Pakej Set Shaklee

152 comments

 

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

>

Berikut adalah Pakej Set Shaklee yang disarankan oleh pakar nutrisi kami. Walaubagaimana pun, kami juga boleh menyediakan Pakej Set Shaklee mengikut budget dan keperluan anda.

 >

>

SET A = KESIHATAN OPTIMUM

Slide1 {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Slide1

Set A ialah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua orang dewasa, remaja serta warga emas sesuai untuk menggunakan set ini yang terdiri dari Vitalea, B Complex dan Vita-C. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
TOTAL = RM 235.00>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET B = IBU MENYUSU/ BREASTFEEDING SHAKLEEset menyusu Shaklee {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Slide2

Walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Alfalfa. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex 330 biji
TOTAL = RM 288.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

Bagaimana Set Ibu Menyusu Membantu? Tengok Video Ini

<

SET C = IBU BERPANTANG/ PEMBEDAHAN/ CONFINEMENT/ BERSALIN SHAKLEE

set bersalin berpantang shaklee {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Slide3

Set bersalin dan berpantang, khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan untuk menguruskan bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka serta sesuai untuk penyusuan. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Zinc. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex
TOTAL = RM 268.75>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET D = DERMATOLOGY (KECANTIKAN KULIT/ KESUBURAN WANITA)

Set D Shaklee Kulit Skin Care Fertility {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520D 252520Kulit 252520Skin 252520Care 252520Fertility

Set penjagaan kulit wajah khas buat mereka yang mengalami masalah kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta kesihatan tubuh badan secara umumnya. Set D terdiri dari B Complex, Vita C dan Vita E. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vita-E Complex 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
TOTAL = RM 295.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET B1 = BREASTFEEDING + OSTEMATRIX

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520E1 252520Penyusuan 252520 25252B 252520calcium 252520a

Set B1 adalah set penyusuan namun ditambah dengan Ostematrix untuk bekalan kalsium. Walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C, Alfalfa dan Ostematrix. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 349.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET E = (SET C + Breastfeeding + Kalsium)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520B 252520 25252B 252520Pantang 252520 25252B 252520Kalsium 252520a

Set E adalah gabungan SET B1 dan SET C. Set penyusuan, berpantang namun ditambah dengan Ostematrix untuk bekalan kalsium. Selain merawat luka bersalin, ia membantu dalam proses penyusuan dan membekalkan kalsium yang cukup untuk tubuh ibu. Pakej lengkap untuk ibu menyusu dan bersalin. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C, Alfalfa, Zinc Compex dan Ostematrix. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Alfafa Complex
Zinc Complex
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 383.50

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET F = FEMININ (BASIC)

Set F Feminin {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520F 252520Feminin 252520a

Lumrah bagi wanita mengalami pelbagai masalah kewanitaan. Set feminin ini boleh membantu anda mengatasi masalah seperti keputihan, sakit urat dan sendi, keradangan dan sebagainya. Set F terdiri dari Vita E dan Alfalfa. Cukup untuk 4 bulan.
>
Vita-E Complex 120 biji
Alfafa Complex 330 biji
TOTAL = RM 202.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET F1 = FEMININ EXTRA

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Feminin 2525201

Tambahan GLA COmplex untuk mengawal hormon estrogen dan testostron, memperbaiki simptom PMS, period yang tidak teratur, kesakitan semasa haid, mood swing, water retention dan sakit payudara. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 120 biji
Vita-E Complex 120 biji
TOTAL = RM 294.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET G = RESDUNG/ ALLERGY/ ECZEMA/ ASTHMA

SET G1 (LOW BUDGET)

Set G Eczema Resdung Allergy {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520G 252520Eczema 252520Resdung 252520Allergy 252520Budget 252520aa

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi B complex, Vita C dan Alfalfa dan GLA Complex. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan. Awas, set ini juga perlu dipantau bersama pemakanan dan allergen yang boleh trigger allergik tersebut. Ia berfungsi meningkatkan immune sistem badan. Konsultansy terperinci amatlah diperlukan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 330 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex 120 biji
TOTAL = RM 271.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET G = RESDUNG/ ALLERGY/ ECZEMA/ ASTHMA

SET G2 (MEDIUM BUDGET)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520G 252520Eczema 252520Resdung 252520Allergy 252520Budget 2525203 252520a

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi Mealshakes, Alfalfa dan GLA Complex. Kegunaan sehingga untuk 2 bulan.
>
Meal Shake
Alfafa Complex 330 biji
GLA Complex 90 biji
TOTAL = RM 258.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET G3 (EXTRA BUDGET)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520G 252520Eczema 252520Resdung 252520Allergy 252520Budget 2525202a

Set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi Zinc complex, Vita C dan Alfalfa dan GLA Complex, dan Energizing Soy Protein. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan. Awas, set ini juga perlu dipantau bersama pemakanan dan allergen yang boleh trigger allergik tersebut. Ia berfungsi meningkatkan immune sistem badan. Konsultansy terperinci amatlah diperlukan.
>
GLA Complex 90 biji
Alfafa Complex 330 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg 180 biji
Zinc Complex 120 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 421.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET H = IMMUNE BOOST SET (SISTEM PERTAHANAN BADAN)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image17326306

NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower. Mempunyai daya kebolehan yang mendorong kepada pengeluaran semulajadi nutrifeon tubuh. Formulanya dianggap semulajadi, selamat tulin, dan berkesan. Penemuaan dan innovasi yang telah diiktiraf sebagai penemuan terhebat dalam bidang immunologi. Sesuai utuk kukuhkan imun badan, melawan kanser dan tumor, influenza, stress, kelesuan, melambatkan penuaan, jangkitan Hepatitis B & C dan sebagainya.
>
Nutriferon 30 stick
Garlic Complex 60 biji
TOTAL = RM228.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET J = SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER I)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520J

Set J1 adalah gabungan Set A Kesihatan Optimum dan kalsium. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Ostematrix dan Vitamin C. Cukup trimester I kandungan. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
TOTAL = RM 296.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET J = SET IBU MENGANDUNG (TRIMESTER II & III)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520J  252520trimester 252520ii

Susulan pengambilan vitamin yang lengkap untuk ibu mengandung termasuk Omega Guard untuk kandungan DHA dan EPA yang baik untuk perkembangan otak bayi. Set terdiri daripada Vitalea, B Complex, Ostematrix, Omega Guard dan Vitamin C. Cukup untuk pengambilan selama 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
Omegaguard 90 biji
TOTAL = RM 432.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET TRIPLE M (3M – Make More Milk)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image23502693 horz vert

Mengandungi Multivitamin lengkap dengan zat besi, Vitamin B, Vitamin C, Kalsium, Alfalfa dan ESP. Sangat dicadangkan untuk ibu yang mengalami masalah penyusuan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Ostematrix Kalsium
Alfafa Complex 330 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 499.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET MIGHTY 3 GEMS (MEAL REPLACEMENT PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520Mighty 2525203 252520GEMS

Terdiri daripada 3 produk iaitu Mealshake (perasa French Vanilla), Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla) dan Performance Drink atau PD (perasa oren). Berfungsi membekalkan zat galian, vitamin, tenaga dan mengekalkan bendalir dalam badan. Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas. Sangat sesuai memberti tenaga berpanjangan ketika bulan puasa.
>
Energizing Soy Protein
Performance Drink
Meal Shake
TOTAL = RM346.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

FAMILY WELLNESS

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Family 252520Wellness

Shaklee Family Wellness terdiri daripada 4 Supplemen asas & vitamin ini paling popular dalam set penjagaan kesihatan Shaklee! Ia terdiri daripada Vitalea, Vitamin C, B Complex dan Energizing Soy Protein (ESP). Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh untuk seisi keluarga. Untuk rasa lebih bertenaga, meningkatkan system imun anda dan membekalkan kesihatan kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.
>
Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 385.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET KESIHATAN TULANG & SAKIT SENDI LUTUT

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Kesihatan 252520Tulang

OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.Manakala Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.
>
Ostematrix Kalsium
Advance Joint Health Tablet
TOTAL = RM 185.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

>

SET KANAK-KANAK

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee 0sRW8Gl1L6 cpib4hO2wo5Pr tjW1GTdVhu3h2VATGM w935 h651 no

MealShake adalah hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga.

  • Sarapan segera yang berkhasiat
  • Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
  • Hidangan segera untuk para atlet
  • Kudapan menarik pada bila-bila masa
  • Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium
  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral perlu
  • Sumber kalsium pembina tulang
  • Baik untuk kesihatan
  • Bekalan harian untuk vitamin B

Omegaguard kaya dengan DHA dan EPA untuk perkembangan otak kanak-kanak malah elok juga untuk dewasa.
Nutriferon sebagai immune system booster

OmegaGuard
NutriFeron
Meal Shakes – French Vanilla
TOTAL = RM 431.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET ANTI AGING (ANTI PENUAAN)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image33730170 horz

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Manakala Vivix kaya dengan Polifenol yang merupakan kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
>
Vivix
Shaklee Collagen Powder
TOTAL = RM773.00>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET SISTEM PENGHADAMAN (DIGESTIVE HEALTH PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Image2958576 horz

Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Halia pula merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut. Kegunaan sehingga untuk 4 bulan.
>
Herb-Lax120 biji
Alfafa Complex 330 biji
Peppermint Ginger Plus 90 biji
TOTAL = RM151.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET KURUS BADAN I

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee SET 252520KURUS 252520BADAN

Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda. Boleh digandingkan dengan Cinch Energy Tea Mix.
>
Cinch Shake Mix (Vanilla/Cafe Latte/Chocolate) 15 servings
Cinch Energy Tea Mix 28 sticks
TOTAL = RM 319.00>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

SET KURUS BADAN II

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520Kurus 252520Badan 252520Shaklee

Dengan tambahan Lecithin dan Herb-Lax, sistem pelawasan menjadi semakin baik. Lantas mengoptimumkan lagi keberkesanan produk Cinch Shaklee.
>
Cinch Shake Mix (Vanilla/Cafe Latte/Chocolate) 15 servings
Cinch Energy Tea Mix 28 sticks
Lecithin
Herb-Lax
TOTAL = RM 424.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET SUPER DETOX SHAKLEE (SUPER DETOX PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Set 252520Super 252520Detox 252520Programme

Membantu menyingkirkan toksin merbahaya dari badan Membantu meningkatkan kesihatan hati Meningkatkan seri wajah Meningkatkan sistem imun terhadap jangkitan badan.
Menghilangkan jerawat
Membantu meningkatkan fungsi hati
Meningkatkan seri wajah
Meningkatkan sistem imun terhadap jangkitan
Kegunaan sehingga 4 bulan
>
Alfafa Complex
DTX Complex
Garlic
TOTAL = 265.25>

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET KAWAL KENCING MANIS (DIABETES CARE PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Diabetes 252520Care 252520Programme2

Kebaikan Shaklee Diabetes Care Programme adalah:Mengekalkan paras gula normal dalam darah. Menggalakkan kesihatan jantung. Melegakan rasa kebas dan semut-semutan. Membantu dalam penyembuhan luka. Kegunaan sehingga 4 bulan.
>
Vitalea Multivitamin 120 biji
B Complex 120 biji
Vitamin C Sustained Release 500mg
GLA Complex 90 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 476.25

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

SET SAYANGI JANTUNG ANDA (LOVE YOUR HEART PROGRAMME)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee Love 252520Your 252520Heart 252520Programme

Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
Membantu mengekalkan tahap kolestrol yang baik
Membantu mengekalkan tekanan darah normal
Kegunaan sehingga 4 bulan
>
Omegaguard 90 biji
Lecithin 180 biji
Vitamin E complex 120 biji
Garlic 60 biji
Energizing Soy Protein
TOTAL = RM 535.00

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

RANGKAIAN SET PENJAGAAN RAMBUT PROSANTE SHAKLEE (SILA KLIK)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee banner ProSante

Set penjagaan rambut yang lengkap untuk menyelesaikan masalah rambut anda secara luaran! Pembelian tidak semestinya satu set. Customize mengikut keperluan rambut anda.

Nourishing Scalp Treatment (59 ml)
Revitalizing Shampoo (296 ml)
Purifying Shampoo (237 ml)
Replenishing Conditioner (237 ml)
Lightweight Conditioner (296 ml)
Long Lasting Finishing Spray (237 ml)

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>

>

RANGKAIAN SET PENJAGAAN SHAKLEE – NUTRIWHITE (SILA KLIK)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee web nutriwhite

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50ml)
Overnight Renewal Whitening Cream (48gram)
Gentle Deep Foaming Cleanser (150ml)
Soothing Radiance Whitening Softener (150ml)
Gentle Action Makeup Remover (150ml)
Daily Defense Whitening Essence (30ml)
Spot Whitening Treatment (10ml)

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

>
>

RANGKAIAN SET PENJAGAAN SHAKLEE – ENFUSELLE (SILA KLIK)

{focus_keyword} Pakej Set Shaklee banner AdvancedSkinCare

For Oily skinPurifying Cleansing Gel (177ml)
Purifying Toner (177ml)
Balancing Moisturizer (177ml)
Eye Treatment (177ml)
TOTAL = RM 303.75>

><
For Dry Skin
Hydrating Cleansing Lotion (177ml)
Hydrating Toner (177ml)
Hydrating Moisturizer (177ml)
Eye Treatment (177ml)
TOTAL = RM 305.75

beli-sekarang {focus_keyword} Pakej Set Shaklee beli sekarang

<

<

 

>

Price list setiap satu produk boleh di dapai di link di bawah:D {focus_keyword} Pakej Set Shaklee icon biggrin

>

>

RETAIL PRICE LIST / HARGA PRODUK SHAKLEE

 

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee {focus_keyword} Pakej Set Shaklee Daftar ahli Shaklee

>

 

{ 152 comments… read them below or add one }

1 Lina October 31, 2012 at 4:22 pm

Salam. Pa’a, berapa harga untuk set detox tu?

Reply

2 Mama Iman October 31, 2012 at 9:19 pm

Saya PM ya

Reply

3 damya December 12, 2012 at 5:06 pm

set super detox kena makana brapa lama?n macam mana nak mkn dalam sehari?tq

Reply

4 December 14, 2012 at 3:35 am

detoks untuk cantikkan kulit ke?
atau untuk bersihkan usus sepcifically?
kalo usus, 24 jam dah boleh keluar semua2.
cume bila nak bersihkan kulit secara menyeluruh, ia melibatkan detox hati dan darah.
so agak take time. setiap individu berbeza.. ada yang sebulan, ada yang 2 bulan jika di ambil konsisten :) sbb vitamin bukan dadah. ia bertindak semulajadi, dan effect jangka panjang sekiranya diambil dengan betul :)

Reply

5 nurul hazimah September 1, 2013 at 11:21 pm

sy nak tanye kalau set D tp vitamin E sy x amik brape harga yer…sb vitamin E sy dah beli dulu…

Reply

6 zira November 14, 2012 at 6:24 am

As Salam berapa harga untuk set C? terima kasih

Reply

7 November 14, 2012 at 1:59 pm

saya PM ye =)

Reply

8 wana roslan November 22, 2012 at 10:44 am

berapa harga utk set D ?

Reply

9 admin December 4, 2012 at 7:08 pm

Saya PM ye Wana

Reply

10 jamal December 4, 2012 at 11:00 am

brape harga untuk set kuruskan badan puan?

Reply

11 December 4, 2012 at 7:10 pm

saya PM ye

Reply

12 suzie December 16, 2012 at 6:17 pm

Pm saya harga untuk set J (I, II, dan III)

Reply

13 Nur Haliza January 7, 2013 at 5:58 pm

Assalammulaikum kak..sy nk tnye..tlg pm sy harga utk set E + ESP & akak ad jual prosante x?

Reply

14 January 8, 2013 at 8:46 pm

saya dah PM. tp mcm fail pula. boleh terus pm saya di ibucergas@gmail.com ya . TQ =)

Reply

15 Syakirin January 8, 2013 at 4:57 pm

Pm harga utk set j

Reply

16 January 8, 2013 at 8:45 pm

saya dah PM ya

Reply

17 January 8, 2013 at 8:47 pm

tapi macam fail pula. mungkin emel salah kot. boleh direct pm saya kat ibucergas@gmail.com ya. tq :)

Reply

18 tinie January 8, 2013 at 9:59 pm

Saya nk tau hrga set A, set kesihatan tulang, set anti penuaan dan set detox
Terima kasih :D

Reply

19 dalila January 9, 2013 at 7:44 pm

salam, brapa harga utk set B dan set triple M (3M)? TQ

Reply

20 January 10, 2013 at 11:05 am

saya reply PM kat emel ye. TQ =)

Reply

21 Lala January 10, 2013 at 12:13 pm

Blh x sy nk dptkn harga utk set E?Sila PM sy.tks..

Reply

22 January 10, 2013 at 8:24 pm

saya PM ye :)

Reply

23 Sue January 11, 2013 at 2:46 pm

Salam. Bole tahu harga utk set D? Email sy ye. Thanks.

Reply

24 January 11, 2013 at 3:35 pm

Saya PM kat emel ye. TQ

Reply

25 lili January 16, 2013 at 1:27 pm

salam…sy nak tau harga utk set A, family wellness,set kanak2 dan mighty 3 gems.Thanks k ;)

Reply

26 January 16, 2013 at 4:28 pm

saya PM ye :) Nanti check emel ye

Reply

27 January 16, 2013 at 4:28 pm

Nanti cek PM saya di emel ya :)

Reply

28 fatin January 16, 2013 at 4:45 pm

nak taw harga set E & J ye..tq :-)

Reply

29 January 16, 2013 at 4:49 pm

saya reply die emel ye. TQ :)

Reply

30 syuhada January 21, 2013 at 4:24 pm

salam…

boleh saya tahu harga utk set penyusuan, set b?
emel ye, tq..;)

Reply

31 Hazlina Binti Mustafa January 23, 2013 at 4:29 pm

Assalam,

Boleh x pm kan saya harga untuk

Set Kuruskan Badan dan Set Untuk Kanak-Kanak :D

Reply

32 lydia January 24, 2013 at 10:50 am

as salam, pm prce utk set c.. tq

Reply

33 Azreen January 24, 2013 at 4:07 pm

Assalamualaikum, boleh emel saya harga set tripple M (3M)? TQ

Reply

34 yanie January 26, 2013 at 8:37 pm

salam..boleh pm harga set D x?macamane nak order ek..tq..:)

Reply

35 January 27, 2013 at 11:13 pm

dah cek emel? :D

Reply

36 norhayati binti laili January 29, 2013 at 8:55 am

salam..sy nk tanya, sy pregnent 23 minggu, boleh bg sy 1 set yg jimat, vitamin yg penting je utk perkembangan bayi dan senang utk bersalin (nk tau harga..?) dgn set utk berpantang (nk tau harga..?) tq

Reply

37 January 31, 2013 at 12:33 am

ada saya emel pada puan. dapat x ye? :)

Reply

38 Hana January 30, 2013 at 12:11 pm

salam..bleh pm harga utk set D and set J (trimester 1)..TQ

Reply

39 January 31, 2013 at 12:32 am

TQ for comment. Kite pon dah PM2 :)

Reply

40 lizawati January 30, 2013 at 4:51 pm

Salam,
brapa RM tuk Set B?

Reply

41 January 31, 2013 at 12:31 am

saya ada reply direct to emel ya :)

Reply

42 January 31, 2013 at 12:32 am

oh, sudah ku PM di emel ya puan :)

Reply

43 falis January 31, 2013 at 9:57 am

salam,

boleh pm sya harga utk set A dan set kuruskan badan?

Reply

44 January 31, 2013 at 4:23 pm

saya ada bagi details direct ke emel ye. TQ :)

Reply

45 zana February 2, 2013 at 11:54 pm

Salam…
Boleh sy tau set mn yg sesuai utk kulit berjerawat n harga sekali…

Reply

46 February 3, 2013 at 11:25 pm

saya dah PM. hope dah bace. klo takde, cek dalam spam ya ;)

Reply

47 dila February 4, 2013 at 4:32 pm

salam..
boleh bgth price untuk vtmin yg saya listkn ni x?klo saya nak semua ni admin blh bg brapa ye?
1) b com
2) vit e
3) vitalea.
4) alfalfa.
5) zinc
6) esp

set untuk kuruskan badan berapa ye?

Reply

48 February 4, 2013 at 6:20 pm

TQ! Saya ada reply direct to emel ya :)

Reply

49 aida February 5, 2013 at 10:44 am

salam. saya nak beli set J…. berapa kos nya?

Reply

50 February 6, 2013 at 1:53 am

Ongkosnya ada dibertahu dalam PM emel saya ye. TQ sebab berminat :)

Reply

51 Jasliny February 6, 2013 at 5:58 pm

Salam.

Boleh tak emailkan saya harga vitamin untuk kanak-kanak umur 2 tahun?

Reply

52 February 7, 2013 at 10:24 am

saya ada mesej puan di emel ya. TQ :)

Reply

53 intan February 13, 2013 at 3:50 pm

Salam, boleh tak email pada saya set bersalin+menyusu tanpa dan dengan osteomatrix? n ada tak trial set ke?

tq.

Reply

54 February 14, 2013 at 9:00 am

tQ FOR INQUIRY :)

Reply

55 sal February 14, 2013 at 11:42 am

Hi, saya berminat nk taw tentang set berpantang shaklee.. Set ini boleh elakkan sembelit ke? sebb saya memang ada masalah sembelit ni.. Set ni ade dlm bentuk trial pack tak?

Admin boleh reply terus ke email saya ye.. Thanks..

Reply

56 Mazian Binti Zahari February 14, 2013 at 10:16 pm

Mintak tlg pm harda super detox.Tq…

Reply

57 siti February 17, 2013 at 7:31 pm

Slm.. Sy nak tny harga set vitamin utk ibu mengandung mcm sy yg dah masuk dkt 2 bln. Ade 4 vitamin yg 3 hya utk 30 hari dan 1 selama 120 hari betul ke? Klu dah abis yg 3 vitamin tu berapa pula harga utk refill 3 vitamin tersebut? Lg satu pakej yg ade vitamin omega tu bila sy harus ambil dan berapa pula harga? Pakej yg ini 3 vitamin tu utk sbln juga ke? Mcm mne pula dgn omega sbln juga ke? Sy x berapa faham maaf klu sy bnyk bertnya. :D TQ.

Reply

58 February 18, 2013 at 10:49 am

Hehe… x pe. sya ada direct reply di emel ya :)

Reply

59 shah az February 18, 2013 at 6:30 pm

set d
set family welness
mealshake
set anti aging.

email info & price yah ..tq :)

Reply

60 February 19, 2013 at 10:13 am

banyak nye .. nak beli semua ke? heheheh.. saya dah reply di emel :)

Reply

61 mas February 19, 2013 at 10:31 am

salam, nak tanya harga untuk set E berapa yer?
tq.

Reply

62 mas February 19, 2013 at 10:38 am

Set E + ESP

Reply

63 nurul February 19, 2013 at 2:00 pm

Salam. Nk tanya harga untuk Omega Guard ( minyak ikan) berapa yek?

Reply

64 February 20, 2013 at 1:53 am

Skrg tengah promotion ni! Buy 6 free 1. hehe. Saya PM best price naaa :D

Reply

65 Zahirah February 20, 2013 at 11:52 am

Salam,

Nak tanya price utk set A dan set kuruskan badan

:D

Reply

66 February 20, 2013 at 2:23 pm

boleh sahaja~!! saya sudey PM ya :)

Reply

67 liza February 21, 2013 at 9:59 am

Salam,sis pm sy harga utk set mengandung complete hingga 9 bln…

Reply

68 reen February 21, 2013 at 12:23 pm

Salam…

PM saya price set C dan set E..

Thanx.

Reply

69 February 23, 2013 at 10:15 am

Saya ada reply di emel ya. TQ ‘_’

Reply

70 Izza February 23, 2013 at 12:52 am

Berapa harga utk set E? + esp?

Reply

71 February 23, 2013 at 10:15 am

saya ada email ya. Saya PM di emel :)

Reply

72 Fazira February 27, 2013 at 9:01 pm

pm sy untuk set D ye.. tenkiu

Reply

73 February 28, 2013 at 5:18 pm

saya ada PM ye dear :)

Reply

74 myrah02 February 28, 2013 at 4:16 pm

boleh bagi suggestion. saya nak try hamil dan nak guna sepanjang kehamilan. boleh puan cadangkan set yang mana dan harga sekali.terima kasih.

Reply

75 February 28, 2013 at 5:06 pm

Saya dah ngomel2 panjang lebar dalam emel ye :D

Reply

76 yatie March 1, 2013 at 10:57 pm

salam…saya nak tahu berapa harga pakej c (set berpantang)
eerrmm..ada tambahan ubat lain x untuk kecantikan lepas bersalin nti??
bole suggestkan ubat apa yang perlu di ambil lagi untuk saya yang bakal melahirkan anak bulan 4 nti? saya nak tahu fungsi2 dia m nak tau harga nya sekali??
terima kasih…

Reply

77 March 4, 2013 at 2:25 am

terima kasih kerana berminat. Shaklee semakin dikenali ramai kerana kualitinya. saya ada reply di emel ya

Reply

78 haswadi March 5, 2013 at 9:40 am

berapa harga untuk Set G1 & Family Wellness?

Reply

79 March 5, 2013 at 1:20 pm

Harga mampu milik. Hehehe. Saya ada PM ye :)

Reply

80 Nurhidayah bt Shafiee March 5, 2013 at 10:40 am

Assalamualaikum.
sy nk bertanya..tntg shaklee produk utk kesihatan kulit..mahal tak..sy ni bukan mampu sgt nk beli mahal2..tp berminat nk tau dlu.

Reply

81 March 5, 2013 at 1:20 pm

Salam, semuanya affordable dear :) saya PM ye

Reply

82 kelly March 5, 2013 at 5:14 pm

assalam.. bole tau harga cinch shake tu tak?

Reply

83 Shanti Periki March 8, 2013 at 11:10 am

Salam…..saya nak tanya harga set E.

Reply

84 March 8, 2013 at 1:59 pm

Salam, saya ada reply melalui emel ya :)

Reply

85 syazwani March 10, 2013 at 8:17 am

Assalam kak..set kuruskan badan yg mane satu paling sesuai dan affordable eh? tp sy xnak yg shake2 ni..

Reply

86 March 11, 2013 at 1:42 am

Ramai yang x suka shake2 ni..
Boleh try HerbLax dan lecithin. ramai berjaya. dan affordable.
Boleh tgk price list atas tu atau PM saya ye :)

Reply

87 adibah March 10, 2013 at 10:56 pm

Saya ada terbaca kat blog.tentang produk shaklee..
Vitamin utk hamil..saya nak dptkan produk sesuai utk suami dan isteri bg
Mendptkn zuriat.serta produk yg mempunyai asid folik.
Pm kan sy harga set lengkap.sy ingin cuba.

Reply

88 March 11, 2013 at 1:38 am

Boleh dear,
saya dah PM ye.

Terima kasih kerana berminat :)

Reply

89 hamba Allah March 11, 2013 at 12:50 am

Assalamualaikum

Minta maaf pada admin. Saya sebenarnya sangat berminat dengan shaklee dan tahu tentang keberkesanan shaklee ni,,cuma saya kurang berminat kalau nak tahu harga setiap set kena pm kepada admin..

Maaf jika mengguris hati dan saya tiada niat pun..cuma saya bercadang sahaja kalau boleh admin update terus harga di laman web supaya mudah untuk pengguna bajet kewangan masing masing untuk beli produk.

sekali lagi maafkan saya..
admin boleh delete je comment sy
jzzk :)
semoga terus maju perniagaan puan/cik :))

Reply

90 March 11, 2013 at 1:19 am

Waalaikumussalam Dear :)
Sangat menghargai emel ni.
Tapi kalau ENcik/Puan/Cik perasan, ada tab atas tu.

Link ini ya :) http://vitamin.ibucergas.com/catalog/

harga retail setiap satu barang. Bukan semalam dua buat list tu cik. Hehe. penat den. Tapi end up masing2 nak best price tu yang PM tu.
Lagipun ada yang nak pakej combine2. sbb tu harga tu harga setiap satu. Heheh.

Saya akan letak link pric list tu dalam tab pakej ni jugaklah supaya customer alert :D
nway, thanks cik.
Sangat menghargainya.
Semoga ia lebih memudahkan customer saya nanti, InsyaAllah :)

Reply

91 March 11, 2013 at 1:26 am

Oh.. bila tgk page price list tu balik, price ada atas nun… tapi still customer nak gak best price :D
fening makcik dah ni :D

cik x nak order? :D

Reply

92 haniD March 11, 2013 at 12:00 pm

salam ibu cergas,

saya sekarang hamil 14 minggu, rasanya dah nak lepas trimester 1, so saya nak tahu best price utk set hamil timester 2 boleh? dan set hamil tu boleh tahan sampai berapa bulan ye?

plus, nak tanya tang collagen shaklee, ibu hamil boleh minum tak? boleh PM price juga…

TQVM

Reply

93 admin March 15, 2013 at 9:58 am

Saya ada emel puan ya :D

Reply

94 liza March 21, 2013 at 10:19 pm

saya masih dalam pantang dan ingin meneruskan memberikan susu badan selama yang mungkin. dalam proses mencari supplement tambahan untuk susu badan.

Puan ada jual trial pack utk set menyusu ke?

Reply

95 March 22, 2013 at 10:31 am

saya ade emel puan ya :)

Reply

96 Rohaidah March 22, 2013 at 12:03 pm

Sy nk set utk ibu mengandung dan skrg 18 weeks. Please pm..

Reply

97 March 22, 2013 at 11:40 pm

dah pm. TQ ye dear sbb berminat :)

Reply

98 yana March 24, 2013 at 6:05 pm

Nk tanya harga lethin

Reply

99 Ida March 26, 2013 at 10:27 am

Saya dari sarawak, nak order set c + alfafa compleks(rm52) dlm masa terdekat ni. Nak tau berapa harga boleh kurang yg puan bleh bagi termasuk kos mengepos..?

Reply

100 March 27, 2013 at 6:31 am

Penghantaran seluruh malaysia termasuk sabah sarawak~! :) saya ada emel details. TQ

Reply

101 molly March 27, 2013 at 2:26 am

boleh bg price utk omega guard n esp.tq

Reply

102 March 27, 2013 at 6:29 am

Saya ada PM ye. boleh jugak rujuk price list di atas untuk retail price :)

Reply

103 sayha April 2, 2013 at 12:14 am

assalam..sis,klo nak buang toksin ngn untuk kesihatan kulit,blh amik set detoks 2 je ke?

Reply

104 April 2, 2013 at 5:03 am

Assalam,
Lebih baik detox dulu untuk kesihatan kulit :) saya ada PM ya :)

Reply

105 yanie April 8, 2013 at 10:40 am

salam…saya nak tanya berkenaan set mgandung..usia kandungan saya bru 2bln..sya tgk set mengandung trimester 1 kgunaan sampai 4 bulan..slps itu kna mkn trimester 2,3 untk 4 bln seterusnya..adakah sya perlu ambik set trim 1 jgk atau terus ambik set trim 2,3..blh pm skali pos x.

Reply

106 zaharah April 13, 2013 at 9:49 pm

salam kak..blh xpm ttg set d n harga..tq.. :-)

Reply

107 April 14, 2013 at 4:19 pm

Dah PM. TQ :)

Reply

108 Ani April 15, 2013 at 4:12 pm

ada tak produk shaklee yg sesuai utk pesakit strok, darah tinggi & kencing manis?….pm please…..tq

Reply

109 April 17, 2013 at 12:49 am

saya ada bg PM di emel ya. TQ :)

Reply

110 Hairynn April 18, 2013 at 2:50 pm

Boleh saya tahu, vitamin C dah ada stok ke?..pm i ye kalau dah ada 012-3561772. TQ

Reply

111 putih melati April 24, 2013 at 1:10 pm

ada x set G utk trial pek..n braper rm?

Reply

112 April 28, 2013 at 7:08 am

Saya dah emel ye :)

Reply

113 Anne April 26, 2013 at 12:29 pm

Assalam..sye nak tnye zinc elok dimakan waktu bila ye? :D

Reply

114 April 28, 2013 at 7:07 am

Selepas sarapan pagi. Semoga membantu :)

Reply

115 shila April 27, 2013 at 5:11 pm

bole bg details tentang set bersalin n special price?

tQ.

Reply

116 April 28, 2013 at 7:07 am

Saya dah emel ye dear. Boleh cek Inbox :)

Reply

117 julia May 7, 2013 at 1:09 pm

hai klu nak amik yg ni berape semua yer

Alfalfa
Omega
Letchin
Cinch
Tea Esp

Reply

118 radziah May 15, 2013 at 2:20 pm

salam.. kalau nak kuruskan badan + breastfeed set mana yg sesuai dan berapa rm? boleh ke makan shaklee ni + dgn set pantang nona roguy waktu berpantang?

Reply

119 Shalwaa May 30, 2013 at 6:15 am

Farha nk tau more detail untuk set ibu hamil…Set j..trimester 1..Pm price with post skali..

Reply

120 admin May 30, 2013 at 6:42 am

Salam dearie Shalwaa

Saya ada reply di emel ya :)

Reply

121 Eiyfa June 10, 2013 at 1:37 pm

Salam, sy nak tny berapa hrga untuk Set J(awal kehamilan), sy baru nk cuba… set ni sekali dgn susu ke..??

Reply

122 admin June 12, 2013 at 12:24 pm

salam, terima kasih ya :)

Reply

123 Azlin June 12, 2013 at 2:55 pm

saya berminat nak try set pantang…kalau nak jadi ahli + set pantang dgn harga ahli mcmna?

Reply

124 admin June 12, 2013 at 5:19 pm

saya ada reply di personal email azlin ya :)

Reply

125 murni June 28, 2013 at 1:42 pm

salam…blh bg pandangan untuk set bersalin utk pembedahan + penurunan berat dalam tempoh berpantang…tq

Reply

126 admin July 17, 2013 at 11:08 am

Salam Murni,
Saya ada reply di emel Murni ya :)

Reply

127 nisa July 19, 2013 at 10:01 am

salam puan…
sya berminat dgn set ibu berpantang shaklee dan klu boleh ingin ambik untuk 3 bln kegunaan..boleh ke??

Reply

128 admin July 19, 2013 at 12:42 pm

Saya PM Nisa ya.

Reply

129 Nor July 22, 2013 at 9:35 pm

salam. puan,

set berpantang + set penyusuan lebih kurang sama… perlu beli 2-2 set ke kalo nak berpantang+breastfeed? :)

Lg satu, boleh ke mkn supplement shaklee ni dgn set bersalin lain (cth: set bersalin NR) ?

Reply

Farha IbuCergas 130 admin September 28, 2013 at 8:48 am

Oh tidak perlu. Cuma perlu customized sahaja sedikit. Biasanya untuk set berpantang, hanya pertambahan zinc complex ke dalam set penyusuan :)

Reply

131 Que September 9, 2013 at 10:02 pm

Nak tau harga ahli dpt berapa less?

Reply

132 syahirah October 10, 2013 at 1:14 pm

yang set J atau set kehamilan untuk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilhan ke? satu yg rm400++ dan satu lagi rm300++? Boleh tak kalau beli salah satu je?

Reply

133 syahirah October 10, 2013 at 5:23 pm

yang set J atau set mengandung utk 2nd and 3rd trimester tu ada dua pilihan ke? satu yang rm400++ satu lg rm300++.. boleh beli salah satu tak? atau kena beli dua2?

Reply

Farha IbuCergas 134 Farha IbuCergas October 10, 2013 at 5:27 pm

Salam sis, saya ade terangkan kat emel sis ya? Dapat emel x? :)

Reply

Farha IbuCergas 135 Farha IbuCergas October 14, 2013 at 1:55 am

salam sis, ade cek emel tak dear :) saya dah emel

Reply

136 SHAFINAZ SAHARUDIN October 16, 2013 at 6:17 pm

salam.saya sekarang mengandung 7 bln utk ank ke3.masalah saya sering kurang darah setiap kali pemeriksaan.saya ingin beli produk shaklee ni untuk kegunaan sebelum bersalin dan selepas bersalin.boleh cadangkan apa yang perlu saya ambil dan berapa harganya?tq

Reply

Farha IbuCergas 137 Farha IbuCergas October 17, 2013 at 2:05 pm

Salam dear, saya ade bg emel. cek ya :)

Reply

138 zatil hidayah November 3, 2013 at 10:44 pm

salam, boley pm set kurus n cantik??

Reply

139 ila November 11, 2013 at 10:53 am

salam..pls pm harga set d?

Reply

140 romsah November 12, 2013 at 2:16 pm

saya berminat nak jadi ahli… saya nak tahu berapa harga diskaun diberi…kalau jadi ahli..

Reply

Farha IbuCergas 141 Farha IbuCergas November 14, 2013 at 12:10 pm

Tahniah sbb dah jadi ahli. Kejap lg aaya beri no id dan password ya

Reply

142 sahib November 24, 2013 at 11:54 pm

Saya ada eczema, kerap letih sebab kerja hampir 62 jam seminggu dan merupakan pengguna transport awam iaitu bas utk berulang alik ke tempat kerja. di pejabat byk berjalan memandangkan saya ada 2 lokasi pejabat yang jarak dalam 200m kerap stress dan darah gemuruh. umur 43 tahun ..lelaki ada slipdisc, kencing tak lawas(bila kencing ambil masa utk tos) boleh cadangkan set kesihatan yang sesuai.

Reply

Farha IbuCergas 143 Farha IbuCergas November 26, 2013 at 1:42 pm

Salam, saya dah reply di emel :)

Reply

144 nabila January 8, 2014 at 12:52 pm

salam.
saya amat berminat untk mnjadi ahli shaklee tapi sy nk tanye, ble sy purchase dgn harga rm 660 sy akan dpt keahlian pcuma.tapi ammount rm660 dah start pakai hrga ahli atau harga retail?

-sy juga akn dapat 200 UV point ini dlm bentuk ape??

-sy nk join tp sy takut nk bsaing dgn org lain….mcm mane yek

Reply

145 zeyra February 3, 2014 at 1:52 pm

sis.. Ples pm cara pembayaran untuk set kehamilan trimester pertama..set j1.. Sy nak yang harge rm236.. Pless pm dgn hrge postage. Tq.

Reply

Farha IbuCergas 146 Farha IbuCergas February 5, 2014 at 3:52 am

Salam dear, saya dah pm semuanya details ya

Reply

147 sol February 4, 2014 at 2:53 pm

Salam..nk tnye, set kesuburan xde ke?dn mcmne nk jd ahli ye…tq

Reply

Farha IbuCergas 148 Farha IbuCergas February 5, 2014 at 3:51 am

Salam sol, saya ade emel details ya. Set kesubura juga ade dear

Reply

149 zie March 29, 2014 at 12:36 pm

salam..sy nk tnye.,if sy jd daftar jadi ahli,macam mane sy nk bli produk dgn harga ahli?

Reply

Farha IbuCergas 150 Farha IbuCergas April 4, 2014 at 3:27 am

Salam dear, saya ade reply di emel ya :)

Reply

151 adeq April 9, 2014 at 12:20 pm

Salam…
Saya pengamal gla shaklee…bole sy tahu perlukah kita detox dahulu sebelum amik shaklee?sy berminat dgn pakej detox tp bole sy tahu maksud penggunaan tu4bln tu adakah sebotol utk 4bln penggunaan?
Bole sy tahu cara pengambilan setiap hari jadualnya mcmane?
Masa ni saya ambil tghari lecithin…mlm seblom tido gla…
Sy harap puan xkeberatan share…

Reply

152 mardiana October 22, 2014 at 6:27 pm

salam boleh pm sy harga set untuk cegah cgst- GLA complex, carotomax, vita c,vita E complex

=

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: