Pulihkan Sakit Sendi Lutut Anda Dengan AJHT

Alhamdulillah, another satisfied customer. Saya dihubungi oleh seorang encik yang telah lama sakit sendi lutut. Beliau membeli dengan harga promosi AJHT bulan lepas. Sakit lutut memang menyiksakan. Kebanyakan orang yang berumur memang ada mengalami sakit ini disebabkan pelincir dan bendalir yang merosot di antara sendi-sendi.

{focus_keyword} Pulihkan Sakit Sendi Lutut Anda Dengan AJHT testimonial AJHT 91

Saya ingatkan tak berkesan lah hai.. baru makan sehari kot. terkejut masa baca awal2 mesej tu ingatkan nak komplen. Heehhehehe.. rupenye nak ngadu kehebatan Shaklee ni!! Alhamdulillah. Lega dah sakit sendi lutut encik customer tu. Terus beliau yakin dengan Shaklee. Terus beliau order DTX complex dan Vitalea multivitamin pula.

Tuhla, saya pun tak berani la nak  promote produk yang sebarangan. Sebab ianya melibatkan kesihatan orang, nyawa orang. Saya akan pastikan ianya Halal, diiktiraf JAKIM dan mendapat kelulusan Biro Farmasiutikal Malaysia, Kementerian Kesihatan Malaysia. Boleh klik link bawah ni untuk set yang customer di atas ambil untuk melegakan sakit sendi lutut beliau.

Advance Joint Health Tablet

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA RUNCIT (RETAIL) SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas
Emel: ibucergas@gmail.com
Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: