daftar ahli shaklee percuma

Daftar Ahli Shaklee Dengan Percuma dan Dapat Cash Back?

daftar ahli shaklee percuma daftar ahli shaklee Daftar Ahli Shaklee Dengan Percuma dan Dapat Cash Back? free membership

Semakin ramai yang menjadi pengguna produk Shaklee di Malaysia ni.  Masih ramai yang belum tahu dengan daftar ahli Shaklee boleh dapat penjimatan yang lebih untuk setiap produk yang dibeli. Ada juga yang dah tau kelebihan mendaftar keahlian tapi belum terbuka hati untuk mengisi borang. Kebiasaannya sebab beli sekali sekala je atau pun sekadar nak beli satu dua barang yang kurang mahal.

Tapi akhirnya yang kate nak beli sikit-sikit atau beli sekali je akan daftar ahli Shaklee. Sebab ape? Sebab dah rasa best guna produk Shaklee dan repeat order banyak kali. Lepas tu tengok katalog produk banyak pulak yang macam best-best kan. Lepas tu rasa menyesal sebab tak daftar awal-awal. So, entry ni khas saya buat supaya anda tak menyesal di kemudian hari.

Pertama sekali setiap produk ada point yang dipanggil UV yang berlainan nilai. Semakin banyak UV yang dikumpul hasil dari belian produk Shaklee semakin murah pula harganya. Macam mana boleh murah? Sekarang ni ada dua penjimatan yang boleh dapat iaitu pertama dengan jimat perbezaan harga ahli dan bukan ahli. Ambil contoh produk hot seller Shaklee iaitu ESP aka Energizing Soy Protein. Harga jualan adalah RM150 dan jika mendaftar keahlian dapat jimat banyak jugak. Nak tau camne boleh jimat banyak? Terus je call/sms/whatsapp 013-335 5598 (Farha).  Opps.. belum habis lagi. Kite pergi pada cerita yang kedua yang harus anda tahu sebelum menyesal tak jadi ahli. Hehe…

Nak daftar ahli Shaklee yuran adalah RM68.90 (+RM10.60 postage). Ada cara nak dapat free membership iaitu dengan buat belian minimum sebanyak 200UV atau lebih kurang RM650. Siap dapat cash back lagi (+RM20). Sangat menjimatkan. Kalau rasa belum ada keperluan untuk beli dengan jumlah banyak tu, selalunya saya cadangkan kumpul order dengan kawan-kawan opis atau jiran dekat rumah. Dah cukup jumlah boleh terus beli dan daftar tanpa perlu bayar yuran keahlian. Banyak jimat dan secara tak langsung lepas ni kawan-kawan beli boleh la dapat percent kan? Tapi kalau rasa nak dapat 5 angka setiap bulan kena la buat secara serius. Yang ni, saya memang ada buat coaching dan kelas (secara online dan offline) untuk yang serius nak berniaga.

Secara peribadi saya sendiri jadi pengguna Shaklee selama beberapa bulan sebelum daftar ahli Shaklee. Lebih kurang 2 tahun kemudian baru mula menjual produk Shaklee dan hampir setahun lepas tu baru kembangkan network. Perasaan menyesal tu memang ada, tapi bak kata pepatah inggeris better late than never. So sekarang ni cuba fikir nak daftar ahli Shaklee atau nak terus jadi pengguna je. Boleh kata majoriti pelanggan saya akhirnya jadi ahli sebab Shaklee ni memang best. Bukan best kat produk je, bisnes Shaklee pun sangat menyeronokkan. Income puluh-puluh ribu sebulan? Ratus ribu pun ada yang dah capai. Tapi semua ni datang dengan usaha yang bukan sedikit. Ada bisnes yang join harini minggu depan dah 5 angka? Dengan Shaklee jangan harap la (ha ha ha) walaupun tak mustahil tapi Shaklee adalah ‘product based business’ yang mementingkan kualiti produk dengan harga yang munasabah. Maka dengan itu, jangan terkejut kalau sebenarnya Shaklee dah bertahan selama dua dekad di Malaysia. Yang berjaya capai 5-6 angka tetap konsisten dengan pendapatan selama bertahun-tahun. Kerana apa? Kerana produk Shaklee Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan, Dan Sentiasa Semulajadi.

>

Kenapa perlu memilih Produk Shaklee? 

Shaklee sangat diyakini kerana:

  1. Shaklee sudah 100 tahun di pasaran iaitu sejak 1915 di mana Multivitamin pertama di dunia dihasilkan.
  2. Shaklee digunakan oleh para atlet Sukan Olimpik
  3. Shaklee digunakan oleh angkasawan NASA
  4. Shaklee published 125 kajian saintifik yang di peer reviewed (updated : 131 dah sekarang)
  5. Shaklee ada Landmark Study yang mana kajian ini dijalankan selama 20 tahun lamanya.
  6. Shaklee ada banyak patent untuk kesemua vitamin mereka.

Boleh baca lebih lanjut berkenaan prestasi Shaklee di link bawah ini:

sejarah-shaklee daftar ahli shaklee Daftar Ahli Shaklee Dengan Percuma dan Dapat Cash Back? sejarah shaklee

Produk Shaklee Diyakini

 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee daftar ahli shaklee Daftar Ahli Shaklee Dengan Percuma dan Dapat Cash Back? Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: