Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan

Screenshot 2016-06-09 10.45.59
Memang ramai sangat pengguna tegar Shaklee sebenarnya yang sudah sangat puas hati dengan hasil keberkesanan Shaklee. Alhamdulillah dengan konsultasi dan khidmat nasihat yang betul, insyaAllah semua pengguna Shaklee amat berpuas hati.
Rata-rata memang ramai sangat dah pengguna tegar Shaklee sungguh berpuas hati dengan produk Shaklee ni. Sebab itulah biasanya untuk penjimatan berganda-ganda, pengguna tegar Shaklee akan terus daftar ahli Shaklee untuk pembelian produk Shaklee seterusnya. Bukan sahaja memang semakin menjimatkan, malah memang ada banyak sangat benefit lain dengan mendaftar ahli Shaklee.
Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

 

<

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI SHAKLEE? 
Sejujurnya sangatlah rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI Shaklee yang jual Shaklee pada anda! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit di atas tadi. Kan ke rugi. Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk seisi keluarga dan diri anda juga. So, memang berbaloi berganda-ganda lah kalau anda dapat menikmati semua benefit di atas. Dan sudah tentunya dengan Guideline yang betul dan teliti jika anda daftar di bawah saya~!! :mrgreen: jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon mrgreen

<

CARA JADI AHLI SHAKLEE DAN DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA

1. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?
Daftar Ahli Shaklee dengan yuran hanyalah RM 68.90 dan postage membership kit RM10.60 (total hanyalah RM79.50). Jika ingin mendaftar sahaja tanpa membeli barang juga boleh, jika ada barang nak beli sekali pon boleh., Kesemua barang terus dengan harga ahli dan menggunakan ID sendiri. Bayangkanlah jika beli cukup point, siap terus dapat CASH BACK pula.

<

2. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee SECARA PERCUMA?
Boleh sangat. Sekiranya memang ada produk nak beli sekali sengan membership, dan beli pula memang banyak (kawan nak join, sedara nak tumpang beli dan sebagainya), points pulak mencecah 200 points, anda terus dapat MEMBERSHIP FREE bernilai RM68.90!!! Ditambah pula automatik dapat CASH BACK / REBATE RM35 terus masuk dalam akaun. Memang penjimatan berganda-ganda.

Cara Jadi Ahli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Percuma jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Cara 2BDaftar 2BAhli 2BSHaklee 2BPercuma

<

Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

<

<

3.Macam mana nak tau point untuk setiap produk?
Senang jer. Anda boleh lihat jadual di bawah sebagai rujukan dan pilih mana-mana produk yang anda nak sehingga cukup 200 point untuk membership percuma bernilai RM68.90. Saya akan menghubungi anda secepat mungkin dengan jumlah harga ahli untuk senarai produk yang anda dah pilih.

jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Cara 2BJadi 2BAhli 2BShaklee 2Bdan 2BDaftar 2BAhli 2BShaklee 2BPercuma

Jadi lepas anda dah pilih senarai produk yang anda berminat nak beli untuk dapatkah keahlian percuma, anda hanya perlu isikan borang di bawah entri ini dan tekan “Submit”. Senarai harga ahli terus valid kepada dan saya akan nyatakan jumlah sebenarnya yang jauh lebih murah (sehingga 15% – 30% lebih murah) dari harga di atas. Malah sekiranya pembelian anda melebihi 200 points, anda dapat membership bernilai RM69 tadi secara PERCUMA, dan CASH BACK RM35 terus masuk ke dalam akaun anda!!

<

4. Macam mana nak beli barang nanti bila dah jadi ahli?
Anda tak perlu susah payah ke branch Shaklee sebab semua urusan pembelian boleh dibuat secara online. Lepas dah place order, biasanya dalam 2 hari barang dah sampai. Nak saya orderkan juga tiada masalah langsung. Pilihan postage yang ada adalah Poslaju Malaysia, GDex dan juga Citilink.

<

5. Boleh ke nak walk in branch dan daftar ahli di branch?
Boleh jer kalau nak daftar di branch. Cuma pastikan di ruangan “Penaja / Sponsor”, anda masukkan Shaklee ID saya, 854292 (nama FARHA MASKURIY). Selepas selesai mendaftar, sila hubungi saya di 013 335 5598 seberapa segera supaya saya boleh emelkan koleksi eBook khas untuk rujukan anda (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!).

Kalau konfius, boleh jek saya daftarkan membership secara online (tak perlu bayar) dan terus ke branch utk pengaktifan (pengaktifan dibuat dengan membeli membership kit).

Atau untuk lebih mudah, klik jek kotak merah di bawah ini, dan klik tab “Join US” di atas page tersebut. Anda akan automatic register di bawah sponsorship saya dan saya akan guide kesemuanya :-) jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon smile

Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

<

7. Jadi ahli ni kene promote ke? Kene bisnes ke?
Eh tak perlu. Kalau nak makan sendiri, memang tak perlu promote. Beli untuk makan sendiri jek. Konsep Ahli Shaklee berdaftar atau Shaklee Independent Distributor adalah konsep consumerisme seperti ahli JCard, Aeon, Tesco Member, Bodyshop dan sebagainya. Seperti mana bila kita jadi ahli JCard, Jusco takde pun wajibkan kita jual sebotol kicap setiap bulan, begitulah juga keahlian Shaklee. Tak perlu pon jual menjual ni. Melainkan kalau nak jual, memang saya akan ajar semuanya secara PERCUMA.

<

8. Macam mana pulak beli vitamin boleh dapat CASH BACK?
Haaaa, begini cara nya. Sememangnya tak ada limitation @ paksaan membeli bila dah jadi member ni. Tapi katakan la 1 hb ada kawan nak beli Shaklee, diorang tau pulak kita ni member. So kita pakai la ID kita ni untuk belikan pada beliau. 2 hb, tetiba sudara kita berminat jugak nak beli. 3hb pulak, kawan opis berminat nak makan vitamin bila nampak muka dah flawless :lol: jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon lol. Sampai laaa 30/31 hb, ramai pulak jadinya membeli pakai ID kita. Tengok-tengok point terkumpul jadi 200 point. Automatik Shaklee akan bagi CASH BACK ~ RM35 macam tu masuk terus dalam akaun kita pada 15 hb seterusnya.

Ops tak tersengaja lah dapat duit, dalam pada nak tolong orang tu. Kan ke best tu. Sebab tu la masa register Shaklee, diorang mintak akaun bank. Duit CASH BACK tu, boleh la kita beli vitamin untuk diri kite. Haaa dah jadi vitamin FREE dah tu. Dan, tak de limit cash back ni. Boleh jadi sampai beratus-ratus. Apatah laa lagi sesiapa yang memang nak buat bisnes. Memang mencapai ribuan ringgit.

Sebab tu lah ramai suri rumah buat bisnes Shaklee ni. Sebab tak sengaja terdapat CASH BACK jadi income. Hehheeh :mrgreen: jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon mrgreen

<

Saya nak daftar jadi ahli Shaklee bersama group IbuCergas Marketing hari ini juga!
Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan Shaklee terbaik dalam Malaysia ini.

 

 

Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

<

Selepas selesai mendaftar, sila hubungi saya di 013 335 5598 (Farha) seberapa segera supaya saya kongsikan pelbagai tips menarik (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!)

<

PERBEZAAN KAMI

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Group IbuCergas Marketing untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya ibucergas@gmail.com untuk maklumat lanjut.

jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan 11116062 10152862361778261 1428874036 n

<

jadi ahli shaklee dan kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Cara 2BDaftar 2BAhli 2BSHaklee 2BPercuma 2B2

<

289 Responses

  1. Nurul Aini says:

    Hi,
    kalo sy nak join membership (75$), beli vit dapat diskaun x?
    Apa kelebihan join membership (75$)?
    Thank you.

  2. Jaamayah Kosnan says:

    Salam sis,
    Kalau saya nak jadi ahli berapa less untuk beli product shaklee ni ye?
    Mcmana penghantaran kalau saya order barang dari sis? Saya kat are seksyen 7 shah alam.

    TQ

  3. Shahirah Binti Abdull Hamid says:

    Salam….sis
    Saya bminat utk jadi ahli shaklee ni.. keahlian seumur hidup ke?
    Apa kelebihan mjadi ahli shaklee ni? Harga barangan utk ahli
    dpt diskaun?

  4. Shahirah Binti Abdull Hamid says:

    Salam….sis
    Saya bminat utk jadi ahli shaklee ni.. keahlian seumur hidup ke?
    Apa kelebihan mjadi ahli shaklee ni? Harga barangan utk ahli
    dpt diskaun? :D

    • Farha IbuCergas says:

      Salam, TQ kerana berminat! :D Keahlian seumur hidup you!! x de annual2 renew2 nih.

      bukan sahaja leh beli harga member, malah leh dapat cash back wwooo..
      tu x termasuk lagi insentif2 lain yang amat mengujakan jiwa raga mu~!! :D

  5. shida says:

    slm
    dear
    sy nk register jdik ahli shaklee & nk bli produk ni…cmne ye? :?:

  6. haniza says:

    ape kelebihan ahli yg rm75 dan bagaimana dgn potongan harga ahli?

  7. aida says:

    saya berminat jadi ahli… Tolong pm details ye…

  8. yana says:

    salam sis lau msk ahli dpt diskaun ke kalau beli set bersalin

  9. emma says:

    sis, pm sy discount utk beli shaklee bila da jd ahli…

  10. elle says:

    salam..saya berminat nk join Shaklee…email details..thanks

  11. Nadia Rosa says:

    Hi, sis.. tmpg tanya, saya dpt jd ahli x? tp saya beli produk shaklee kt kwn saya(ahli shaklee) & saya dr sarawak.

  12. Faradilla says:

    Salam sis,nak tau detail harga produk shaklee after Jadi ahli.thnks sis

  13. has says:

    Sy minat jd ahli..berapa % harga diskaun utk member? Sy ingt nk g sendiri utk register d branch

  14. faz says:

    salam sis..nk tnye klau jd ahli..klau beli brgan shaklee brape % ye diskaun?bleh tahu detail price untuk ahli x?

    • admin says:

      salam dear,
      kalau jadi ahli, dapat diskaun lebih kurang 33% dari retail price. bykkan? Pastu siap dpt cash back lagi. Saya ada emel ya :)

  15. aza says:

    minimum pembelian berapa banyak untuk dapat cash back… tlg bagi penjelasan terperinci…berminat…sebelum ni selalu beli esp,alfalfa,vit e, dapat beli dengan harga ahli, tapi skrg berminat sebab dengar kata dapat cash back..camane tu ek…tq

  16. aza says:

    :D minimum pembelian berapa banyak untuk dapat cash back… tlg bagi penjelasan terperinci…berminat…sebelum ni selalu beli esp,alfalfa,vit e, dapat beli dengan harga ahli, tapi skrg berminat sebab dengar kata dapat cash back..camane tu ek…tq
    :lol:

  17. aswad says:

    pm detail

  18. lynibrahim says:

    salam,saya nak jd ahli…bleh terangkan secara lebih lanjut apa kelebihan jd ahli dan mcmna kalo saya nak order brangan shaklee…tq

  19. Zarina says:

    Boleh pm detail..saya berminat

  20. sha says:

    Waahhh.. Menarik. Sha nk tau lebih lanjut tentang % less utk hrga ahlu & cash back… Tq…

  21. sue says:

    saya berminat nak tahu secara detail kalau jadi member.

  22. Emily Abu Talib says:

    Salam,

    Berminat nak jadi ahli..

    Boleh email tak kat saya details

    Emily

  23. Wa Abdullah says:

    Salam..boleh tahu beza jd ahli & pengedar? dulu ade jugak beli tp dgn pengedar dari tempat jauh, so kene bayar postage fee..
    Mcm minat. :D
    PM detail ek. :P
    thanks

  24. MAHIZAN BINTI ABDUL RASAD says:

    salam. email saya secara detail kelebihan ahli dan harganya

  25. Sue says:

    Assalam, saya berminat. Sila emel detail. TQ

  26. Man says:

    assalam, saya sgt berminat nak jadi pengguna shaklee.rancang nak ambik banyak set.Kira2 dari harga bukan ahli nak dekat 700. boleh dapat terus jadi ahli ke dengan pembilian yg banyk..? Saya di miri sarawak.

  27. aisyah says:

    Sy berminat jd ahli bwh sis..sy dr melaka

  28. AzNur says:

    As salam sis.. Nak tahu beza harga lepas jadi ahli yea.. pm please, thanks..

  29. Nadiah says:

    Assalamualaikum…nak tanya..bagi ahli yg dah lama tak aktif dalam masa 6-7years…kena register lain ke?

    • admin says:

      waalaikumussalam.
      jika masih ingat siapa yang sponsor, ok jugak.
      tapi lebih baik juga register baru untuk konsultancy sepanjang hayat dan masuk ke group coaching yang baru jika mahu. cume RM75 registration baru dan postage membership kit :)

      lebih2 lagi jika hendak jana pendapatan dengan shaklee, seharusnya sponsor bertanggungjawab mengajar sehingga berjaya ;)

  30. admin says:

    Saya PM ya ke emel terus ya :)

  31. lily says:

    assalamualaikum..

    saya berminat dengan shaklee collgen. boleh pm price kalu jadi ahli tak? thanks.

  32. Imah says:

    Salam,
    Saya juga berminat untuk menjadi ahli, tetapi boleh terangkan perbezaan diantara ahli & pengedar?

  33. nooriha says:

    Salam. Saya guna produk shaklee ni dah lebih dari sepuloh thn. Beli ngan kawan2. Email details pada saya yea.

  34. hatinie says:

    Berminat nk jd ahli.sblm ni beli ngn kwn je..
    Bole terangkn x..tq

  35. ky says:

    salam akak,
    blh pm detail harga barangan kalau jadi member shaklee?

  36. ain says:

    apa benefit jadi ahli, berapa diskaun untuk beli produk shaklee bila jadi ahli?

  37. iris says:

    Salam.. Sy brminat nak jd ahli dan nak tau lebih lanjut tentang produk2 shaklee.. Dan nak tau apa beza ahli dan pengedar ye..

  38. Sabli says:

    Saya berminat juga dgn vitamin C (chew) dan vit utk kulit (jeragat) …kalau jadi ahli saya dpt beli dgn harga brp?

  39. gee says:

    Salam..saya nk tahu kelebihan lecitin dan herba lax.boleh ke sy guna dua produk ini utk turunkn berat badan.berapa harga ahli..

  40. julie says:

    Hai, sis…sy berminat jd ahli..nk tahu lebih detail ttg produk shaklee n beza antara ahli n pengedar……nk
    detail..tq :D

  41. Hamisah says:

    Asslmkm, sy nak daftar jadi ahli tp dlm pd ms yang sama saya nk bli produk shaklee..tq

  42. aima says:

    Salam.. sy berminat jd ahli. minta enel ye.tq

  43. Barni says:

    Salam. Sis, saya berminat nak jadik ahli. Ni first time saya nk beli produk Shaklee that’s why rasa lagi jimat & untung kalau bleh beli dengan harga ahli terus. Hehe. Tapi before tu saya xfaham apa beza pengedar dengan ahli. Mintak tunjur ajar sis bantu saya jadik ahli jugak ;) Lagi satu, saya nak beli set kecantikan & kurus shaklee. Tp xsure apa yg perlu beli. Thanks in advance.

    • admin says:

      Setelah berpanjang2 dalam emel.. welcome dear to the club~~!!!

      Ahli dan pengedar Shaklee adalah sama. mereka mempunyai no ID dan layak membeli dengan harga ahli. Cume pengedar ialah ahli shaklee yang beli banyak dan jual. Bukan saja2 mereka beli banyak. mereka dah ade pon pembelinya. maka mereka kumpul point kerana dengan kumpul points tu mereka dapat cash back.

      cash back bermula 5% sehingga 21%.

      Mereke beli dengan harga ahli. layakk jual dengan harga retail. dan kumpul cash back pula. cash banyak sampai boleh mencecah 5 angka. inilah pengedar shaklee yang jana pendapatan dengan shaklee. produk dah bagus, modal dapat balik, dapat pulak cash back dan untung retail :)
      cume cari sponsor yang mampu mengajar anda cara untuk jual barang, group support dan coaching supaya anda tahu bagaimana nak jana pendapatan dengan Shaklee. sekadar menjadi ahli sahaja x mengapa sesiapa jadi sponsor pon. tapi bila niat untuk jana pendapatan, pastikan sponsor anda adalah org yang bertanggungjawab :)

  44. azmiza says:

    Salam sis…
    Boleh pm saya cara2 nak jadi ahli..dan benefit join ahli. Maksud saya berapa % saya dapat bile daftar ahli.. tqq

  45. Sima says:

    Salam.. Ble pm detail klu nak jd ahli.. Brapa harga yg sy ble dpt.. Sy dr sarawak.. :D

  46. iza says:

    salam…minat nk jd ahli..tlg email sy.. tq… :D

  47. fida sidik says:

    Salam kak..
    Saya dh cbe bbrpa produk shaklee ni n now brminat nk jd ahli..
    Bleh explain dtail hrga brg jika msk ahli..n cash back tu..

  48. adilah says:

    Pm ke email saya tntang untuk jd ahli shaklee
    ..kalo pmbelian dlm rm300 . Automatik jd ahli x…

  49. liza says:

    Saya nk tau kalu jd ahli harga bape ye dis..sbb skang saya nyusu baby..memang guna produk ni beli ngan member….cm berminat la nk jd ahli

  50. yna says:

    Salam sis blh pm harga ahli tq

  51. LAYLA says:

    salam sis… bagaimana saya nak menjana pendapatan melalui shaklee yer?

  52. leesa says:

    As salam…sy leesa

    sy interested nak jadi ahli..and nak tanye produk untuk kurus ape yg perlu yer..hehe.tq. teringin nak jadi pengedar tp biar sy cuba dlu baru leh convince yg lain..he

  53. wanie says:

    salam sis…sy berminat nk jd ahli shaklee..bleh pm details x?? tq..

  54. mira says:

    As salam.. boleh terangkn dgn detail bagaimana nk menjana pendapatan dgn shaklee.
    saya hamil 5bln dan tdapat cyst ovari disebelah kanan. apakah produk yg sesuai untuk diambil. tq

  55. Nani says:

    Pm details…

  56. cda says:

    askum..leh terangkn nk mjana pdaptn dgn shaklee n klau dh jadi ahli n beli sendiri apa klebihan yg dpt?

  57. intanharyani says:

    saya nk tnya…bp jumlh points kte kne kumpul ble jual shaklee br dpt cash bck..

  58. has says:

    Salam….
    Saya berminat nak jadi ahli, boleh bagi detail harga ahli tak bagi produk meal shakes, omega guard dan gla complex..

  59. fazli says:

    Assalamualaikum

    Mcmana nak jd ahli. Apa procedurenya
    Brp percent diskaun kalo jd ahli?

    Apa produk yg sesuai utk wanita mengandung, dlm masa yg sama menyusukan anak dan ada masalah sakit perut yg teruk semasa menyusukan anak

    Tq

    • admin says:

      Salam encik fazli,
      macam mana sakit perut itu. Bayi kandungan berapa bulan? Bayi yang menyusu pula umur berapa? mamng akadang kita x digalakkan meyusukan semasa mengandung. dikhuatiri rahim lemah. Saya ada emel encik di emel ya

  60. aja says:

    salam…. kalau jadi ahli, berapa harga utk ahli? dan nak jual semula dgn harga berapa????

  61. Zuraidah says:

    saya teringin nak jadi ahli tp belum pernah guna produk ni lg…plan nak guna lps bersalin n bru jd ahli..klu sy jd ahli skrg byk beza harga x dgn sy beli dr org…

  62. anis hamzah says:

    salam sis.. saya nak tanye kalau jadi ahli shaklee.. berape diskaun yg kite dpt dan pengiraan untuk setiap pembelian setelah jd ahli? brape cash back yg kite dpt? :-)

    • Farha IbuCergas says:

      saya ada cerita panjang lebar di emel ya

      • nadia says:

        السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ.., boleh ke terangkan juga kat s ttg dics n kelebihan ahli, n cash back tu bole bg cntoh x , tenq….

  63. tim says:

    Sy brmnt nk jd ahli..camner prosedurnya

    • Farha IbuCergas says:

      Sis boleh jadi ahli dengan option berikut

      Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-

      1) Pendaftaran ialah RM65 seumur hidup dan postage membership kit RM10, ATAU

      2) Membuat pembelian (200 UV point) untuk keahlian percuma tidak termasuk postage, ATAU

      3) Pembelian 2 botol Vivix untuk keahlian percuma, ATAU

      4) Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.

  64. Fatiha says:

    Kalo saya ingin jadi member branch yg terdekat di area Bangi di mana ye..

    • Farha IbuCergas says:

      di bangi tiada branch Shaklee dear. Hanya ada distributor macam kami juga. Sekiranya sis ke sana, dan ingin beli pakai id sis, ia tidak valid. ID hanya valid untuk dapatkan point jika beli di branch sahaja. Branch ada di Subang Empire dan juga Wangsa Maju jika di selangor ini :)

  65. amy says:

    salam sis..nak tanya, kalau kite nk jual shaklee ni boleh ke hq yg poskan pada pelanggan? macam minat cuma xde masa nk ke pejabat pos..keje pun dah opis hour..huhu..
    kalau xkeberatan harap boleh balas kut email ye sis..

  66. rose says:

    hi ..bole PM sy x.bminat nk jadi ahli sbb mmg pgguna product ni.bole dpt less kan kan kan

  67. Syidah says:

    Assalam Farha,

    Nak tanya harga ahli utk Set Kanak-Kanak (Meal Shake & Vitalea). Beminat juga nak jadi ahli. Boleh terangkan lebih detail beza ahli dan pengedar? Thanks

    • Farha IbuCergas says:

      vitalea for children dah discontinue. For children

      1) Vitamin c chewable
      2) omegaguard
      3) mealshake
      4) nutriferon

      saya ada emel detail tentang keahlian ya

  68. ummu afrin says:

    Assalam..sis.. bole email ke sy mgenai..sy nk join ahli shaklee ni..n sy nk bli brg2 shaklee d mna stgh stokis ni ade mjual brgn shaklee n bole bli dgn hrga ahli or pasaran..jd skrg ni sy nk bli mgunakn hrga ahli yg sy akn join nnt..jd adakah dgn pembelian sy ini akn mdapat ape2 keistimewaan sy sbg ahli shaklee wlaupun sy bli ntuk kgunaan sndr n seisi keluarga?

    • Farha IbuCergas says:

      salam sis, semua keistimewaan shaklee boleh dapat jika memenuhi syarat nya :) cash back insyaAllah dapat :) saya ada emel ya

  69. lizaju says:

    assALAM..
    saya duk di kajang.. klu dah jadi ahli .. mana nak dapatkan stok… kena pg kat branch ke atau kat pengedar.. klu kat pengedar , dapat ke tak point tu kat kita? tolong TERANGKAN..

    • Farha IbuCergas says:

      Jika guna ID sendiri di selangor, hanya valid di brand Wangsa Maju dan HQ subang Empire ya :) saya ade terangkan panjang di emel :)

  70. Adilah says:

    nak jadi ahli jugak

  71. Harnani says:

    Salam…bleh pm sy harga produk utk ahli?
    sy berminat nk jd ahli

  72. niza says:

    salam.
    boleh terangkan detail tak beza harga ahli @ pasaran biasa.
    dan apa kelebihan jadi agen shaklee ni?
    sy berminat nak tahu dengan lebih lanjut.

  73. azma says:

    boleh pm sy juga..saya berminat

  74. wawa says:

    sis…
    apa beza ahli rm75 dgn pembelian rm600 ke atas tu??
    klau jd ahli dgn rm75, benefit kurang ke??
    pm lanjut ye..

    • Farha IbuCergas says:

      Bukan lah dear.

      Kalao x de nak beli barang ape2, membership adalah rm65, postage membership kit adalah rm10

      Tp kalau beli rm660 (atau lebih tepat lagi 200point), keahlian adalah FREE. Yelah, beli banyak2, shaklee baik hati bg terus membership yang bernilai rm65 tadi sebagai free.

      Hehe
      :)

  75. wawa says:

    oo..mcmtu…konpius jgk… hehe..
    kak, blh emeil x harga ahli??
    pstu nk tnye, bese sy beli shklee ni dgn 0rg yg dh jd ahli laa..
    dia jual kt sy hrga ahli gk..
    ke klau sy jd ahli sendiri, leh dpt murah lg??

  76. wawa says:

    dh bace dah…
    tp tgk hrga tu, mcm bkn ahli lg kn??

  77. Alya says:

    Pls bg details cmne nk jd ahli n kat mne klo area kL.. tq..

  78. Noris mus says:

    Mcm mna nk jdi ahli..tlg guide saya

  79. huda says:

    Salam, sy bminat mnjadi ahli dan memulakn bisnes shaklee..bole bg guide x? lg 1, sy sntiasa sibuk bkerja, adakah sesuai utk bisnes shaklee?

    • Farha IbuCergas says:

      Saya adalah fulltime working mother with 2 child. the older is 3 years old and her little sister is 3month old.

      Boleh sangat berjaya shaklee asalkan ade kemahuan dear :)

      Saya dah reply di emel ya

  80. nurain says:

    salam.sy berminat nk jd ahli n beli brg.pm sy ye.tq

  81. pn zue says:

    assalam. sy berminat nk jd ahli n beli brg. pm sy ye. tq

    • Farha IbuCergas says:

      Puan zu, semua pembelian barang akan terus menggunakan id puan.

      Saya dah emel puan details. Boleh senaraikan sekali barang yang nak dibeli ya

  82. Haslina Abdullah says:

    Salam..salam perkenalan
    tq info diblog awk ni..penuh dgn info..saya berminat juga nak jadi ahli shaklee, boleh terangkan dengan lebih lanjut mengenai CASH BACK..adakah kita perlu achive target untuk jualan or UV points untuk entitled dpt CASH BACK.
    2. Mengenai pembelian stok bolehlah kita order thru ONLINE to SHAKLEE, saya difahamkan ofc di Empire Tower tu sentiasa sibuk.
    Berminat

    • Farha IbuCergas says:

      Salam dear.
      Mmg tentulah ade kene meet pembelian.

      Kalo x beli apa2, macam mana nak dapat cash back kan. Heheeh. Shaklee pon treat loyal customer diorg dengan cash back ni la :)

      Saya dah pm ya. Cek emel

  83. caca says:

    hi…interested become member

  84. aisyah says:

    Salam kak..sy student master n sy nk cr keje yg bole support financial sy..sy berminat juga dgn produk shaklee ni..sy study kt upm n tggl kt hulu selangor..ad possibilities ke yg sy bole jana income as a shaklee agent..thanks

    • Farha IbuCergas says:

      InsyaAllah mmg boleh dear. Di mana ade kemahuan, di situ ada highway. Heeeheh. Mmg modal hanya pendaftaran sahaja :) saya dah pm ya

  85. aisyah says:

    Salam kak..
    Sy study kt upm n stay kt hulu selangor..skrg ni sy nk cr keje yg bole support financial sy as a stdnt..sy berminat nk jd pngedar shaklee..ad possibilities lg ke utk sy berjaya jana income as a shaklee agent..thanks

  86. Yuni Zulkifli says:

    Salam
    Saya orang brunei..
    Macamana saya nak masjk ahli shaklee..

  87. Sharina Sharifudin says:

    Salam..
    pm lebih detail sis..sy berminat lah nk jadi ahli..tq

  88. Jaffar Osman says:

    tolong email…mionat juga jadi ahli//sya di Perak..dah bah stokist ke sini?

    • Farha IbuCergas says:

      Sekiranya menjadi ahli, point dan cash back layak hanya jika beli di branch atau beli online menggunakan ID sendiri. saya dah emel ya details utk keahlian :)

  89. Jaffar Osman says:

    *dah byk ke stockist kat sini?

    • Farha IbuCergas says:

      Salam sis. Stokis banyak pon xpe. Sbb stokia maybe untuk pasaran offline.

      Tapi pasaran online blogging masih belum reach pengguna malaysia lebih 20 juta org.

      Malah, masih ramai orang tak mengenali shaklee. Saya sendiri boleh buat sales > rm1000 sehari. Maka, mmg pasaran tu masih sngt memberangsangkan.

  90. Haslina Hamidi says:

    Saya nak tahu berapa yea diskaun utk ahli beli shaklee, saya berminat nak jadi ahli la…

  91. Sanju says:

    Hai sis… saya penguna alfalfa and esp sbgai milk booster. .produk Ini memang memuaskan so far… so ingin teruskan produk ini… boleh saya tahu harga member price ini n yang lain sprt set menyusu 3M n lain lain… serta macam mana jadi ahli… thanks. ..

  92. As says:

    Salam saya berminat jadi ahli shaklee boleh email x details

  93. romsah says:

    saya berminat nak jadi ahli , sebab nak dapat harga diskaun tapi nak tahu jugak senarai harga produk kalau jadi ahli….tq.

  94. fatin says:

    Salam…siS emel sy psal ahli and hrga ahli :)

  95. yatie says:

    Pls email harga utk ahli shaklee n bukan ahli shaklee..nk tgk untung berapa..nk gunesendiri jer..points tu bole accumulate x utk dpt cash back…

    • Farha IbuCergas says:

      Boleh akumukate dalam sebulan (bulan yang sama) utk dapat cash back tu. bukan nya kene mesti beli dalam single resit :)

  96. halimatus says:

    sy seorang pelajar n tlh berkawin,mempunyai ank seorang.sy nak cari kerja part time..sy berminat dgn bisnes shaklee ni.tp perlu g pejabat pos tak utk hntr brg dgn pelanggan.

  97. hidayah says:

    salam sis…bole pm sy details utk jd ahli n cmne ye nk dapatkn cash back tu….tq

  98. pyera says:

    Hye…ble email tak brapa harga setiap produk shaklee klu dah jadi member?

  99. aisha says:

    saya berminat nak jadi ahli bagaimana ea??

  100. noor says:

    Salam Sis….boleh pm details utk jadi ahli, benefits dan harga products bila dh jadi member.
    Terima kasih.

  101. Zuriyanti says:

    Pliz email utk jd ahli..bercdg nk guna gla sbb baru tahu dpt cysts.. dgr review gla bole kecilkan… pm detail.. sbb saya sakit jantung adakah gla ni efek kpd jantung..tq

  102. ruzaimah bt aman says:

    Salam saya telah menggunakan produk ni hampir 6 bulan dan sangat berpauashati…skrg saya nak jadi ahli boleh bg maklumatnya….terima kasih

  103. siti says:

    salam kak.. saya berminat nak jadi ahli jugak…emel saya ye.. harga produk terus..terima kasih

  104. fiza says:

    Hi..sy berminat nk jd ahli and nk beli product..blh pm sy?

  105. nana says:

    Salam. Tlg pm sy jgk.

    • Farha IbuCergas says:

      Salam, berminat untuk jadi ahli makan sendiri ke utk jana duit sekali dear. mana2 pon boleh. jika utk jana duit sekali, saya bertanggungjawab untuk ajar semua jika register bawah saya :)
      1) senarai Shaklee yang hendak dibeli (semua terus atas ID u dan dengan harga member terus) jika ada
      2) saya akan confirmkan amount. Jika xde nak beli barang, membership cume rm75 membership (semenanjung), rm85 sabah sarawak
      3) saya perlukan info berikut
      – Nama penuh & IC
      – Nama pasangan & IC
      – No telefon
      – FB name sebab nak masukkan dalam group. Atau add saya Pa’a Wawa
      – Alamat surat menyurat
      – Alamat hantar barang (jika tak sama)
      – no akaun apa2 bank (untuk cash back bonus
      4) bank in ke
      Akaun IBU CERGAS MARKETING
      Maybank 5622 1820 5807
      CIMB 1222 0000 432 102
      ibucergas@gmail.com
      :)

  106. Shy says:

    Salam, sy masih bru lagi guna produk Shaklee. Bila tahu ttg point & cashback ni rase lebih baik jdi ahli memandangkan sy ade perancangan nk guna produk Shaklee ni dlm jgka masa panjang. Boleh puan emel kat sy yuran keahlian seumur hidup dan potongan harga untuk ahli? Trm ksh…

    • Farha IbuCergas says:

      Yuran keahlian seumur hidup ialah rm65. postage membership kit ke rumah RM10 (semenanjung) atau rm20 sabah sarawak. jika ade pembelian sekali, better sekaligus. terus pembelian atas ID u. saya emel u ya :)

  107. bahira says:

    asslm..puan,sy berminat nk jd ahli..blh emel benefits n harga shaklee ble da jd ahli..tq

  108. wan says:

    Salam sis..berminat untuk jadi ahli..blh email details? Thank you

  109. Noraini Bohari says:

    Salam puan sy br mencuba produk ni dan berminat nk jd ahli.. sila email detail.. thenbleh ke lpas ni sy bli direct dr puan dengan menggunakn harga ahli?

  110. nyuk fung says:

    Pagi puan… sy berminat nk jd ahli dan jana duit sekali… blh email sy? Terima Kasih.

  111. farah says:

    salam sye berminat nk jd ahli. ley pm details benefit x?

  112. shamimisharif says:

    Salam sis..sya nak tanya klu kita da jadi ahli..lps tu kita order guna konsep mcm yg sis ckp tu..shaklee yg akan post pd customer..xde efek pd upline kita ke??

  113. Mummy aniq says:

    Assalamualaikum puan

    Sy berminat utk menjadi ahli … leh cite lebih detail x. Sy tinggal di srwk … sng x nk amik stok?

  114. hafizah says:

    kalau saya nak daftar jadi ahli dan pengedar macam mana ? macam mana saya nak dapat kan barang

  115. yuhainiskamardin says:

    salam. tlg emel saya harga lepas jadi ahli ye. thanks.

  116. fina says:

    salam..saya berminat nak jadi ahli dan join bisnes shaklee..bley cite lebih detail?tq

  117. siti aisyah says:

    salam….aisya dh jd ahli…boleh ke aisya nk tukar upline dgn mendaftar semula?

    • Farha IbuCergas says:

      oh dearie, agak susah disitu nak tukar upline. Shaklee tak benarkan melainkan u x aktif selama 6 bulan (x membeli langsung) barulah boleh re-register. apa kata hubungi pihak shaklee sendiri ya dear :)

  118. rahmat ellias says:

    as-salam kak… saya berminat menjadi ahli.. boleh terangkan bagaimana caranya kak?

  119. ida says:

    assalam…. saya berminat nk jd ahli. blh x bg details price list(ahli n bukan ahli). tq

  120. syahirah says:

    salam sis..nk tnye klau jd ahli.. beli
    brgan shaklee brape % diskaun?bleh
    tahu detail price untuk ahli x? :-)

  121. su says:

    salam boleh terangkan cner nk jd ahli?

  122. ieyla says:

    Salam sis…sy brminat utk mnjd ahli..pm please..^_^…tq

  123. Abg Hilman says:

    salam.. sy na jd ahli… lgpn sy org swk.. xde mslah ke?

  124. norasyikin says:

    sy dr swk bminat utk jd ahli,tlg pm hrga member n retail price n fee utk jd member.tq

  125. Che Zaitun says:

    Assalamualaikum…saya berminat nk jadi ahli Shklee..boleh emailkan borang dia?

  126. Syasya says:

    Sis , if i register as mmber shaklee, brape % discount for mmber ? Tq :)

  127. murni says:

    sy ingin menjadi ahli..mcm mne caranye…

  128. niza says:

    salam. .sy brmnat nk jd ahli.dpt less brape kalau beli set brsalin?

  129. Fazlina Isahak says:

    Assalam..minat nk jd ahli..ade bbrpa pertanyaan.
    1-nk tau perbezaan hrga ahli n retail utk tiap item.
    2-brg 2 ble oder online x kat hq n hq ble wat delivery ke n brape chargenye? Sbb subang n wgsa mju jauh n sesak..mcm susah jer..
    3-kalo nk beli gna id utk dpt points,mmg kne bli kat hq je? Klo oder kt distributor xdpt pointske? Tq..

  130. Imah says:

    Salam, saya berminat nk jd jd ahli shaklee ni.. Boleh pm detail2 nye x.?

  131. nora says:

    salam sis, sye b’minat nk jd ahli.. brp % discount utk pembelian?

  132. sarah razak says:

    :D Assalam Sis,

    sy sgt berminat nk join grup shaklee sis..
    1) mmg mkn shaklee sejak preggy 2nd trimester
    2) nk cari side income..hehe :) (90% rezki adelah dr perniagaan..tk gitu)

    >>adekah akn di ‘guide’ sekiranya join grup sis ni? dari segi produk etc…?
    >>ade grup meeting/discussion ke kalo join?

    leh sis pm detail….tanx a lot!!!!!! :D

  133. siti fauziah says:

    hye sis..sy nk jd ahli..
    blh pm di fb sy (Gee Adha) secara detail? sy jarang buka email..so senng sket klu sis dpt pm di fb..
    sy dh tengok borg jd ahli..so sy kna bnk in duit dlu bru isi borg keahlian ke?
    klu dh daftar mcmna sy nk tau id sy..then mcm mna nk buat pmbelian..? blh x sy check point sy n mcmna nk dpt cash back tu..? bpe had pmbelian utk dpt cashback..hrp sis dpt bg pnjelasn..tq

  134. hairuddin says:

    salam kak,

    saya nak jadi ahli, tapi x thu caranya..boleh tak akak bagi tahu caranya…?

  135. ida says:

    Salam sis…sya still student n brminat nk jd ahli shaklee..boleh x sis?.

  136. siti says:

    Salam.. sila emel details kelebihan menjadi ahli.
    Sy di Johor, bagaimana kita hendak berurusan sekiranya saya berminat utk tahu tentang Shaklee & urusan penghantaran produk ye.. Tq

  137. wani says:

    salam kak..sy berminat..tolong pm details step by step..tq

  138. Hasiah says:

    Salam,
    Saya berminat dgn produk Shaklee.
    Tlg email kan detail mcm mn nk join & mcm mn dgn pembelian produk.
    Tq.

  139. norizah mat jusoh says:

    Sy ingin jd ahli dn tmbh pndptan. Mcmana yer?

  140. kartini says:

    saya nak tnye apa brpe bnyak diskaun harga ahli n macam mana nk dapt cash back tu,tq

  141. Irma says:

    Salam,

    tolong email details.

  142. mama niel says:

    Salam sis….sy berminat nk jd ahli….bole bg price list utk ahli (bape % discount)?thanks

  143. rynnaazreena says:

    Sy berminat, sejak tamatkan pelajaran, bdan sy naik mendadak..
    Sekolah menengah 49-50kg, zaman kolej 55-57kg.. Sekarang berat sy 65-67kg kejap naik kejap turun.. agak kecewa bila kwan2 perli sy gemuk.. bantu sy sis ^_^

  144. ija says:

    assalam..

    saya berminat nak jadi ahli. blh pm details..

  145. ija says:

    Assalam…

    Saya berminat untuk menjadi ahli…boleh email details..

  146. deeb says:

    salam..
    blh bagi detail harga lps jadi ahli tak? bunyi mcm menarik..sbb mmg plan nak tukar daily product to shaklee….baik jadi ahli kannnn..
    tlg pm saya okeh..
    tq.

  147. SHAMIZAH says:

    salam..saya nak jadi ahli

  148. fiza says:

    Salam..sy mahu jd ahli. :)

  149. Ziana Neikmat says:

    Salam sis,saya nak jd ahli,tp utk kegunaan sendiri dgn family je.bukan penggedar boleh ke?klu boleh tolong email kan ke Ziananeikmat@gmail.com.thanks a lot

  150. Juliyana says:

    Assalamualaikum..saye berminat nk jadi ahli shaklee..boleh tunjuk ajar.tq

  151. zainab says:

    Salm.. Saya nak amik multivitamin shaklee hanya untuk mkan sendiri.. Klu jadi ahli apa benefitnya?? Klu nak bl tu kn bl kat branch dia ke??

    • Farha IbuCergas says:

      Salam zai,
      saya dah reply emel ya..
      boleh walk in di branch ataupon beli secara online sangat menjimatkan masa! :)

  152. mimie says:

    a’kum…. saya memang ahli tapi nak register bwh sis…pm please

  153. shai says:

    Salam Sis, saya berminat nak join shaklee. Boleh email details, tips n strategies? Tq

  154. Aien says:

    Kalau sy nk jadi ahli dah makan untuk diri sendiri ngan family je boleh ke?

    • Farha IbuCergas says:

      Salam ain. Mmg even makan sendiri sgt digalakkan jadi ahli. Sbb kalau beli banyak mmg dapaf cash back. Rugi x jadi ahli :)

  155. nkr shuhada says:

    salam sis saya br nk try produk vitamin e shaklee cos saya mengalami kulit kering & muka byk naik blackhead.takut jugak nk beli kat luar.sbb saya breastfeed baby sethn lebih.

  1. July 10, 2013

    […] organization?four.Do you offer you a big ticket merchandise? Do they even know what a huge ticket kelebihan menjadi ahli shaklee product is? It really is a high stop higher fee product. Commissions are at minimum $one,000 for […]

  2. July 10, 2013

    […] any person unfamiliar with these phrases, or who may well kelebihan menjadi ahli shaklee be confusing them with pyramid ripoffs, a network marketing and advertising corporation is a lawful […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.