Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan

Kenapa kena jadi ahli Shaklee?

Memang ramai sangat pengguna tegar Shaklee sebenarnya yang sudah sangat puas hati dengan hasil keberkesanan Shaklee. Alhamdulillah dengan konsultasi dan khidmat nasihat yang betul, insyaAllah semua pengguna Shaklee amat berpuas hati.
Rata-rata memang ramai sangat dah pengguna tegar Shaklee sungguh berpuas hati dengan produk Shaklee ni. Sebab itulah biasanya untuk penjimatan berganda-ganda, pengguna tegar Shaklee akan terus daftar jadi ahli Shaklee untuk pembelian produk Shaklee seterusnya. Bukan sahaja memang semakin menjimatkan, malah memang ada banyak sangat benefit lain dengan mendaftar jadi ahli Shaklee.
Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

 

<

RUGI KE KALAU SAYA MAKAN SHAKLEE TANPA JADI AHLI SHAKLEE? 
Sejujurnya sangatlah rugi sebabnya point belian tu akan diberikan kepada AHLI Shaklee yang jual Shaklee pada anda! Beliau yang akan dapat cash back dan segala benefit Shaklee. Kan ke rugi. Kalau dah merasakan Shaklee ni memang bagus untuk seisi keluarga dan diri anda juga. So, memang berbaloi berganda-ganda lah kalau anda dapat menikmati semua benefit di atas. Dan sudah tentunya dengan Guideline yang betul dan teliti jika anda daftar di bawah saya~!! :mrgreen: jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon mrgreen

<

CARA JADI AHLI SHAKLEE DAN DAFTAR AHLI SHAKLEE PERCUMA

1. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee?
Daftar Ahli Shaklee dengan yuran hanyalah RM 68.90 dan postage membership kit RM10.60 (total hanyalah RM79.50). Jika ingin mendaftar sahaja tanpa membeli barang juga boleh, jika ada barang nak beli sekali pon boleh, Kesemua barang terus dengan harga ahli dan menggunakan ID sendiri. Bayangkanlah jika beli cukup point, siap terus dapat CASH BACK pula.

<

2. Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee SECARA PERCUMA?
Boleh sangat. Sekiranya memang ada produk nak beli sekali sengan membership, dan beli pula memang banyak (kawan nak join, sedara nak tumpang beli dan sebagainya), points pulak mencecah 200 points, anda terus dapat MEMBERSHIP FREE bernilai RM68.90!!! Ditambah pula automatik dapat CASH BACK / REBATE RM35 terus masuk dalam akaun. Memang penjimatan berganda-ganda.

Cara Jadi Ahli Shaklee dan Daftar Ahli Shaklee Percuma jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Cara 2BDaftar 2BAhli 2BSHaklee 2BPercuma

<

Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

<

<

3.Macam mana nak tau point untuk setiap produk?
Senang jer. Anda boleh lihat jadual di bawah sebagai rujukan dan pilih mana-mana produk yang anda nak sehingga cukup 200 point untuk membership percuma bernilai RM68.90. Saya akan menghubungi anda secepat mungkin dengan jumlah harga ahli untuk senarai produk yang anda dah pilih.

Senarai Harga Produk Shaklee 2017

Jadi lepas anda dah pilih senarai produk yang anda berminat nak beli untuk dapatkan keahlian percuma, anda hanya perlu isikan borang di bawah entri ini dan tekan “Submit”. Senarai harga ahli terus valid kepada anda dan saya akan nyatakan jumlah sebenarnya yang jauh lebih murah (sehingga 15% – 30% lebih murah) dari harga di atas. Malah sekiranya pembelian anda melebihi 200 points, anda dapat membership bernilai RM69 tadi secara PERCUMA, dan CASH BACK RM35 terus masuk ke dalam akaun anda!!

<

4. Macam mana nak beli barang nanti bila dah jadi ahli Shaklee?
Anda tak perlu susah payah ke branch Shaklee sebab semua urusan pembelian boleh dibuat secara online. Lepas dah place order, biasanya dalam 2 hari barang dah sampai. Nak saya orderkan juga tiada masalah langsung. Pilihan postage yang ada adalah Poslaju Malaysia, GDex dan juga Citilink.

<

5. Boleh ke nak walk in branch dan daftar jadi ahli Shaklee di branch?
Boleh jer kalau nak daftar di branch. Cuma pastikan di ruangan “Penaja / Sponsor”, anda masukkan Shaklee ID saya, 854292 (nama FARHA MASKURIY). Selepas selesai mendaftar, sila hubungi saya di 013 335 5598 seberapa segera supaya saya boleh emelkan koleksi eBook khas untuk rujukan anda (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!).

Kalau konfius, boleh jek saya daftarkan membership secara online (tak perlu bayar) dan terus ke branch utk pengaktifan (pengaktifan dibuat dengan membeli membership kit).

Atau untuk lebih mudah, klik jek kotak merah di bawah ini, dan klik tab “Join US” di atas page tersebut. Anda akan automatic register di bawah sponsorship saya dan saya akan guide kesemuanya :-) jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon smile

Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

<

7. Jadi ahli Shaklee ni kene promote ke? Kene bisnes ke?
Eh tak perlu. Kalau nak makan sendiri, memang tak perlu promote. Beli untuk makan sendiri jek. Konsep jadi Ahli Shaklee berdaftar atau Shaklee Independent Distributor adalah konsep consumerisme seperti ahli JCard, Aeon, Tesco Member, Bodyshop dan sebagainya. Seperti mana bila kita jadi ahli JCard, Jusco takde pun wajibkan kita jual sebotol kicap setiap bulan, begitulah juga keahlian Shaklee. Tak perlu pon jual menjual ni. Melainkan kalau nak jual, memang saya akan ajar semuanya secara PERCUMA.

<

8. Macam mana pulak beli vitamin boleh dapat CASH BACK?
Haaaa, begini cara nya. Sememangnya tak ada limitation @ paksaan membeli bila dah jadi member ni. Tapi katakan la 1 hb ada kawan nak beli Shaklee, diorang tau pulak kita ni member. So kita pakai la ID kita ni untuk belikan pada beliau. 2 hb, tetiba sudara kita berminat jugak nak beli. 3hb pulak, kawan opis berminat nak makan vitamin bila nampak muka dah flawless :lol: jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon lol. Sampai laaa 30/31 hb, ramai pulak jadinya membeli pakai ID kita. Tengok-tengok point terkumpul jadi 200 point. Automatik Shaklee akan bagi CASH BACK ~ RM35 macam tu masuk terus dalam akaun kita pada 15 hb seterusnya.

Ops tak tersengaja lah dapat duit, dalam pada nak tolong orang tu. Kan ke best tu. Sebab tu la masa register jadi ahli Shaklee, diorang mintak akaun bank. Duit CASH BACK tu, boleh la kita beli vitamin untuk diri kite. Haaa dah jadi vitamin FREE dah tu. Dan, tak de limit cash back ni. Boleh jadi sampai beratus-ratus. Apatah laa lagi sesiapa yang memang nak buat bisnes. Memang mencapai ribuan ringgit.

Sebab tu lah ramai suri rumah buat bisnes Shaklee ni. Saja-saja daftar jadi ahli Shaklee makan sendiri tapi tak sengaja terdapat CASH BACK jadi income. Hehheeh :mrgreen: jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan icon mrgreen

<

Saya nak daftar jadi ahli Shaklee bersama group IbuCergas Marketing hari ini juga!
Tahniah kerana telah membuat keputusan terbaik untuk menyertai kumpulan Shaklee terbaik dalam Malaysia ini.

 

 

Screenshot 2016-05-12 11.30.46 jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Screenshot 2016 05 12 11

<

Selepas selesai mendaftar jadi ahli Shaklee, sila hubungi saya di 013 335 5598 (Farha) seberapa segera supaya saya kongsikan pelbagai tips menarik (Jadual makan, Cara Makan, Pantang Larang, Cara Jana 5 Angka Dengan Shaklee, dan banyak lagi!)

<

PERBEZAAN KAMI

  1. Perniagaan berasaskan produk
  2. Sistem yang halal
  3. Belajar bagaimana buat marketing online secara agresif
  4. Akan di invite ke Secret Group IbuCergas Marketing untuk dapatkan tips-tips dan teknik marketing dan jualan.
  5. OFFER BEST ini hanya terdapat dalam kumpulan kami sahaja. Hubungi saya ibucergas@gmail.com untuk maklumat lanjut.

jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan 11116062 10152862361778261 1428874036 n

<

jadi ahli shaklee Jadi Ahli Shaklee Dan Kelebihan Cara 2BDaftar 2BAhli 2BSHaklee 2BPercuma 2B2

<

296 comments

  1. Salam sis,
    Kalau saya nak jadi ahli berapa less untuk beli product shaklee ni ye?
    Mcmana penghantaran kalau saya order barang dari sis? Saya kat are seksyen 7 shah alam.

    TQ

  2. Salam….sis
    Saya bminat utk jadi ahli shaklee ni.. keahlian seumur hidup ke?
    Apa kelebihan mjadi ahli shaklee ni? Harga barangan utk ahli
    dpt diskaun?

  3. Salam….sis
    Saya bminat utk jadi ahli shaklee ni.. keahlian seumur hidup ke?
    Apa kelebihan mjadi ahli shaklee ni? Harga barangan utk ahli
    dpt diskaun? :D

    1. Salam, TQ kerana berminat! :D Keahlian seumur hidup you!! x de annual2 renew2 nih.

      bukan sahaja leh beli harga member, malah leh dapat cash back wwooo..
      tu x termasuk lagi insentif2 lain yang amat mengujakan jiwa raga mu~!! :D

  4. Hi, sis.. tmpg tanya, saya dpt jd ahli x? tp saya beli produk shaklee kt kwn saya(ahli shaklee) & saya dr sarawak.

    1. salam dear,
      kalau jadi ahli, dapat diskaun lebih kurang 33% dari retail price. bykkan? Pastu siap dpt cash back lagi. Saya ada emel ya :)

  5. minimum pembelian berapa banyak untuk dapat cash back… tlg bagi penjelasan terperinci…berminat…sebelum ni selalu beli esp,alfalfa,vit e, dapat beli dengan harga ahli, tapi skrg berminat sebab dengar kata dapat cash back..camane tu ek…tq

  6. :D minimum pembelian berapa banyak untuk dapat cash back… tlg bagi penjelasan terperinci…berminat…sebelum ni selalu beli esp,alfalfa,vit e, dapat beli dengan harga ahli, tapi skrg berminat sebab dengar kata dapat cash back..camane tu ek…tq
    :lol:

  7. salam,saya nak jd ahli…bleh terangkan secara lebih lanjut apa kelebihan jd ahli dan mcmna kalo saya nak order brangan shaklee…tq

  8. Salam..boleh tahu beza jd ahli & pengedar? dulu ade jugak beli tp dgn pengedar dari tempat jauh, so kene bayar postage fee..
    Mcm minat. :D
    PM detail ek. :P
    thanks

  9. assalam, saya sgt berminat nak jadi pengguna shaklee.rancang nak ambik banyak set.Kira2 dari harga bukan ahli nak dekat 700. boleh dapat terus jadi ahli ke dengan pembilian yg banyk..? Saya di miri sarawak.

    1. waalaikumussalam.
      jika masih ingat siapa yang sponsor, ok jugak.
      tapi lebih baik juga register baru untuk konsultancy sepanjang hayat dan masuk ke group coaching yang baru jika mahu. cume RM75 registration baru dan postage membership kit :)

      lebih2 lagi jika hendak jana pendapatan dengan shaklee, seharusnya sponsor bertanggungjawab mengajar sehingga berjaya ;)

  10. Salam.. Sy brminat nak jd ahli dan nak tau lebih lanjut tentang produk2 shaklee.. Dan nak tau apa beza ahli dan pengedar ye..

  11. Salam..saya nk tahu kelebihan lecitin dan herba lax.boleh ke sy guna dua produk ini utk turunkn berat badan.berapa harga ahli..

  12. Hai, sis…sy berminat jd ahli..nk tahu lebih detail ttg produk shaklee n beza antara ahli n pengedar……nk
    detail..tq :D

  13. Salam. Sis, saya berminat nak jadik ahli. Ni first time saya nk beli produk Shaklee that’s why rasa lagi jimat & untung kalau bleh beli dengan harga ahli terus. Hehe. Tapi before tu saya xfaham apa beza pengedar dengan ahli. Mintak tunjur ajar sis bantu saya jadik ahli jugak ;) Lagi satu, saya nak beli set kecantikan & kurus shaklee. Tp xsure apa yg perlu beli. Thanks in advance.

    1. Setelah berpanjang2 dalam emel.. welcome dear to the club~~!!!

      Ahli dan pengedar Shaklee adalah sama. mereka mempunyai no ID dan layak membeli dengan harga ahli. Cume pengedar ialah ahli shaklee yang beli banyak dan jual. Bukan saja2 mereka beli banyak. mereka dah ade pon pembelinya. maka mereka kumpul point kerana dengan kumpul points tu mereka dapat cash back.

      cash back bermula 5% sehingga 21%.

      Mereke beli dengan harga ahli. layakk jual dengan harga retail. dan kumpul cash back pula. cash banyak sampai boleh mencecah 5 angka. inilah pengedar shaklee yang jana pendapatan dengan shaklee. produk dah bagus, modal dapat balik, dapat pulak cash back dan untung retail :)
      cume cari sponsor yang mampu mengajar anda cara untuk jual barang, group support dan coaching supaya anda tahu bagaimana nak jana pendapatan dengan Shaklee. sekadar menjadi ahli sahaja x mengapa sesiapa jadi sponsor pon. tapi bila niat untuk jana pendapatan, pastikan sponsor anda adalah org yang bertanggungjawab :)

  14. Salam kak..
    Saya dh cbe bbrpa produk shaklee ni n now brminat nk jd ahli..
    Bleh explain dtail hrga brg jika msk ahli..n cash back tu..

  15. Saya nk tau kalu jd ahli harga bape ye dis..sbb skang saya nyusu baby..memang guna produk ni beli ngan member….cm berminat la nk jd ahli

  16. As salam…sy leesa

    sy interested nak jadi ahli..and nak tanye produk untuk kurus ape yg perlu yer..hehe.tq. teringin nak jadi pengedar tp biar sy cuba dlu baru leh convince yg lain..he

  17. As salam.. boleh terangkn dgn detail bagaimana nk menjana pendapatan dgn shaklee.
    saya hamil 5bln dan tdapat cyst ovari disebelah kanan. apakah produk yg sesuai untuk diambil. tq

  18. Assalamualaikum

    Mcmana nak jd ahli. Apa procedurenya
    Brp percent diskaun kalo jd ahli?

    Apa produk yg sesuai utk wanita mengandung, dlm masa yg sama menyusukan anak dan ada masalah sakit perut yg teruk semasa menyusukan anak

    Tq

    1. Salam encik fazli,
      macam mana sakit perut itu. Bayi kandungan berapa bulan? Bayi yang menyusu pula umur berapa? mamng akadang kita x digalakkan meyusukan semasa mengandung. dikhuatiri rahim lemah. Saya ada emel encik di emel ya

  19. saya teringin nak jadi ahli tp belum pernah guna produk ni lg…plan nak guna lps bersalin n bru jd ahli..klu sy jd ahli skrg byk beza harga x dgn sy beli dr org…

      1. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ.., boleh ke terangkan juga kat s ttg dics n kelebihan ahli, n cash back tu bole bg cntoh x , tenq….

    1. Sis boleh jadi ahli dengan option berikut

      Anda boleh memilih pakej-pakej di bawah:-

      1) Pendaftaran ialah RM65 seumur hidup dan postage membership kit RM10, ATAU

      2) Membuat pembelian (200 UV point) untuk keahlian percuma tidak termasuk postage, ATAU

      3) Pembelian 2 botol Vivix untuk keahlian percuma, ATAU

      4) Pembelian 3 kotak Collagen Powder untuk keahlian percuma.

    1. di bangi tiada branch Shaklee dear. Hanya ada distributor macam kami juga. Sekiranya sis ke sana, dan ingin beli pakai id sis, ia tidak valid. ID hanya valid untuk dapatkan point jika beli di branch sahaja. Branch ada di Subang Empire dan juga Wangsa Maju jika di selangor ini :)

  20. salam sis..nak tanya, kalau kite nk jual shaklee ni boleh ke hq yg poskan pada pelanggan? macam minat cuma xde masa nk ke pejabat pos..keje pun dah opis hour..huhu..
    kalau xkeberatan harap boleh balas kut email ye sis..

  21. Assalam Farha,

    Nak tanya harga ahli utk Set Kanak-Kanak (Meal Shake & Vitalea). Beminat juga nak jadi ahli. Boleh terangkan lebih detail beza ahli dan pengedar? Thanks

    1. vitalea for children dah discontinue. For children

      1) Vitamin c chewable
      2) omegaguard
      3) mealshake
      4) nutriferon

      saya ada emel detail tentang keahlian ya

  22. Assalam..sis.. bole email ke sy mgenai..sy nk join ahli shaklee ni..n sy nk bli brg2 shaklee d mna stgh stokis ni ade mjual brgn shaklee n bole bli dgn hrga ahli or pasaran..jd skrg ni sy nk bli mgunakn hrga ahli yg sy akn join nnt..jd adakah dgn pembelian sy ini akn mdapat ape2 keistimewaan sy sbg ahli shaklee wlaupun sy bli ntuk kgunaan sndr n seisi keluarga?

    1. salam sis, semua keistimewaan shaklee boleh dapat jika memenuhi syarat nya :) cash back insyaAllah dapat :) saya ada emel ya

  23. assALAM..
    saya duk di kajang.. klu dah jadi ahli .. mana nak dapatkan stok… kena pg kat branch ke atau kat pengedar.. klu kat pengedar , dapat ke tak point tu kat kita? tolong TERANGKAN..

    1. Jika guna ID sendiri di selangor, hanya valid di brand Wangsa Maju dan HQ subang Empire ya :) saya ade terangkan panjang di emel :)

  24. salam.
    boleh terangkan detail tak beza harga ahli @ pasaran biasa.
    dan apa kelebihan jadi agen shaklee ni?
    sy berminat nak tahu dengan lebih lanjut.

    1. Bukan lah dear.

      Kalao x de nak beli barang ape2, membership adalah rm65, postage membership kit adalah rm10

      Tp kalau beli rm660 (atau lebih tepat lagi 200point), keahlian adalah FREE. Yelah, beli banyak2, shaklee baik hati bg terus membership yang bernilai rm65 tadi sebagai free.

      Hehe
      :)

  25. oo..mcmtu…konpius jgk… hehe..
    kak, blh emeil x harga ahli??
    pstu nk tnye, bese sy beli shklee ni dgn 0rg yg dh jd ahli laa..
    dia jual kt sy hrga ahli gk..
    ke klau sy jd ahli sendiri, leh dpt murah lg??

  26. Salam, sy bminat mnjadi ahli dan memulakn bisnes shaklee..bole bg guide x? lg 1, sy sntiasa sibuk bkerja, adakah sesuai utk bisnes shaklee?

    1. Saya adalah fulltime working mother with 2 child. the older is 3 years old and her little sister is 3month old.

      Boleh sangat berjaya shaklee asalkan ade kemahuan dear :)

      Saya dah reply di emel ya

    1. Puan zu, semua pembelian barang akan terus menggunakan id puan.

      Saya dah emel puan details. Boleh senaraikan sekali barang yang nak dibeli ya

  27. Salam..salam perkenalan
    tq info diblog awk ni..penuh dgn info..saya berminat juga nak jadi ahli shaklee, boleh terangkan dengan lebih lanjut mengenai CASH BACK..adakah kita perlu achive target untuk jualan or UV points untuk entitled dpt CASH BACK.
    2. Mengenai pembelian stok bolehlah kita order thru ONLINE to SHAKLEE, saya difahamkan ofc di Empire Tower tu sentiasa sibuk.
    Berminat

    1. Salam dear.
      Mmg tentulah ade kene meet pembelian.

      Kalo x beli apa2, macam mana nak dapat cash back kan. Heheeh. Shaklee pon treat loyal customer diorg dengan cash back ni la :)

      Saya dah pm ya. Cek emel

  28. Salam kak..sy student master n sy nk cr keje yg bole support financial sy..sy berminat juga dgn produk shaklee ni..sy study kt upm n tggl kt hulu selangor..ad possibilities ke yg sy bole jana income as a shaklee agent..thanks

    1. InsyaAllah mmg boleh dear. Di mana ade kemahuan, di situ ada highway. Heeeheh. Mmg modal hanya pendaftaran sahaja :) saya dah pm ya

  29. Salam kak..
    Sy study kt upm n stay kt hulu selangor..skrg ni sy nk cr keje yg bole support financial sy as a stdnt..sy berminat nk jd pngedar shaklee..ad possibilities lg ke utk sy berjaya jana income as a shaklee agent..thanks

    1. Sekiranya menjadi ahli, point dan cash back layak hanya jika beli di branch atau beli online menggunakan ID sendiri. saya dah emel ya details utk keahlian :)

    1. Salam sis. Stokis banyak pon xpe. Sbb stokia maybe untuk pasaran offline.

      Tapi pasaran online blogging masih belum reach pengguna malaysia lebih 20 juta org.

      Malah, masih ramai orang tak mengenali shaklee. Saya sendiri boleh buat sales > rm1000 sehari. Maka, mmg pasaran tu masih sngt memberangsangkan.

  30. Hai sis… saya penguna alfalfa and esp sbgai milk booster. .produk Ini memang memuaskan so far… so ingin teruskan produk ini… boleh saya tahu harga member price ini n yang lain sprt set menyusu 3M n lain lain… serta macam mana jadi ahli… thanks. ..

  31. Pls email harga utk ahli shaklee n bukan ahli shaklee..nk tgk untung berapa..nk gunesendiri jer..points tu bole accumulate x utk dpt cash back…

  32. sy seorang pelajar n tlh berkawin,mempunyai ank seorang.sy nak cari kerja part time..sy berminat dgn bisnes shaklee ni.tp perlu g pejabat pos tak utk hntr brg dgn pelanggan.

  33. Pliz email utk jd ahli..bercdg nk guna gla sbb baru tahu dpt cysts.. dgr review gla bole kecilkan… pm detail.. sbb saya sakit jantung adakah gla ni efek kpd jantung..tq

  34. Salam saya telah menggunakan produk ni hampir 6 bulan dan sangat berpauashati…skrg saya nak jadi ahli boleh bg maklumatnya….terima kasih

    1. Salam, berminat untuk jadi ahli makan sendiri ke utk jana duit sekali dear. mana2 pon boleh. jika utk jana duit sekali, saya bertanggungjawab untuk ajar semua jika register bawah saya :)
      1) senarai Shaklee yang hendak dibeli (semua terus atas ID u dan dengan harga member terus) jika ada
      2) saya akan confirmkan amount. Jika xde nak beli barang, membership cume rm75 membership (semenanjung), rm85 sabah sarawak
      3) saya perlukan info berikut
      – Nama penuh & IC
      – Nama pasangan & IC
      – No telefon
      – FB name sebab nak masukkan dalam group. Atau add saya Pa’a Wawa
      – Alamat surat menyurat
      – Alamat hantar barang (jika tak sama)
      – no akaun apa2 bank (untuk cash back bonus
      4) bank in ke
      Akaun IBU CERGAS MARKETING
      Maybank 5622 1820 5807
      CIMB 1222 0000 432 102
      ibucergas@gmail.com
      :)

  35. Salam, sy masih bru lagi guna produk Shaklee. Bila tahu ttg point & cashback ni rase lebih baik jdi ahli memandangkan sy ade perancangan nk guna produk Shaklee ni dlm jgka masa panjang. Boleh puan emel kat sy yuran keahlian seumur hidup dan potongan harga untuk ahli? Trm ksh…

    1. Yuran keahlian seumur hidup ialah rm65. postage membership kit ke rumah RM10 (semenanjung) atau rm20 sabah sarawak. jika ade pembelian sekali, better sekaligus. terus pembelian atas ID u. saya emel u ya :)

  36. Salam puan sy br mencuba produk ni dan berminat nk jd ahli.. sila email detail.. thenbleh ke lpas ni sy bli direct dr puan dengan menggunakn harga ahli?

  37. Salam sis..sya nak tanya klu kita da jadi ahli..lps tu kita order guna konsep mcm yg sis ckp tu..shaklee yg akan post pd customer..xde efek pd upline kita ke??

  38. Assalamualaikum puan

    Sy berminat utk menjadi ahli … leh cite lebih detail x. Sy tinggal di srwk … sng x nk amik stok?

    1. oh dearie, agak susah disitu nak tukar upline. Shaklee tak benarkan melainkan u x aktif selama 6 bulan (x membeli langsung) barulah boleh re-register. apa kata hubungi pihak shaklee sendiri ya dear :)

  39. Assalam..minat nk jd ahli..ade bbrpa pertanyaan.
    1-nk tau perbezaan hrga ahli n retail utk tiap item.
    2-brg 2 ble oder online x kat hq n hq ble wat delivery ke n brape chargenye? Sbb subang n wgsa mju jauh n sesak..mcm susah jer..
    3-kalo nk beli gna id utk dpt points,mmg kne bli kat hq je? Klo oder kt distributor xdpt pointske? Tq..

  40. :D Assalam Sis,

    sy sgt berminat nk join grup shaklee sis..
    1) mmg mkn shaklee sejak preggy 2nd trimester
    2) nk cari side income..hehe :) (90% rezki adelah dr perniagaan..tk gitu)

    >>adekah akn di ‘guide’ sekiranya join grup sis ni? dari segi produk etc…?
    >>ade grup meeting/discussion ke kalo join?

    leh sis pm detail….tanx a lot!!!!!! :D

  41. hye sis..sy nk jd ahli..
    blh pm di fb sy (Gee Adha) secara detail? sy jarang buka email..so senng sket klu sis dpt pm di fb..
    sy dh tengok borg jd ahli..so sy kna bnk in duit dlu bru isi borg keahlian ke?
    klu dh daftar mcmna sy nk tau id sy..then mcm mna nk buat pmbelian..? blh x sy check point sy n mcmna nk dpt cash back tu..? bpe had pmbelian utk dpt cashback..hrp sis dpt bg pnjelasn..tq

  42. Salam.. sila emel details kelebihan menjadi ahli.
    Sy di Johor, bagaimana kita hendak berurusan sekiranya saya berminat utk tahu tentang Shaklee & urusan penghantaran produk ye.. Tq

  43. Sy berminat, sejak tamatkan pelajaran, bdan sy naik mendadak..
    Sekolah menengah 49-50kg, zaman kolej 55-57kg.. Sekarang berat sy 65-67kg kejap naik kejap turun.. agak kecewa bila kwan2 perli sy gemuk.. bantu sy sis ^_^

  44. salam..
    blh bagi detail harga lps jadi ahli tak? bunyi mcm menarik..sbb mmg plan nak tukar daily product to shaklee….baik jadi ahli kannnn..
    tlg pm saya okeh..
    tq.

  45. Salm.. Saya nak amik multivitamin shaklee hanya untuk mkan sendiri.. Klu jadi ahli apa benefitnya?? Klu nak bl tu kn bl kat branch dia ke??

    1. Salam zai,
      saya dah reply emel ya..
      boleh walk in di branch ataupon beli secara online sangat menjimatkan masa! :)

    1. Salam ain. Mmg even makan sendiri sgt digalakkan jadi ahli. Sbb kalau beli banyak mmg dapaf cash back. Rugi x jadi ahli :)

  46. salam sis saya br nk try produk vitamin e shaklee cos saya mengalami kulit kering & muka byk naik blackhead.takut jugak nk beli kat luar.sbb saya breastfeed baby sethn lebih.

  47. Assalam..Sy berminat nk jd ahli dan beli produk herbal blend dengan harga ahli..dan berniaga dgn tnjuk ajar puan..pm sy plz..tq. .jzk kh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: