Harga Vitamin C Shaklee Berbaloi-baloi!

Vitamin C adalah vitamin yang paling biasa di makan sebagai suplemen harian. Sama ada dalam bentuk tablet atau cecair. Paling tak pun daripada sumber buah – buahan seperti oren dan juga jus minuman. Boleh kata suplemen yang paling meluas penggunaannya adalah vitamin C. Banyak syarikat yang mengeluarkan termasuklah vitamin C Shaklee yang tengah hot kat pasaran. Punya la hot sampai ada yang me ‘repack’ dengan mengguna nama sendiri  :lol: Harga Vitamin C Shaklee Harga Vitamin C Shaklee Berbaloi-baloi! icon lol Salah satu punca kenapa hot sangat sebab harganya yang berbaloi-baloi. 

Sebelum kita bercerita pasal harga,  produk vitamin C Shaklee ni terbahagi kepada dua serta saya akan cerita serba ringkas mengenai fungsi dan kebaikannya.

1. Vitamin C Shaklee Sustained Release 500mg – Ramai sedia maklum akan kebaikan vitamin C terutamanya dalam mencantikkan kulit dan meningkatkan sistem imunisasi. Jadi apa kelebihan yang ada pada vitamin C Shaklee? ye itulah dia ‘Sustained Release’ yang membantu melepaskan vitamin C secara perlahan – lahan. Ini dapat membantu mengoptimasikan penyerapan vitamin C oleh tubuh badan kita.

2. Vitamin C Shaklee Chewable 100mg – di formulasikan dengan Bioflavanoid Complex yang boleh di ambil oleh kanak – kanak seawal umur 4 tahun. Juga boleh di ambil oleh orang dewasa yang tak suka makan pil atau tablet yang perlu ditelan dengan air, vitamin C Shaklee chewable ni boleh terus di kunyah, hisap atau kemam di mulut.

Sekarang cerita pasal harga pulak. Berapa harga vitamin C selain Shaklee yang anda selalu beli? Cuba bandingkan dengan keluaran Shaklee pasti anda akan rasa berbaloi – baloi!

 

 

Harga Vitamin C Shaklee  Harga Vitamin C Shaklee Harga Vitamin C Shaklee Berbaloi-baloi! Vitamin C 2

Harga Vitamin C Shaklee Sustained Relased 

Harga jualan RM92. Seb0tol ada 180 biji. Bermakna sebiji hanya 51 sen. Sehari hanya perlu ambil sehari jadi sebotol boleh tahan sampai  6 bulan!

Harga Vitamin C Shaklee Chewable

Harga jualan RM37. Sebotol ada 60 biji. Bermakna sebiji hanya 61 sen. Sehari boleh ambil 2 biji jadi sebotol boleh tahan sebulan.

 

Murah tak? Berbaloi tak? Macam mana nak beli? Ambil handphone sekarang dan SMS atau WhatsApp ke no 013-335 5598 insyaAllah saya akan layan dengan mesra  :D Harga Vitamin C Shaklee Harga Vitamin C Shaklee Berbaloi-baloi! icon biggrin Kalau nak COD saya berada di sekitar Shah Alam. Luar kawasan saya pos dengan menggunakan perkhidmatan Pos Laju biasa sampai 1-2 hari bekerja.

Sebenarnya ada cara nak dapat harga vitamin C Shaklee lagi murah iaitu dengan daftar ahli Shaklee. Bukan vitamin C je, seluruh produk Shaklee anda akan dapat harga diskaun ahli. Lagi jimat dan berbaloi – baloi.

 

 

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee Harga Vitamin C Shaklee Harga Vitamin C Shaklee Berbaloi-baloi! Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: