Category: Tips Kesihatan

Cara hilangkan mengantuk 0

Mengantuk? Try “Coffee + Nap” – Minum Kopi Dan Tidur!

Coffee Nap lepas tu segar bugar!!! Serious ia memang berkesan untuk saya 😂😂. Menjadi mak kepada 3 anak, memang pengalaman yang happy tapi seriously sangat lah letih. Tengah hari di opis wajib lah saya nap sekejap. Huuu.. memang tak dapat bersosial dengan kawan-kawan sebab nak nap, nak pump susu, nak solat, dan lunch! Sejam cukup?...

food_coloring_dangerous-cb 0

Bahaya Pewarna Makanan Tiruan?

Terlalu banyak sangat pewarna makanan dalam makanan kita sekarang. Hipster la sangat katanya. Bermula dengan rainbow cake, rainbow coookies, laksam rainbow, rainbow roti, dan macam-macam lagi. Memang sebenarnya ngeri sangat tengok. Apa perasaan korang tengok? Sebelum wujud makanan-makanan hispter ni pon, pewarna makanan sebenarnya dah merata-rata pon wujud kat pasaran. Kalau diikutkan, sejak 50 tahun...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.