Pakej Set Shaklee

cara hilangkan jerawat

 

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

>

Berikut adalah Pakej Set Shaklee yang disarankan oleh pakar nutrisi kami. Walaubagaimana pun, kami juga boleh menyediakan Pakej Set Shaklee mengikut budget dan keperluan anda.

 >

>

SET A = KESIHATAN OPTIMUM

Slide1 {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Slide1

Set A ialah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua orang dewasa, remaja serta warga emas sesuai untuk menggunakan set ini yang terdiri dari Vitalea, B Complex dan Vita-C. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
TOTAL = RM 235.00>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET B = IBU MENYUSU/ BREASTFEEDING SHAKLEEset menyusu Shaklee {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Slide2

Walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Alfalfa. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex 330 biji
TOTAL = RM 288.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

Bagaimana Set Ibu Menyusu Membantu? Tengok Video Ini

<

Ibu Ini Asalnya Sangat Fobia Bersalin Sebab Pernah Sengsara Semasa Berpantang Dahulu. Tapi Set Berpantang Shaklee membuat Beliau Sangat Teruja Tengok Video Ini

<

SET C = IBU BERPANTANG/ PEMBEDAHAN/ CONFINEMENT/ BERSALIN SHAKLEE

set bersalin berpantang shaklee {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Slide3

Set bersalin dan berpantang, khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan untuk menguruskan bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka serta sesuai untuk penyusuan. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Zinc. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex
TOTAL = RM 268.75>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET D = DERMATOLOGY (KECANTIKAN KULIT/ KESUBURAN WANITA)

Set D Shaklee Kulit Skin Care Fertility {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520D 252520Kulit 252520Skin 252520Care 252520Fertility

Set penjagaan kulit wajah khas buat mereka yang mengalami masalah kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta kesihatan tubuh badan secara umumnya. Set D terdiri dari B Complex, Vita C dan Vita E. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vita-E Complex 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
TOTAL = RM 295.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

Gadis ini pernah Sengsara dengan Jerawat Teruk selama lebih 7 tahun lamanya. Apa yang berlaku pada beliau setelah mengenali Shaklee amat mengejutkan

>

>

SET B1 = BREASTFEEDING + OSTEMATRIX

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520E1 252520Penyusuan 252520 25252B 252520calcium 252520a

Set B1 adalah set penyusuan namun ditambah dengan Ostematrix untuk bekalan kalsium. Walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C, Alfalfa dan Ostematrix. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 349.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET E = (SET C + Breastfeeding + Kalsium)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520B 252520 25252B 252520Pantang 252520 25252B 252520Kalsium 252520a

Set E adalah gabungan SET B1 dan SET C. Set penyusuan, berpantang namun ditambah dengan Ostematrix untuk bekalan kalsium. Selain merawat luka bersalin, ia membantu dalam proses penyusuan dan membekalkan kalsium yang cukup untuk tubuh ibu. Pakej lengkap untuk ibu menyusu dan bersalin. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C, Alfalfa, Zinc Compex dan Ostematrix. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex
Zinc Complex
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 383.50

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET F = FEMININ (BASIC)

Set F Feminin {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520F 252520Feminin 252520a

Lumrah bagi wanita mengalami pelbagai masalah kewanitaan. Set feminin ini boleh membantu anda mengatasi masalah seperti keputihan, sakit urat dan sendi, keradangan dan sebagainya. Set F terdiri dari Vita E dan Alfalfa. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vita-E Complex 120 biji
Alfafa Complex 330 biji
TOTAL = RM 202.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET F1 = FEMININ EXTRA

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Feminin 2525201

Tambahan GLA COmplex untuk mengawal hormon estrogen dan testostron, memperbaiki simptom PMS, period yang tidak teratur, kesakitan semasa haid, mood swing, water retention dan sakit payudara. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 120 biji
Vita-E Complex 120 biji
TOTAL = RM 294.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET G = RESDUNG/ ALLERGY/ ECZEMA/ ASTHMA

SET G1 (LOW BUDGET)

Set G Eczema Resdung Allergy {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520G 252520Eczema 252520Resdung 252520Allergy 252520Budget 252520aa

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi B complex, Vita C dan Alfalfa dan GLA Complex. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan. Awas, set ini juga perlu dipantau bersama pemakanan dan allergen yang boleh trigger allergik tersebut. Ia berfungsi meningkatkan immune sistem badan. Konsultansy terperinci amatlah diperlukan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 330 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex 120 biji
TOTAL = RM 271.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET G = RESDUNG/ ALLERGY/ ECZEMA/ ASTHMA

SET G2 (MEDIUM BUDGET)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520G 252520Eczema 252520Resdung 252520Allergy 252520Budget 2525203 252520a

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi Mealshakes, Alfalfa dan GLA Complex. Kegunaan sehingga untuk 2 bulan.
>
Meal Shake
Alfafa Complex 330 biji
GLA Complex 90 biji
TOTAL = RM 258.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET G3 (EXTRA BUDGET)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520G 252520Eczema 252520Resdung 252520Allergy 252520Budget 2525202a

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi Zinc complex, Vita C dan Alfalfa dan GLA Complex, dan Energizing Soy Protein. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan. Awas, set ini juga perlu dipantau bersama pemakanan dan allergen yang boleh trigger allergik tersebut. Ia berfungsi meningkatkan immune sistem badan. Konsultansy terperinci amatlah diperlukan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 330 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex 120 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 421.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET H = IMMUNE BOOST SET (SISTEM PERTAHANAN BADAN)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image17326306

NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower. Mempunyai daya kebolehan yang mendorong kepada pengeluaran semulajadi nutrifeon tubuh. Formulanya dianggap semulajadi, selamat tulin, dan berkesan. Penemuaan dan innovasi yang telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi. Sesuai utuk kukuhkan imun badan, melawan kanser dan tumor, influenza, stress, kelesuan, melambatkan penuaan, jangkitan Hepatitis B & C dan sebagainya.
>
Nutriferon 30 stick
Garlic Complex 60 biji
TOTAL = RM228.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET J = SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER I)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520J

Set J1 adalah gabungan Set A Kesihatan Optimum dan kalsium. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Ostematrix dan Vitamin C. Cukup trimester I kandungan. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 296.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET J = SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER II & III)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520J  252520trimester 252520ii

Susulan pengambilan vitamin yang lengkap untuk ibu mengandung termasuk Omega Guard untuk kandungan DHA dan EPA yang baik untuk perkembangan otak bayi. Set terdiri daripada Vitalea, B Complex, Ostematrix, Omega Guard dan Vitamin C. Cukup untuk pengambilan selama 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
Omegaguard 90 biji
TOTAL = RM 432.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET TRIPLE M (3M – Make More Milk)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image23502693 horz vert

Mengandungi Multivitamin lengkap dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, Kalsium, Alfalfa dan ESP. Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
Alfafa Complex 330 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 499.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET MIGHTY 3 GEMS (MEAL REPLACEMENT PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520Mighty 2525203 252520GEMS

Terdiri daripada 3 produk iaitu Mealshake (perasa French Vanilla), Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla) dan Performance Drink atau PD (perasa oren). Berfungsi membekalkan zat galian, vitamin, tenaga dan mengekalkan bendalir dalam badan. Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas. Sangat sesuai memberti tenaga berpanjangan ketika bulan puasa.
>
Energizing Soy Protein
Performance Drink
Meal Shake
TOTAL = RM346.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

FAMILY WELLNESS

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Family 252520Wellness

Shaklee Family Wellness terdiri daripada 4 Supplemen asas & vitamin ini paling popular dalam set penjagaan kesihatan Shaklee! Ia terdiri daripada Vitalea, Vitamin C, B Complex dan Energizing Soy Protein (ESP). Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh untuk seisi keluarga. Untuk rasa lebih bertenaga, meningkatkan system imun anda dan membekalkan kesihatan kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.
>
Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 385.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET KESIHATAN TULANG & SAKIT SENDI LUTUT

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Kesihatan 252520Tulang

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.Manakala Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.
>
Ostematrix Kalsium
Advance Joint Health Tablet
TOTAL = RM 185.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

>

SET KANAK-KANAK

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee 0sRW8Gl1L6 cpib4hO2wo5Pr tjW1GTdVhu3h2VATGM w935 h651 no

MealShake adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga.

  • Sarapan segera yang berkhasiat
  • Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
  • Hidangan segera untuk para atlet
  • Kudapan menarik pada bila-bila masa
  • Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium
  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu
  • Sumber kalsium pembina tulang
  • Baik untuk kesihatan
  • Bekalan harian untuk vitamin B

Omegaguard kaya dengan DHA dan EPA untuk perkembangan otak kanak-kanak malah elok juga untuk dewasa.
Nutriferon sebagai immune system booster

OmegaGuard
NutriFeron
Meal Shakes – French Vanilla
TOTAL = RM 431.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET ANTI AGING (ANTI PENUAAN)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image33730170 horz

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Manakala Vivix kaya dengan Polifenol yang merupakan kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
>
Vivix
Shaklee Collagen Powder
TOTAL = RM773.00>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET SISTEM PENGHADAMAN (DIGESTIVE HEALTH PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image2958576 horz

Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Halia pula merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
Herb-Lax120 biji
Alfafa Complex 330 biji
Peppermint Ginger Plus 90 biji
TOTAL = RM151.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET KURUS BADAN I

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520KURUS 252520BADAN

Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. Boleh digandingkan dengan Cinch Energy Tea Mix.
>
Cinch Shake Mix (Vanilla/Cafe Latte/Chocolate) 15 servings
Cinch Energy Tea Mix 28 sticks
TOTAL = RM 319.00>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET KURUS BADAN II

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520Kurus 252520Badan 252520Shaklee

Dengan tambahan Lecithin dan Herb-Lax, sistem pelawasan menjadi semakin baik. Lantas mengoptimumkan lagi keberkesanan produk Cinch Shaklee.
>
Cinch Shake Mix (Vanilla/Cafe Latte/Chocolate) 15 servings
Cinch Energy Tea Mix 28 sticks
Lecithin
Herb-Lax
TOTAL = RM 424.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET SUPER DETOX SHAKLEE (SUPER DETOX PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520Super 252520Detox 252520Programme

Membantu menyingkirkan toksin merbahaya dari badan Membantu meningkatkan kesihatan hati Meningkatkan seri wajah Meningkatkan sistem imun terhadap jangkitan badan.
Menghilangkan jerawat
Membantu meningkatkan fungsi hati
Meningkatkan seri wajah
Meningkatkan sistem imun terhadap jangkitan
Kegunaan sehingga 4 bulan
>
Alfafa Complex
DTX Complex
Garlic
TOTAL = 265.25>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET KAWAL KENCING MANIS (DIABETES CARE PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Diabetes 252520Care 252520Programme2

Kebaikan Shaklee Diabetes Care Programme adalah:Mengekalkan paras gula normal dalam darah. Menggalakkan kesihatan jantung. Melegakan rasa kebas dan semut-semutan. Membantu dalam penyembuhan luka. Kegunaan sehingga 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
GLA Complex 90 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 476.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET SAYANGI JANTUNG ANDA (LOVE YOUR HEART PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Love 252520Your 252520Heart 252520Programme

Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
Membantu mengekalkan tahap kolestrol yang baik
Membantu mengekalkan tekanan darah normal
Kegunaan sehingga 4 bulan
>
Omegaguard 90 biji
Lecithin 180 biji
Vitamin E complex 120 biji
Garlic 60 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 535.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

RANGKAIAN SET PENJAGAAN RAMBUT PROSANTE SHAKLEE (SILA KLIK)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee banner ProSante

Set penjagaan rambut yang lengkap untuk menyelesaikan masalah rambut anda secara luaran! Pembelian tidak semestinya satu set. Customize mengikut keperluan rambut anda.

Nourishing Scalp Treatment (59 ml)
Revitalizing Shampoo (296 ml)
Purifying Shampoo (237 ml)
Replenishing Conditioner (237 ml)
Lightweight Conditioner (296 ml)
Long Lasting Finishing Spray (237 ml)

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

RANGKAIAN SET PENJAGAAN SHAKLEE – NUTRIWHITE (SILA KLIK)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee web nutriwhite

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50ml)
Overnight Renewal Whitening Cream (48gram)
Gentle Deep Foaming Cleanser (150ml)
Soothing Radiance Whitening Softener (150ml)
Gentle Action Makeup Remover (150ml)
Daily Defense Whitening Essence (30ml)
Spot Whitening Treatment (10ml)

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>
>

RANGKAIAN SET PENJAGAAN SHAKLEE – ENFUSELLE (SILA KLIK)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee banner AdvancedSkinCare

For Oily skinPurifying Cleansing Gel (177ml)
Purifying Toner (177ml)
Balancing Moisturizer (177ml)
Eye Treatment (177ml)
TOTAL = RM 303.75>

><
For Dry Skin
Hydrating Cleansing Lotion (177ml)
Hydrating Toner (177ml)
Hydrating Moisturizer (177ml)
Eye Treatment (177ml)
TOTAL = RM 305.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

 

>

Price list setiap satu produk boleh di dapai di link di bawah:D {focus_keyword} Pakej Set Shaklee icon biggrin

>

>

RETAIL PRICE LIST / HARGA PRODUK SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Daftar ahli Shaklee

>

 

155 Responses

  1. Lina says:

    Salam. Pa’a, berapa harga untuk set detox tu?

    • Mama Iman says:

      Saya PM ya

    • damya says:

      set super detox kena makana brapa lama?n macam mana nak mkn dalam sehari?tq

      • Farha IbuCergas says:

        detoks untuk cantikkan kulit ke?
        atau untuk bersihkan usus sepcifically?
        kalo usus, 24 jam dah boleh keluar semua2.
        cume bila nak bersihkan kulit secara menyeluruh, ia melibatkan detox hati dan darah.
        so agak take time. setiap individu berbeza.. ada yang sebulan, ada yang 2 bulan jika di ambil konsisten :) sbb vitamin bukan dadah. ia bertindak semulajadi, dan effect jangka panjang sekiranya diambil dengan betul :)

    • nurul hazimah says:

      sy nak tanye kalau set D tp vitamin E sy x amik brape harga yer…sb vitamin E sy dah beli dulu…

  2. zira says:

    As Salam berapa harga untuk set C? terima kasih

  3. wana roslan says:

    berapa harga utk set D ?

  4. jamal says:

    brape harga untuk set kuruskan badan puan?

  5. suzie says:

    Pm saya harga untuk set J (I, II, dan III)

  6. Nur Haliza says:

    Assalammulaikum kak..sy nk tnye..tlg pm sy harga utk set E + ESP & akak ad jual prosante x?

  7. Syakirin says:

    Pm harga utk set j

  8. tinie says:

    Saya nk tau hrga set A, set kesihatan tulang, set anti penuaan dan set detox
    Terima kasih :D

  9. dalila says:

    salam, brapa harga utk set B dan set triple M (3M)? TQ

  10. Lala says:

    Blh x sy nk dptkn harga utk set E?Sila PM sy.tks..

  11. Sue says:

    Salam. Bole tahu harga utk set D? Email sy ye. Thanks.

  12. lili says:

    salam…sy nak tau harga utk set A, family wellness,set kanak2 dan mighty 3 gems.Thanks k ;)

  13. fatin says:

    nak taw harga set E & J ye..tq :-)

  14. syuhada says:

    salam…

    boleh saya tahu harga utk set penyusuan, set b?
    emel ye, tq..;)

  15. Assalam,

    Boleh x pm kan saya harga untuk

    Set Kuruskan Badan dan Set Untuk Kanak-Kanak :D

  16. lydia says:

    as salam, pm prce utk set c.. tq

  17. Azreen says:

    Assalamualaikum, boleh emel saya harga set tripple M (3M)? TQ

  18. yanie says:

    salam..boleh pm harga set D x?macamane nak order ek..tq..:)

  19. norhayati binti laili says:

    salam..sy nk tanya, sy pregnent 23 minggu, boleh bg sy 1 set yg jimat, vitamin yg penting je utk perkembangan bayi dan senang utk bersalin (nk tau harga..?) dgn set utk berpantang (nk tau harga..?) tq

  20. Hana says:

    salam..bleh pm harga utk set D and set J (trimester 1)..TQ

  21. lizawati says:

    Salam,
    brapa RM tuk Set B?

  22. falis says:

    salam,

    boleh pm sya harga utk set A dan set kuruskan badan?

  23. zana says:

    Salam…
    Boleh sy tau set mn yg sesuai utk kulit berjerawat n harga sekali…

  24. dila says:

    salam..
    boleh bgth price untuk vtmin yg saya listkn ni x?klo saya nak semua ni admin blh bg brapa ye?
    1) b com
    2) vit e
    3) vitalea.
    4) alfalfa.
    5) zinc
    6) esp

    set untuk kuruskan badan berapa ye?

  25. aida says:

    salam. saya nak beli set J…. berapa kos nya?

  26. Jasliny says:

    Salam.

    Boleh tak emailkan saya harga vitamin untuk kanak-kanak umur 2 tahun?

  27. intan says:

    Salam, boleh tak email pada saya set bersalin+menyusu tanpa dan dengan osteomatrix? n ada tak trial set ke?

    tq.

  28. sal says:

    Hi, saya berminat nk taw tentang set berpantang shaklee.. Set ini boleh elakkan sembelit ke? sebb saya memang ada masalah sembelit ni.. Set ni ade dlm bentuk trial pack tak?

    Admin boleh reply terus ke email saya ye.. Thanks..

  29. Mazian Binti Zahari says:

    Mintak tlg pm harda super detox.Tq…

  30. siti says:

    Slm.. Sy nak tny harga set vitamin utk ibu mengandung mcm sy yg dah masuk dkt 2 bln. Ade 4 vitamin yg 3 hya utk 30 hari dan 1 selama 120 hari betul ke? Klu dah abis yg 3 vitamin tu berapa pula harga utk refill 3 vitamin tersebut? Lg satu pakej yg ade vitamin omega tu bila sy harus ambil dan berapa pula harga? Pakej yg ini 3 vitamin tu utk sbln juga ke? Mcm mne pula dgn omega sbln juga ke? Sy x berapa faham maaf klu sy bnyk bertnya. :D TQ.

  31. shah az says:

    set d
    set family welness
    mealshake
    set anti aging.

    email info & price yah ..tq :)

  32. mas says:

    salam, nak tanya harga untuk set E berapa yer?
    tq.

  33. nurul says:

    Salam. Nk tanya harga untuk Omega Guard ( minyak ikan) berapa yek?

  34. Zahirah says:

    Salam,

    Nak tanya price utk set A dan set kuruskan badan

    :D

  35. liza says:

    Salam,sis pm sy harga utk set mengandung complete hingga 9 bln…

  36. reen says:

    Salam…

    PM saya price set C dan set E..

    Thanx.

  37. Izza says:

    Berapa harga utk set E? + esp?

  38. Fazira says:

    pm sy untuk set D ye.. tenkiu

  39. myrah02 says:

    boleh bagi suggestion. saya nak try hamil dan nak guna sepanjang kehamilan. boleh puan cadangkan set yang mana dan harga sekali.terima kasih.

  40. yatie says:

    salam…saya nak tahu berapa harga pakej c (set berpantang)
    eerrmm..ada tambahan ubat lain x untuk kecantikan lepas bersalin nti??
    bole suggestkan ubat apa yang perlu di ambil lagi untuk saya yang bakal melahirkan anak bulan 4 nti? saya nak tahu fungsi2 dia m nak tau harga nya sekali??
    terima kasih…

    • Farha IbuCergas says:

      terima kasih kerana berminat. Shaklee semakin dikenali ramai kerana kualitinya. saya ada reply di emel ya

  41. haswadi says:

    berapa harga untuk Set G1 & Family Wellness?

  42. Nurhidayah bt Shafiee says:

    Assalamualaikum.
    sy nk bertanya..tntg shaklee produk utk kesihatan kulit..mahal tak..sy ni bukan mampu sgt nk beli mahal2..tp berminat nk tau dlu.

  43. kelly says:

    assalam.. bole tau harga cinch shake tu tak?

  44. Shanti Periki says:

    Salam…..saya nak tanya harga set E.

  45. syazwani says:

    Assalam kak..set kuruskan badan yg mane satu paling sesuai dan affordable eh? tp sy xnak yg shake2 ni..

    • Farha IbuCergas says:

      Ramai yang x suka shake2 ni..
      Boleh try HerbLax dan lecithin. ramai berjaya. dan affordable.
      Boleh tgk price list atas tu atau PM saya ye :)

  46. adibah says:

    Saya ada terbaca kat blog.tentang produk shaklee..
    Vitamin utk hamil..saya nak dptkan produk sesuai utk suami dan isteri bg
    Mendptkn zuriat.serta produk yg mempunyai asid folik.
    Pm kan sy harga set lengkap.sy ingin cuba.

  47. hamba Allah says:

    Assalamualaikum

    Minta maaf pada admin. Saya sebenarnya sangat berminat dengan shaklee dan tahu tentang keberkesanan shaklee ni,,cuma saya kurang berminat kalau nak tahu harga setiap set kena pm kepada admin..

    Maaf jika mengguris hati dan saya tiada niat pun..cuma saya bercadang sahaja kalau boleh admin update terus harga di laman web supaya mudah untuk pengguna bajet kewangan masing masing untuk beli produk.

    sekali lagi maafkan saya..
    admin boleh delete je comment sy
    jzzk :)
    semoga terus maju perniagaan puan/cik :))

    • Farha IbuCergas says:

      Waalaikumussalam Dear :)
      Sangat menghargai emel ni.
      Tapi kalau ENcik/Puan/Cik perasan, ada tab atas tu.

      Link ini ya :) http://vitamin.ibucergas.com/catalog/

      harga retail setiap satu barang. Bukan semalam dua buat list tu cik. Hehe. penat den. Tapi end up masing2 nak best price tu yang PM tu.
      Lagipun ada yang nak pakej combine2. sbb tu harga tu harga setiap satu. Heheh.

      Saya akan letak link pric list tu dalam tab pakej ni jugaklah supaya customer alert :D
      nway, thanks cik.
      Sangat menghargainya.
      Semoga ia lebih memudahkan customer saya nanti, InsyaAllah :)

    • Farha IbuCergas says:

      Oh.. bila tgk page price list tu balik, price ada atas nun… tapi still customer nak gak best price :D
      fening makcik dah ni :D

      cik x nak order? :D

  48. haniD says:

    salam ibu cergas,

    saya sekarang hamil 14 minggu, rasanya dah nak lepas trimester 1, so saya nak tahu best price utk set hamil timester 2 boleh? dan set hamil tu boleh tahan sampai berapa bulan ye?

    plus, nak tanya tang collagen shaklee, ibu hamil boleh minum tak? boleh PM price juga…

    TQVM

  49. liza says:

    saya masih dalam pantang dan ingin meneruskan memberikan susu badan selama yang mungkin. dalam proses mencari supplement tambahan untuk susu badan.

    Puan ada jual trial pack utk set menyusu ke?

  50. Rohaidah says:

    Sy nk set utk ibu mengandung dan skrg 18 weeks. Please pm..

  51. yana says:

    Nk tanya harga lethin

  52. Ida says:

    Saya dari sarawak, nak order set c + alfafa compleks(rm52) dlm masa terdekat ni. Nak tau berapa harga boleh kurang yg puan bleh bagi termasuk kos mengepos..?

  53. molly says:

    boleh bg price utk omega guard n esp.tq

  54. sayha says:

    assalam..sis,klo nak buang toksin ngn untuk kesihatan kulit,blh amik set detoks 2 je ke?

  55. yanie says:

    salam…saya nak tanya berkenaan set mgandung..usia kandungan saya bru 2bln..sya tgk set mengandung trimester 1 kgunaan sampai 4 bulan..slps itu kna mkn trimester 2,3 untk 4 bln seterusnya..adakah sya perlu ambik set trim 1 jgk atau terus ambik set trim 2,3..blh pm skali pos x.

  56. zaharah says:

    salam kak..blh xpm ttg set d n harga..tq.. :-)

  57. Ani says:

    ada tak produk shaklee yg sesuai utk pesakit strok, darah tinggi & kencing manis?….pm please…..tq

  58. Hairynn says:

    Boleh saya tahu, vitamin C dah ada stok ke?..pm i ye kalau dah ada 012-3561772. TQ

  59. putih melati says:

    ada x set G utk trial pek..n braper rm?

  60. Anne says:

    Assalam..sye nak tnye zinc elok dimakan waktu bila ye? :D

  61. shila says:

    bole bg details tentang set bersalin n special price?

    tQ.

  62. julia says:

    hai klu nak amik yg ni berape semua yer

    Alfalfa
    Omega
    Letchin
    Cinch
    Tea Esp

  63. radziah says:

    salam.. kalau nak kuruskan badan + breastfeed set mana yg sesuai dan berapa rm? boleh ke makan shaklee ni + dgn set pantang nona roguy waktu berpantang?

  64. Shalwaa says:

    Farha nk tau more detail untuk set ibu hamil…Set j..trimester 1..Pm price with post skali..

  65. Eiyfa says:

    Salam, sy nak tny berapa hrga untuk Set J(awal kehamilan), sy baru nk cuba… set ni sekali dgn susu ke..??

  66. Azlin says:

    saya berminat nak try set pantang…kalau nak jadi ahli + set pantang dgn harga ahli mcmna?

  67. murni says:

    salam…blh bg pandangan untuk set bersalin utk pembedahan + penurunan berat dalam tempoh berpantang…tq

  68. nisa says:

    salam puan…
    sya berminat dgn set ibu berpantang shaklee dan klu boleh ingin ambik untuk 3 bln kegunaan..boleh ke??

  69. Nor says:

    salam. puan,

    set berpantang + set penyusuan lebih kurang sama… perlu beli 2-2 set ke kalo nak berpantang+breastfeed? :)

    Lg satu, boleh ke mkn supplement shaklee ni dgn set bersalin lain (cth: set bersalin NR) ?

    • admin says:

      Oh tidak perlu. Cuma perlu customized sahaja sedikit. Biasanya untuk set berpantang, hanya pertambahan zinc complex ke dalam set penyusuan :)

  70. Que says:

    Nak tau harga ahli dpt berapa less?

  71. syahirah says:

    yang set J atau set kehamilan untuk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilhan ke? satu yg rm400++ dan satu lagi rm300++? Boleh tak kalau beli salah satu je?

  72. syahirah says:

    yang set J atau set mengandung utk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilihan ke? satu yang rm400++ satu lg rm300++.. boleh beli salah satu tak? atau kena beli dua2?

  73. SHAFINAZ SAHARUDIN says:

    salam.saya sekarang mengandung 7 bln utk ank ke3.masalah saya sering kurang darah setiap kali pemeriksaan.saya ingin beli produk shaklee ni untuk kegunaan sebelum bersalin dan selepas bersalin.boleh cadangkan apa yang perlu saya ambil dan berapa harganya?tq

  74. ila says:

    salam..pls pm harga set d?

  75. romsah says:

    saya berminat nak jadi ahli… saya nak tahu berapa harga diskaun diberi…kalau jadi ahli..

  76. sahib says:

    Saya ada eczema, kerap letih sebab kerja hampir 62 jam seminggu dan merupakan pengguna transport awam iaitu bas utk berulang alik ke tempat kerja. di pejabat byk berjalan memandangkan saya ada 2 lokasi pejabat yang jarak dalam 200m kerap stress dan darah gemuruh. umur 43 tahun ..lelaki ada slipdisc, kencing tak lawas(bila kencing ambil masa utk tos) boleh cadangkan set kesihatan yang sesuai.

  77. nabila says:

    salam.
    saya amat berminat untk mnjadi ahli shaklee tapi sy nk tanye, ble sy purchase dgn harga rm 660 sy akan dpt keahlian pcuma.tapi ammount rm660 dah start pakai hrga ahli atau harga retail?

    -sy juga akn dapat 200 UV point ini dlm bentuk ape??

    -sy nk join tp sy takut nk bsaing dgn org lain….mcm mane yek

  78. zeyra says:

    sis.. Ples pm cara pembayaran untuk set kehamilan trimester pertama..set j1.. Sy nak yang harge rm236.. Pless pm dgn hrge postage. Tq.

  79. sol says:

    Salam..nk tnye, set kesuburan xde ke?dn mcmne nk jd ahli ye…tq

  80. zie says:

    salam..sy nk tnye.,if sy jd daftar jadi ahli,macam mane sy nk bli produk dgn harga ahli?

  81. adeq says:

    Salam…
    Saya pengamal gla shaklee…bole sy tahu perlukah kita detox dahulu sebelum amik shaklee?sy berminat dgn pakej detox tp bole sy tahu maksud penggunaan tu4bln tu adakah sebotol utk 4bln penggunaan?
    Bole sy tahu cara pengambilan setiap hari jadualnya mcmane?
    Masa ni saya ambil tghari lecithin…mlm seblom tido gla…
    Sy harap puan xkeberatan share…

  82. mardiana says:

    salam boleh pm sy harga set untuk cegah cgst- GLA complex, carotomax, vita c,vita E complex

    =

  83. fazlina says:

    email sy hrga set kurus shaklee…

  84. Filda says:

    as salam sis.. nak soal..brapa harga combo set bersalin dan menyusu + kurus? and..boleh tak terangkan apa kebaikan ESP terutama nya untuk kanak-kanak? boleh ke ESP di ambil untuk 2 tahun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.