Promosi ESP Shaklee Mac 2014 Beli 6 Percuma 1 !!

Macam biasa setiap bulan pihak Shaklee akan membuat promosi beli 6 percuma 1 untuk produk – produk Shaklee yang tertentu dan pada bulan Mac 2014 produk yang di pilih adalah ESP aka ‘Energizing Soy Protein’. Apa lagi memang ni lah antara promosi yang di tunggu – tunggu memandangkap ESP Shaklee adalah antara produk ter hot yang di keluarkan oleh Shaklee. Nak cerita pasal kelebihan ESP ni memang berjela – jela. Paling orang suka bila mengamalkan produk Shaklee yang satu ni sebab kulit akan jadi lebih gebu dan ‘glowing’ dengan syarat kena konsisten la. Kang ada pulak yang baru makan seminggu tanya apsal tak gebu – gebu. Tak kuasa I nak jawab hokey  :mrgreen: {focus_keyword} Promosi ESP Shaklee Mac 2014 Beli 6 Percuma 1 !! icon mrgreen

>

Promosi ESP Shaklee {focus_keyword} Promosi ESP Shaklee Mac 2014 Beli 6 Percuma 1 !! PROMOSI ESP

>

Jadi apakah kelebihan dan kebaikan – kebaikan mengamalkan ESP Shaklee ni? Saya sebenarnya dah banyak kali tulis entry berkenaan ESP ni. Antaranya boleh rujuk di post saya seperti link di bawah.

<

ENERGIZING SOY PROTEIN

<

Dan juga ini.. >

ESP UNTUK KURUS DAN CANTIK

<

Banyak saya huraikan berkenaan manfaat serta kebaikan – kebaikan ESP dalam post seperti link di atas. Walaubagaimanapun saya akan cerita kan serba sedikit pasal ESP Shaklee dan info – info umum mengenai produk ‘Best Seller’ Shaklee ni.

ESP Shaklee tu apa? Ia adalah produk yang berasaskan soya yang berkualiti tinggi dalam bentuk serbuk. Boleh di bancuh dengan minuman kesukaan macam Milo, Horlicks, susu segar dan buah – buahan atau apa saja ikut kreativiti masing – masing. Rasanya macam susu soya dan berlemak. Kira boleh tahan juga lah. Kalau takda langsung bahan – bahan yang nak di bancuh, tuang air sejuk pun boleh. Nak bagi betul – betul sebati dengan air di nasihatkan guna mesin pengisar. Jangan bancuh dengan air panas sebab ia akan menyebabkan nutrien – nutrien pada ESP akan mati.

Siapa yang disyorkan ambil ESP ShakleePaling biasa yang di cadangkan adalah pada ibu mengandung kerana ia penting dalam pembentukan sel serta membantu dalam pengeluaran susu ibu. Selain dari tu, bagi yang nak naikkan berat atau turunkan berat pun boleh guna ESP. Tapi perlu ikut panduan yang betul bukan main makan je ye. Ada cara dia ikut kepada sebab kita nak ambil tu. Jadi pastikan beli daripada pengedar sah yang sediakan khidmat konsultasi. Apa kelebihan dan kebaikan ESP Shaklee? Boleh rujuk dua link yang saya ada letak di atas tadi :D {focus_keyword} Promosi ESP Shaklee Mac 2014 Beli 6 Percuma 1 !! icon biggrinSiapa yang tak di galakkan mengambil ESP Shaklee? Since ESP bersumberkan soya, jadi penyakit seperti masalah buah pinggang dan gout tidak disyorkan untuk ambil. Selain dari yang disebutkan ni, insyaAllah sesuai untuk semua lapisan.

Berapa harga ESP Shaklee? Harga jualan runcit adalah RM150 seunit, sama untuk 1 Malaysia takde pilih kasih macam dulu – dulu. Sabah Sarawak pun dapat pada harga yang sama :D {focus_keyword} Promosi ESP Shaklee Mac 2014 Beli 6 Percuma 1 !! icon biggrin Disyorkan menjadi ahli untuk dapatkan harga yang super duper istimewa serta layak dapat harga promosi beli 6 percuma 1. Cepat-cepat call/sms/whatsapp 013-335 5598 untuk info lanjut! 8) {focus_keyword} Promosi ESP Shaklee Mac 2014 Beli 6 Percuma 1 !! icon cool 

Satu canister boleh guna untuk berapa lama? 3 scoop sehari boleh tahan untuk sebulan setengah atau 45 hari.

Bila saya boleh dapat jika saya tempah hari ni? Saya sentiasa simpan stok di rumah saya di Shah Alam. Jadi jika nak COD boleh di sekitar Shah Alam. Selain dari tu saya biasa hantar guna Pos Laju. Kebiasaaanya mengambil masa 1 – 2 hari bekerja mengikut kawasan. InsyaAllah selamat sebab setakat ni saya tak mengalami masalah barang tak sampai guna Pos Laju.

Saya nak order sekarang, apa langkahnya? Call/SMS/Whatsapp 013-335 5598 atau kalau rasa selesa dengan facebook boleh PM saya di link ni https://www.facebook.com/messages/KedaiVitaminIbuCergas Saya nak jadi ahli untuk dapatkan harga super duper terbaik siap free bagai, bagaimana? Call/SMS/Whatsapp 013-335 5598 atau kalau rasa selesa dengan facebook boleh PM saya di link ni https://www.facebook.com/messages/KedaiVitaminIbuCergas >

>

>

PROMOSI ESP SHAKLEE MAC 2014

>

  • BELI 6 PERCUMA 1
  • FREE MEMBERSHIP!
  • CASH REBATE
  • BIMBINGAN BISNES SHAKLEE 5 ANGKA

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee {focus_keyword} Promosi ESP Shaklee Mac 2014 Beli 6 Percuma 1 !! Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: