Category: Bagaimana Memulakan Bisnes Shaklee

Studio shot of young woman working in office covered with adhesive notes 1

Tips Urus Masa Ibu Bekerja Yang Ada Part Time Bisnes

Zaman sekarang ni, kita tak boleh terlalu bergantung kepada comfort zone yang kita ada. Kalau rasa selesa sangat dalam comfort zone, cepat-cepat la keluar ya. Sentiasa lah bersedia untuk sebarang kemungkinan. Terlintas di FB dari wall FB Puan Ainon Mohd (seorang usahawan dan penulis yang kreatif dan aktif. Beliau adalah pengasas yang menubuhkan syarikat PTS...

Produk Shaklee Menipu 2

Produk Shaklee Menipu!

Ada yang kata Produk Shaklee Menipu? Set Penyusuan Shaklee Menipu – Tak keluar susu memancut-mancut pun! Set Kurus Shaklee Menipu – Tak kurus-kurus pun! Set Sendi Shaklee Menipu – Tak hilang pon rasa sakit! Sakit kuat jugak jek!  Pengedar Shaklee semua Mata Duitan  Ini adalah antara set produk Shaklee yang dikatakan menipu dan tidak pon bertindak seperti...

Screenshot 2014-08-21 12.35.07 1

1001 Lagi Sebab Kenapa Saya Yakin Dengan Shaklee

Dengan ini diumumkan secara rasminya bahawa HQ Shaklee di Empire Subang Gallery akan berpindah di alamat tertera di atas. Demi tempat dan ruang yang lebih luas dan selesa untuk para ahli Shaklee dan Pengedar Shaklee membantu lebih ramai lagi menjadi lebih sihat. Saya teringat kembali kisah meletusnya zaman kegemilangan Shaklee yang masih semua prosedur lebih...

3 beauty 1

Menyesal Saya Join MLM

Seriously banyak betul forum-forum dan blog-blog yang cerita pasal penyesalan mereka join MLM. Perkataan MLM, menjadi sangat taboo bagi kita. Dengar jek MLM, confirm!! 90% dari kita memang takkan join. Banyak sangat kisah tragedi yang di share di alam maya ni. Sangat lah bagus sharing-sharing tersebut kerana ia sangat membuka mata supaya menjadi peringatan kepada...

daftar ahli shaklee percuma 0

Daftar Ahli Shaklee Dengan Percuma dan Dapat Cash Back?

Semakin ramai yang menjadi pengguna produk Shaklee di Malaysia ni.  Masih ramai yang belum tahu dengan daftar ahli Shaklee boleh dapat penjimatan yang lebih untuk setiap produk yang dibeli. Ada juga yang dah tau kelebihan mendaftar keahlian tapi belum terbuka hati untuk mengisi borang. Kebiasaannya sebab beli sekali sekala je atau pun sekadar nak beli satu...

bisnes shaklee 1

Bisnes Shaklee Yang Menggilakan

Bisnes Shakee gila? Yang saya nak maksudkan sedikit sebanyak kegilaan saya ber-Shaklee. hehe… Saya pasti ada sebab kenapa sesetengah orang memilih Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan malah ada yang menjadikannya sumber utama. Susah ke bisnes Shaklee ni? Semua berbalik kepada mindset kita sendiri. Apa pekerjaan yang di lakukan jika kita seronok melakukannya kesusahan yang di...

shaklee online 0

Bisnes Shaklee Model Perniagaan Terbaik?

Sekarang Shaklee bagaikan fenomena. Mana – mana saja ada yang sebut pasal Shaklee sebab produk – produk yang terbaik dan berkualiti serta mampu milik. Tapi bukan tu je faktor yang membangkitkan bisnes Shaklee di Malaysia ni, model bisnes yang digunakan juga antara faktor yang menaikkan nama Shaklee dengan begitu pantas. Ye memang Shaklee adalah bisnes...

Screenshot 2014-07-12 23.42.06 0

Beli Shaklee Online dan Guna Credit Card / Debit Card

Cara Beli Shaklee Online & Bayar Shaklee Guna Debit Card / Credit Card Semenjak July 2014, sistem Shaklee telah upgraded menggunkan sistem e-SELL! Dengan menggunkan e-SELL, pelanggan hanya perlu direct klik ke button yang dicadangkan dalam webiste ini dan akan terus re-direct kepada laman web Shaklee dan terus membuat pembelian tanpa perlu dicaj tambahan oleh...

Daftar ahli Shaklee 2

Cara Daftar Ahli Shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee Hari demi hari memang semakin ramai yang ingin daftar ahli Shaklee tapi tak tahu nak bermula bagaimana. Sama ada nak makan sendiri (pon layak terima cash back), mahupun nak jadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan ataupun sepenuhnya, proses daftar ahli Shaklee adalah sama sahaja. Anda boleh teris isi form di link...

:mrgreen: 0

Mudahnya Bisnes Dengan Shaklee

MasyaAllah, ingat lagi entry saya mengenai fenomena Shaklee? Boleh baca di link ini. Mulai May 2013, Shaklee terpaksa menambah staff mereka kerana kerja mengambil order yang overloaded! Sekarang sebut sahaja Shaklee, semua orang kenal dah. Tak perlu dah nak marketing panjang2. Dah termarketed dah pun. Just its about how to find a very good sponsor...

:mrgreen: 21

1001 Sebab Anda WAJIB daftar jadi Ahli Shaklee

  Tajuk yang gempak gamaknya.  Sebenarnya nak cerita 2 jek SEBAB UTAMA yang sangat penting kenapa patut mendaftar sebagai ahli Shaklee. Bukan apa. Saja nak share kat korang FENOMENA Shaklee. Semalam saya bersembang dengan seoramg rakan FB yang menyatakan HQ Shaklee beratur panjang sehingga angka giliran menunggu seramai 500 orang!! Tak pernah-pernah dalam sejarah sehingga sebegini hendaknya. ...

0

Shaklee Goes Online

Assalamualaikum. Alhamdulillah saya menyambut ulangtahun pertama menjana pendapatan dengan Shaklee. Hehe. Saya dah makan Shaklee kira masuk tahun ke 3 la ni. Alhamdulillah juga sudah 9 bulan saya mendapat 4 angka bonus dengan Shaklee. Saya aim untuk 5 angka pula by the end of the year. Selama ni memang agak mencabar juga perjalanan business dengan...

:mrgreen: 0

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Kami

Secara general saya boleh cerita sikit-sikit kenapa jadi ahli Shaklee kami sangat berbeza dengan kumpulan MLM yang lain? Malah sangat juga berbeza berbanding kumpulan lain yang juga dalam Shaklee? Hehe.. Kami akui, Shaklee adalah sebuah syarikat MLM. Tetapi dengan cara yang betul dan halal, ialah adalah sebuah Syarikat MLM yang paling berprestij di Malaysia. Bukannya...

:mrgreen: 2

Kenapa Saya Jadi Ahli Shaklee?

Ramai sebenarnya tak paham kenapa semakin ramai jadi ahli Shaklee sebenarnya. Dah lah Shaklee makin hari makin pemes. Bukan takde orang kondem Shaklee. Berlambak weehhhh~!!!  ((sampai hijao muka saya kalau nak kire berapa ramainya kondem2 itu~!!) Tapi masayaAllah, kuasa Allah, makin laku pulak Shaklee ni, makin ramai pulak orang beli. Makin berganda-ganda pulak sales Shaklee saban hari (seriously...

join us 1

Kenapa Saya Daftar Jadi Ahli Shaklee?

Semakin ramai bertanya-tanya apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni? Mindset pertama terlintas dalam hati mesti orang akan cakap – Owh – MLM. Saya sendiri jadi ahli 2 tahun lepas. Itu pon sebab dah ada anak, dah rasa sungguh macam zombi selepas beranak. Susu pulak masa tu tak cukup selalu. Badan penat, dan di warn pulak...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.