Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara?

Mencari-cari Rawatan Alternatif Kanser Payudara

Runtuh dunia rasanya bila sah diagnose sebagai pesakit kanser. Memang bergolak rasa, air mata tumpah tak nak berhenti. Rasa macam dah kiamat pun ada. Semangat nak teruskan kehidupan pun punah.

Mulalah ahli keluarga dan dan pesakit desperate mencari rawatan alternatif, tidak mahukan rawatan pihak doktor. Lantas sanggup berhabis berpuluh-puluh ribu, padahal rawatan alternatif tu scam belaka yang dijalankan oleh orang yang langsung tak ada pun latar belakang medical mahupun formal education lain.

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? 7

Berbaloikah Mempertaruhkan Nyawa? 

Sebaiknya, ikut lah rawatan yang doktor cadangkan. Itu yang terbaik. Dengan teknologi yang ada zaman sekarang ni, perubatan moden sudahpun canggih dan semakin hari semakin ramai cancer survivor sebenarnya. Bersuplement tak salah dan sebaiknya bawakan supplement tersebut berjumpa doktor. Supaya supplement ini menepati tugasnya iaitu dengan memberi nutrisi yang sihat kepada pesakit kanser.

vivix rawatan kanser payudara kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? vivix slidera1

Vivix ni Ubat Kanser Payudara Ke?

Bukan, vivix tetap bukan ubat. Ia adalah makanan tambahan, seperti mana vitamin yang menyihatkan tubuh badan. Cuba berikan kepada kesakit kanser, insyaAllah mereka akan bertambah tenaga. Lebih-lebih lagi selepas menjalani kimoterapi.

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Kanser Payudara

Vivix terbukti secara saintifik memperbaiki sel tubuh badan, menggalakkan pertumbuhan sel tubuh yang sihat, dan mengoptimumkan keupayaan sel tubuh. Vivix juga secara saintifik boleh membantu melindungi sel tubuh dari kerosakan. Kesemua ini diterangkan secara saintifik dalam nota PDF di bawah ini.

Datasheet Berkenaan Vivix Shaklee

 

Apa Kata Pesakit Kanser Payudara Yang Menggunakan Vivix?

Mak beliau menghidap kanser dan anaknya memberikan vivix sebagai vitamin kepada maknya. Namun beliau masih berjumpa doktor supaya dapat konsultasi yang betul tentang penyakit kanser yang dihidapnya. Pengambilan Vivix Shaklee sebagai supplement berjaya menjadikan kehidupan pesakit kanser payudara bertambah baik. 

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? 10

Dan alhamdulillah bila follow up dengan doktor, tidak perlu buat kimoterapi lagi. Hanya perlu buat CT Scan setiap 3 bulan sekali untuk lihat perkembangan sel kanser tersebut semakin baik atau pun tidak.

Berikut pulak makcik beliau menghidap kanser payudara, dan mengamalkan vivix sebagai supplement. Alhamdulillah, beliau juga tiada dah kanser. Macam mana pun biasanya doktor akan suruh follow up sentiasa untuk memastikan sel kanser tiada.

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? 10

Yang ini pula, memang sharing oleh seorang pengguna Shaklee yang diadakan di Branch Shaklee Kuala Lumpur sendiri. Beliau sendiri menghidap kanser payudara tahap 3 dan menceritakan keadaan beliau semasa menghidap kanser. Beliau sendiri rasa seolah-olah its the end of the world. Beliau juga mengikuti rawatan doktor seperti mana yang disarankan. Beliau menjalani kimoterapi untuk kanser. Dan kesannya memang sangat teruk (setakat ini kimoterapi masih terbukti membantu pesakit kanser).

Kesan kimoterapi yang teruk menjadikan beliau habis beribu-ribu untuk hilangkan kesan tu pada kulit beliau, namun tak berjaya sehingga lah berjumpa dengan Vivix Shaklee. Beliau merasakan kesan yang sangat baik dan akhirnya pelbagai produk Shaklee beliau cuba.

Mana-mana pesakit kanser memang sentiasa perlu follow up dengan doktor. Dan akhirnya doktor kata kanser payudara beliau telah pun hilang. Pesanan akhir beliau, cegahlah dulu kanser ni, sebab bila dah terkena, memang sangat sakit untuk merawat kanser.

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? 10

Yang ini juga sama, menolak perubatan doktor. Jika boleh, buatlah rawatan doktor juga. Namun beliau cuba untuk ambil vivix sebagai supplement. Dan alhamdulillah, kesannya amat baik, dari 50 sen saiz kanser payudaranya menjadi hanya bersaiz 5 sen sahaja.

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? Testimoni Vivix Merawat Kanser Payu Dara 2 2

Satu lagi sharing mengenai Vivix Shaklee sebagai vitamin di samping rawatan regular beliau dengan doktor. Kesannya amat positive. Kimoterapi memang diperlukan dalam rawatan kanser dan vitamin diperlukan untuk menambahkan tenaga kepada pesakit.

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? 10

Nak try vivix? Hubungi saya juga.

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? vivix 15

promosi vivix 2017 kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? promosi vivix 2017 e1488357245839

Vivix ni kalau sebotol biasanya boleh dimakan untuk sebulan lamanya, sebab ia betul-betul sangat pekat dan likat. Hanya 1 sudu kecik diperlukan setiap hari untuk kesihatan optimum.

kanser payudara Mencari Rawatan Alternatif Kanser Payudara? Screenshot 2017 05 06 09

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: