promosi ostematrix shaklee

Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1

Seperti bulan-bulan lain, masuk je awal bulan Shaklee akan announce ‘promotion product of the month’ yang akan dapat promosi beli 6 percuma 1. Jadi bulan ni dengan sukacitanya Ostematrix Shaklee telah mendapat mandat untuk memegang gelaran produk promosi   8) Ostematrix Shaklee Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 icon cool Best ke ostematrix ni? Macam jarang je orang promote? Ostematrix Shaklee ni orang yang datang cari sebab produk umum yang banyak syarikat lain juga jual yang lebih dikenali sebagai pil kalsium.

promosi ostematrix shaklee Ostematrix Shaklee Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 ostematrix buy6free1

  • untuk menggalakkan pertumbuhan tulang
  • melegakan sakit belakang bagi ibu yang mengandung
  • menghindarkan osteoporosis
  • menggantikan kalsium yang banyak hilang pada ibu yang menyusu
  • melegakan kekejangan pada yang mengalami sindrom pra-haid
  • merehatkan otot mata
  • melegakan sakit-sakit sendiri
  • mengurangkan risiko migrain
  • memberi kesan ketenangan dengan merehatkan otot dan saraf
  • mengurangkan risiko kekejangan otot terutamanya pada kaki (betis)
  • kandungan magnesium pada ostematrix mengurangkan risiko batu karang dan diabetes

Ada satu lagi kelebihan yang saya nyatakan kat atas iaitu dengan pengambilan Ostematrix dapat membantu mengatasi masalah sembelit. Boleh jadi produk 2 in 1 bagi anda-anda yang ada masalah ni. hehe..

Nak lagi info pasal Ostematrix boleh rujuk artikel saya sebelum ni

Ostematrix Shaklee

Dan juga artikel ni

Mengurangkan Osteoporosis

Harga jualan Ostematrix adalah RM61 dan dengan promosi anda akan dapat percuma 1 botol (120 biji) dengan setiap pembelian 6 unit. Tapi kalau nak lagi best daftar keahlian shaklee boleh dapat offer yang lagi terbaik.

 

 

Dapatkan update terbaru mengenai promosi dan maklumat mengenai produk Shaklee dengan memasukkan nama dan email pada borang di bawah.

[grwebform wid=”1667503″ css=”on/off”]

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee Ostematrix Shaklee Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: