Tip Keluarga Sihat by IbuCergas

BEza butercup dan pure butter 15

Buttercup Bukan Mentega – Beza Butter dan Sapuan Minyak Sawit

Buttercup is Not Butter! Musim-musim nak raya ni pakat belaka nak buat kuih raya. The major reason saya suka buat kuih sendiri adalah sebab bende alah ni – bahan utama dalam kuih raya dan juga kek iaitu BUTTER. Buttercup, sangat famous dan memang muraaaahh compare dengan jenama lain. Pergi je ke mana-mana pasaraya macam giant,...

TIPS BIBIR MERAH DI PAGI RAYA 3

5 Petua Mendapatkan Bibir Merah Semulajadi Di Pagi Raya

Bestnya kan kalau bibir semulajadi merah. Tak payah nak beli lipstick bagai. Merah semulajadi memang cantik dan menarik. Lagi-lagi lah kalau kulit kita cerah. Ada orang memang lahir dengan bibir yang merah dan mungil, ada juga yang lahir dengan bibir semulajadi agak gelap. Tapi ada juga yang asalnya ada bibir merah tapi dok gatai hisap...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.