Pakej Set Bersalin / Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu Baru

 

Set Bersalin set bersalin Pakej Set Bersalin / Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu Baru babyBlues 1661772c

Kami di Vitamin.IbuCergas.Com menyediakan beberapa pakej set bersalin / set berpantang untuk ibu-ibu yang baru melahirkan anak. Ini memberikan fleksibiliti kepada ibu-ibu untuk memilih Set Bersalin yang bersesuaian dengan mereka di samping memenuhi budget kewangan masing-masing.

Secara amnya, ibu bersalin boleh mengambil produk-produk Set Bersalin berikut dari Shaklee. Kesemuanya telah terbukti banyak membantu ibu-ibu bersalin untuk menjalani tempoh berpantang dengan lebih sihat, ceria, cergas tanpa kemurungan dan stress berlebihan. InsyaAllah.

Produk Shaklee yang dicadangkan dalam Set Bersalin 

  1. Energizing Soy Protein (ESP)
  2. Vitamin C (Vita-C Plus)
  3. VitaLea Multivitamin
  4. B-Complex
  5. Alfafa
  6. Zinc Complex
  7. Ostematrix
  SET                        KANDUNGAN                                           MAKLUMAT NUTRISI Set Bersalin
SETC Vita-Lea Multivitamins Mengandungi MultiVitamin & Multimineral. Membekalkan keperluan nutrisi tubuh badan. 28 jenis multivitamin dan multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum
B-Complex Menggalakkan kesihatan jantung metabolisme tenaga dan replikasi DNA yang sihat. Menukarkan makanan menjadi tenaga. Mengurangkan simptom kemurungan dan tekanan. Meningkatkan fungsi otak. Terdiri dari 8 vitamin B dengan asid folik. Membantu mengurangkan depresi terutama ibu bersalin. Membantu metabolism dan pembinaan sel darah merah.
Vita-C Plus (Vitamin C Sustained Released) Anti-oksidan Semulajadi. Berupaya mengekalkan integriti sel badan. Menggalakkan gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah supaya sihat. Menolong mengurangkan simptom allergik.Vitamin C pelepasan perlahan2 sesuai untuk bekalan vitamin C sepanjang hari.
Zinc Complex Menghalang rambut gugur. Meningkatkan sistem imun badan. Menolong penyembuhan dan masalah jeragat. Kesihatan prostat. Meningkkatkan daya seksual dan pertumbuhan organ. Mengelakkan kelesuan, menyembuhkan luka, menjaga kesihatan sel.
SET C + Kalsium Ostematrix Lebih dari sekadar kalsium.Membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium vitamin D dan mineral zink tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kalsium+ Magnesium + Vitamin D + mineral lain untuk kesihatan tulang & bermanfaat untuk penyusuan ibu
SET C + Milk Booster  Alfafa Complex Kaya dalam nutrisi dan mineral surih. Mengurangkan toksin. Melegakan rasa kebas dan sakit sendi. Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan. Mengecutkan Rahim, membanyakkan susu ibu, mgnurangkan sakit sendi, membuang toksin.**Awas jika anda ada alergi alfalfa, penyakit autoimune & SLE, anda TIDAK BOLEH mengambil alfalfa.
SET C + ESP Energizing Soy Protein (ESP) Membekalkan tenaga. Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Penting untuk kanak-kanak, ibu menyusukan dan mereka yang sedang pulih dari sakit. Protein soya non-GMO yang terdiri dari asid amino utk pembinaan sel tubuh dan bermanfaat untuk penyusuan susu ibu.
>

Banyak kelebihan dan kebaikan set bersalin / set berpantang Shaklee ni. Antaranya adalah, ianya diproses daripada sumber yang terbukti semulajadi dan menjalani R&D dan ujian klinikal. Ia juga terbukti berkesan dan selamat. Amat sesuai untuk ibu bersalin dan berpantang. Malah terbukti berjaya mengatasi masalah keguguran rambut yang sering dialami oleh ibu apabila bayi mula menjejak umur 3 hingga 6 bulan.

Apa kata kita tengok testimonial Set Bersalin Shaklee ni. Semakin pemes tau. Sebab ia amat berkesa, selamat. Semua pun ada no KKM. Mereka bukan sahaja tampak segar bertenaga dan ceria, malah amat sihat dan macam tak baru lepas bersalin pun. Hehe. Nak tengok testimonial? Klik link di bawah naaa. Saya bukan cakap kosong. Hehe.

 

TESTIMONIAL SET BERSALIN 1

TESTIMONIAL SET BERSALIN 2

 >

 

<

Tonton Video di Bawah, Ibu Ini Fobia Untuk Bersalin Sehinggalah Beliau bertemu Set Bersalin Shaklee. Hanya di Group IbuCergas dan Ireach

>

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee set bersalin Pakej Set Bersalin / Set Berpantang Shaklee Untuk Ibu Baru Daftar ahli Shaklee

>

 

20 comments

  1. Salam..boleh pm price n branch x?
    Kalau da makan ubt2 ni..perlu jamu lain ke?
    So..jus beli bengkung n minyak panas je kn bila da makan ubat ni..

    1. Salam Munirah. Boleh makan jamu bersama Shaklee. cuma jarakkan pengambilan supaya panas jamu tak ganggu penyerapan vitamin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: