrg yg terbaik..tq..

  15. suri says:

    Salam pn,sy pregnant 1st baby n msuk 8 bulan. brminat nk gn produk ni smpai habis pantang..so set mane y sesuai utk sy..blh bg snarai hrga set y best?klau gn set sharklee ni xpyah guna jamu2 pn xpe kn..? Sy xberminat mkn jamu.. :D

  16. Zaidi says:

    salam .sy nak
    beli set bersalin shaklee ni..blh x
    senaraikn jenis2 produk set bersalin ni
    besertakn price skali.

  17. Hani says:

    Salam..saya tgh survey set bersalin shaklee..so bleh tak suggest kn utk Sy set mn yg bagus n price nye sekali…tq

  18. shima says:

    salam puan.sy mghidap kncing mnis drh tggi dr ank 1st hgga skrg.
    skrg sy prgnt ank ke 3 stay diabetic n drh tgi.jd produk shklee mcm mn yg ssuai dgn pykit sy ni utk di ambil ms pantang nti?sy akn ceaser jgk utk b’slin nti.tq..

  19. Norashikin says:

    Salam sis, sya pregnant 7 bln, boleh senaraikan set berpantang shaklee yg terbaik beserta price skali

  20. naturally like your website however you need to take a look at the spelling on several of your posts.
    A number of them are rife with spelling issues and I find it
    very bothersome to inform the truth then again I will definitely come back again.
    Instant Computer Cash recently posted…Instant Computer CashMy Profile

  21. weight fast says:

    Just want to say your article is as amazing. The clearness on your post
    is simply cool and that i can suppose you’re knowledgeable in this subject.
    Well together with your permission let me to grab your feed to stay up to date with
    drawing close post. Thanks 1,000,000 and please keep up the enjoyable
    work.
    weight fast recently posted…weight fastMy Profile

  22. aze says:

    boleh bagi saya saya senarai produk untuk ibu2 bersalin czer dengan harga yang terbaik?saya bercadang nak try shaklee ni untuk bersalin kali ini.

  23. zarah says:

    salam, sy brmnat nk beli set berpantang shaklee yang asas (vitalex, b cmplex, zink vita c) + esp + alfafa. boleh bgthu hrganya, trima ksih.

  24. yati says:

    sy bermint set bsalin shaklee..wssup sy sis…0137906425

  25. Juvitah says:

    Berminat nak cuba set bersalin & set pantang. Boleh bagi senarai dengan best price sekali tak?
    Thank you.

  26. nieyda says:

    berminat dengan set berpantang shaklee..bole senaraikn item dan harga full set..tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.