Collagen Shaklee – Kolagen Terbaik dan Berkualiti Tinggi

Serbuk Collagen Shaklee

Serbuk Collagen Shaklee adalah salah satu produk Shaklee yang paling premium selepas Vivix. Ia merupakan produk kolagen terbaik dan berkualiti tinggi serta tulen yang mengandungi 4000mg RSS (red snapper scale) Collagen diekstrak dari sisik ikan merah. Collagen Shaklee ini mudah diserap oleh badan kerana mempunyai molekul yang sangat ringan iaitu kira-kira 1000 Dalton yang membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Terdapat tujuh bahan utama dalam collagen powder Shaklee ini iaitu
–         Carmellia japonica
–         Ekstrak Pfaffia
–         Kolagen ikan merah
–         Esktrak kerangkerangan
–         Lactobacillus acidophilus
–         Vitamin C
–         Vitamin B

 

Bahan-bahan ini digabungkan bagi memberi keberkesanan maksimum kolagen RSS serta membantu menyokong kecantikan luaran dan dalaman.

Collagen Shaklee ini mudah dilarut dalam air. Boleh dicampur dan dilarutkan ke dalam minuman kegemaran anda sama ada kordial ataupun jus asli. Setiap hidangan dipek di dalam bentuk sachet untuk memudahkan penggunaannya di mana saja dan pada bila-bila masa.

Kelebihan-kelebihan Collagen Shaklee

ANTI PENUAAN – menutup liang pori-pori yang terbuka , kedutan dan garis halus pada wajah
MENGHIDRATKAN – memberi kelembapan pada kulit
MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – kulit menjadi lebih anjal, tegang serta lembut.
MELICINKAN – kulit akan lebih licin tanpa jerawat-jerawat halus
MENYUBURKAN – kuku dan rambut menjadi lebih subur dan sihat
MENCERAH – jerawat, kulit tak sekata dan pigmentasi dapat dikurangkan
MENEGANG – payudara akan lebih anjal dan tegang

<

Testimoni-testimoni daripada pengguna collagen Shaklee yang berpuas hati dengan produk ini.

collagen shaklee Collagen Shaklee Collagen Shaklee - Kolagen Terbaik dan Berkualiti Tinggi KIhjHqtBvkyz7ThBpecI cIzZYP3OSxzTLWKK6gRS5s w890 h545 no

>

Pic dua2 ni mmg pic asli.. Xpakai make up ke apa.. Sebab tu korang bleh tgok lagi kesan pigmentasi yg semakin samar2 tuh.. Kalo sekiranya sy apply fondation mmg kesan tuh hilang rata je ngan kulit.. Dulu kakak sy sndiri slalu suh sy guna naturactor bagai hehehe. Cuma sy rasa masih pelik kalo bersih tang2.. Dah bertahun2 ngan jeragat nih..

 Semakin teruk bila mengandung.. Menjadi2.Jadi sy amik keputusan.. Biarlah sy tunggu hilang sndiri je dgn supplement shaklee nih..xyah susah2 nak smbunyikn..sebab sy yakin ia akan hilang. Btw umo sy masih 24tahun (salam perkenalan.. Sy mama 3anak kecil :P. ramai plak dok pm sy panggil kakak…segan hikhik).Kesan utama collagen nih.. Sgt terasa kulit kita lembuttt je. Semakin cerah bukan kat muka je.. Tp semua2. Kesan calar2,sunburn..semua xde dah..sebab dulu sy nih mmg ahli persatuan..aktif berjemur,berkhemah sana sini.

 

collagen shaklee Collagen Shaklee Collagen Shaklee - Kolagen Terbaik dan Berkualiti Tinggi Collagen Powder 2

Collagen Shaklee adalah Collagen yang terbaik untuk kulit anda!

Kenali Collagen Shaklee di link di bawah ini

Vitamin Meningkatkan Kolagen Untuk Kulit Yang Cantik

Kebaikan Kolagen

Fungsi Dan Kebaikan Collagen Untuk Lelaki dan Wanita

Shaklee Collagen Powder Merupakan Produk Collagen Terbaik

>

<

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee Collagen Shaklee Collagen Shaklee - Kolagen Terbaik dan Berkualiti Tinggi Daftar ahli Shaklee

>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: