Rahsia Tambah dan Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa

Perasan tak sekarang ni terasa amat panas sekali.

Apa kata anda cume Performance Drink yang terbukti mampu untuk mengekalkan paras cecair bendalir yang optimum dalam tubuh. Ianya air isotonik yang lebih berkhasiat dan kurang kandungan gulan menjadikan ia air isotonik yang jauh lebih baik dari air bikarbonat yang ada di pasaran. Sepanjang kewujudan Performance Drink di Shaklee Malaysia, ia banyak membantu ibu-ibu menyusu terutamanya untuk mengekalkan tenaga dan juga kualiti dan kuantiti susu sepanjang hari berpuasa. Teruja kan? :mrgreen: {focus_keyword} Rahsia Tambah dan Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa icon mrgreen

 

{focus_keyword} Rahsia Tambah dan Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa i sihat performance drink

Biasnya Performance drink ini juga diambil bersama-sama dengan Energizing Soy Protein dan juga Mealshakes untuk bekalan tenaga yang lebuh mengujakan! Jom tengok apa kelebihan gabungan set ini pula;

Energizing Soy Protein (ESP) – Bantu kekal bertenaga sepanjang hari. Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar lebih lama kerana, kadar pencernaan & penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat. Malah, sumber protein yang baik juga akan bantu menyerap kolesterol, mencantikkan kulit serta menganjalkan payudara. So memang sesuailah nak tampil lebih comel dan gebus di pagi AidilFitri nanti? :lol: {focus_keyword} Rahsia Tambah dan Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa icon lol

Performance Drink – Ia dapat membantu mengelakkan dehidrasi / kekeringan, dan dalam masa yang sama mengawal paras cecair di dalam badan supaya sentiasa optimum sepanjang berpuasa. Setelah berbuka pula, Performance Drink bantu kita untuk menambah semula tenaga dengan segera. So takdelah rasa macam liat sangat nanti nak solat terawih. Pasti anda akan kekal ceria sepanjang puasa jika diamalkan sebelum tidur & sewaktu sahur. Rasa Oren yang menyegarkan! Cara makan? Boleh dicampurkan bersama MealShakes dan juga ESP.

Shaklee Meal Shakes – Ia mengandungi multivitamin & multimineral, yang lengkap dengan sedikit protein & juga fiber. Mealshakes sesuai untuk mereka yang susah untuk menelan pelbagai jenis vitamin/ suplemen di sepanjang bulan Ramadhan ini, lebih-lebih lagi pil yang besar-besar kan :mrgreen: {focus_keyword} Rahsia Tambah dan Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa icon mrgreen. Fiber yang terkandung di dalam Mealshakes juga membantu sistem penghadaman untuk berfungsi dengan baik. Ini membuatkan kita berasa kurang lapar lebih lama. Cara makannya mudah sahaja, hanya bancuhkan dengan segelas susu rendah lemak, dan anda boleh kongsikan khasiatnya seisi keluarga!

>
>

{focus_keyword} Rahsia Tambah dan Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa SET 2520Mighty 25203 2520GEMS

>
>

Kongsikan bersama sanak saudara. Anak-anak pasti menggemarinya. Terutama masa malas-malas dan mamai-mamai mengantuk untuk sahur tu. Anda pasti akan nampak perbezaan prestasi anak-anak nanti di bulan Puasa. <

Shaklee dah 20 tahun di Malaysia. Disahkan halal dan diiktiraf KKM dan badan Islam disahkan JAKIM. Cubalah. Pasti tak menyesal 8) {focus_keyword} Rahsia Tambah dan Kekal Bertenaga Di Bulan Puasa icon cool

  <

Tonton Video di Bawah, Ibu Selalu Penat Melampau Sehinggalah Beliau bertemu Set Tambah Tenaga Shaklee. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: