Setanding SKII – Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari?

Sungguh!! dah la 60 sen jek. 2 kali pakai pulak tu pagi dan malam. Sungguh tak dipercayai yang pencuci muka Shaklee ni beli pada bulan April 2014, sehingga skrg bulan September 2014 masih berat lagi tiub pencuci muka ni. Pakai memang seciput jek, tapi buih banyak. Pulak tu ia memutihkan. Kalau nak putih dengan produk semulajadi dan selamat ni, haa, ambiklah satu set dan dengan consutasi yang berkesan, memang akan jadi putih. Malah konsutansi amat berbeza untuk setiap org, sebab ade orang yang kulit berminyak, ade yang kulit kering. Maka tak semuanya sama. Ada customer yang perlukan gandingan Nutriwhite dan Enfuselle. Anda boleh baca pasal keseluruhan produk ni di bawah ini.

>

PENCUCI MUKA SHAKLEE NUTRIWHITE

PENCUCI MUKA SHAKLEE  ENFUSELLE

>

Kelebihan Pencuci Muka Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni:

  • Membersih dan menyegarkan kulit
  • Unsur Rumpai Laut berfungsi menghilangkan kekotoran dan Alga Hijau pula bertindak pantas menyahtoksik sambil melembapkan kulit
  • Unsur Strawberry Begonia mencerah dan menghilangkan pigmentasi
  • Bertindak lembut dan merangsangkan
  • Dipatenkan dan mengandungi bahan White N-16™, gabungan 16 nutrien semulajadi.

 

foaming-cleanser pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? foaming cleanser

Tetapi mesti ramai tertanya-tanya, takkan lah betul-betul natural benda ni. Macam tak percaya je. Maka, saya bawakan kepada anda, ingredient sebenar yang terdapat dalam Pencuci Muka Shaklee Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni. Membersih dan menyegarkan kulit. Ia mengandungi unsur Rumpai Laut yang berfungsi menghilangkan kekotoran dan Alga Hijau pula bertindak pantas menyahtoksik sambil melembapkan kulit manakala unsur Strawberry Begonia pula mencerah dan menghilangkan pigmentasi. Ia juga bertindak lembut dan merangsangkan pembentukan kulit baru. Dipatenkan dan mengandungi bahan White N-16™ dengan gabungan 16 nutrien semulajadi. Tada!! inilah bahan pencuci muka ini.

 

Bahan-bahan: Water/Eau,  Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fagus Sylvatica (Beech Tree) Bud Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Uncaria Gambir (Cat’s Claw) Extract, Tocopherol, Morus Alba (Mulberry) Root Extract, Algae Extract, Saxifraga Sarmentosa (Strawberry Begonia) Extract, Scutellaria Baicalensis (Scullcap) Root Extract, Pueraria Lobata (Kudzu) Root Extract, Chlorella Vulgaris (Green Algae) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract, Paeonia Suffruticosa (Peony) Root Extract, Althaea Officinalis (Marshmallow) Root Extract, Arnica Montana Flower Extract.

>

pencuci muka shaklee pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? nutriwhite label 4

<

pencuci muka shaklee pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? nutriwhite label 3

Jom tengok testimonial pelanggan pula :mrgreen: pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? icon mrgreen

Testimonial Pencuci Muka Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni:

nutriwhite testimonial 2 4 pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? nutriwhite testimonial 2 4nutriwhite testimonial 2 3 pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? nutriwhite testimonial 2 3testimonaill nutriwhite pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? testimonaill nutriwhitenutriwhite testimonial 3 pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? nutriwhite testimonial 3testimoni set nutriwhite shaklee 3 pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? testimoni set nutriwhite shaklee 3nutriwhite testimonial 2 pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? nutriwhite testimonial 2testimoni set nutriwhite shaklee 1 pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? testimoni set nutriwhite shaklee 1

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee pencuci muka shaklee Setanding SKII - Pencuci Muka Shaklee Ni Hanya RM0.66 Sehari? Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: