Tip Keluarga Sihat by IbuCergas

1

Fakta Mengejutkan Tentang Durian

Tak terpikir pon durian ni macam-macam ada. Orang tak suka durian pon akan nak makan jadinya lepas tahu ni. Musim-musim durian ni masih belum habis. Ade gerai-gerai yang siap sediakan tempat duduk untuk makan kat situ lagi. So tak dehal lah untuk penggemar durian (especially yang pasangannya tak suka durian) untuk makan Raja Buah ni....

1

Tips Urus Masa Ibu Bekerja Yang Ada Part Time Bisnes

Zaman sekarang ni, kita tak boleh terlalu bergantung kepada comfort zone yang kita ada. Kalau rasa selesa sangat dalam comfort zone, cepat-cepat la keluar ya. Sentiasa lah bersedia untuk sebarang kemungkinan. Terlintas di FB dari wall FB Puan Ainon Mohd (seorang usahawan dan penulis yang kreatif dan aktif. Beliau adalah pengasas yang menubuhkan syarikat PTS...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.