Harga Shaklee

126 comments

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan

>

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

<

senarai harga shaklee {focus_keyword} Harga Shaklee Price 2Bharga 2Bshaklee 2Blatest 2B1

Untuk produk Healthy Nutrition di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation2 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation2

>

>

Untuk produk Healthy Weight di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation5 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation5

>

>

 

senarai harga shaklee {focus_keyword} Harga Shaklee Price 2Bharga 2Bshaklee 2Blatest 2B2

<

Untuk produk Healthy Beauty di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation3 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation3

>

>

Untuk produk Healthy Home di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation4 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation4

>

>

 

>

 

Kami akan hantar pesanan terus ke pintu anda dengan kadar rata RM10 sahaja untuk Semenanjung, dan RM20 sahaja untuk Sabah dan Sarawak. Boleh rujuk cara membuat tempahan DI SINI.

Daftar ahli Shaklee {focus_keyword} Harga Shaklee Daftar ahli Shaklee

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

1001 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB JADI AHLI SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

{ 126 comments… read them below or add one }

1 SAIDATU NISA January 21, 2013 at 10:45 am

salam….
boleh x bg harga baik untuk set hamil trimester 1,2,3…
lg satu cara pemakanan mcm mana..

tq

Reply

2 fad February 5, 2013 at 3:53 pm

Salam.. bole tau produk mana satu yg org selalu ambil utk tambahkan susu?

Reply

3 February 6, 2013 at 1:53 am

saya ada PM ye :)

Reply

4 SALWA February 15, 2013 at 9:59 am

saya ada masalah tekanan darah rendah, kurang tenaga, kemurungan, dan masalah usus. mana produk yang sesuai yea??

Reply

5 February 17, 2013 at 12:22 pm

Saya reply di emel ya :)

Reply

6 ZZ February 18, 2013 at 2:18 pm

anak saya (5 tahun)cerewet makan, xsuka makan, xbertenaga..produk ape yg sesuai?

Reply

7 February 18, 2013 at 3:17 pm

Oh kasihannya.. saya terus PM puan ye :)biasa budak2 ni suke makanan dipelbagaikan. kena rajin juga masak lain2 jenis pada mereka :)

Reply

8 liza February 18, 2013 at 11:34 pm

salam,
bole bg harga baik utk set berpantang plus alfalfa…
tq

Reply

9 February 19, 2013 at 10:12 am

TQ ye kerana berminat dear. Saya ada bg personal email ya :)

Reply

10 anisha February 21, 2013 at 10:46 am

salam,
bleh tahu harga untuk set mengandung trimester 1 & 2.tq.

Reply

11 nurul February 26, 2013 at 3:24 pm

xadepn price list for Cinch Shake Mix?

Reply

12 February 26, 2013 at 3:39 pm

Oh…price x update pula.. saya PM ye :)

Reply

13 Kazza rosli February 26, 2013 at 6:02 pm

Set utk lps bsalin brp harga..,ada bengkong skali x..,ape kandungan dlm ubat ni..?

Reply

14 February 28, 2013 at 5:19 pm

oh oh.. shaklee supplement modern :D x jual bengkong. hehehe. saya ada emel ye :)

Reply

15 aza February 27, 2013 at 8:36 pm

salam..boleh bg harga terbaik utk set berpantang plus alfalfa…tq

Reply

16 February 28, 2013 at 5:18 pm

mmg terbaik dah harga saya bagi. heheheeh :D cek emel ye

Reply

17 Awien March 5, 2013 at 11:39 pm

Salam, sy mcm tertarik dgn prod ni, blh suggest xkat sy ape yg ptt sy ambil. sy pgnt msk mgu ke-25 & bercadang utk amik set bersalin skali. Masa bersalin yg sulung, anak sy kena kuning yg sgt tinggi. jdk sy nk try prod yg xgunakn jamu. blh bg harganya skali ke?

Reply

18 nisa March 6, 2013 at 11:46 pm

salam kak harap dpt pm harga utk set bsalin pembedahan dan myusu y lengkap pakej bpe RM

Reply

19 wahidah March 8, 2013 at 1:16 am

kak kalau lepas bersalin saya nak amik ESP, Licitin, dan Alfafa je boleh x?

Reply

20 March 8, 2013 at 2:00 pm

Boleh sangat dear. ESP sangat baik utk penyembuhan luka2. malah 3 scoop 2 kali sehari pun dah bekalkan 1000mg kalsium harian utk ibu menyusu :)

Reply

21 diyana March 10, 2013 at 2:40 pm

SSalam.

Boleh bagi harga utk set pregnant tremester 2 &3. Bleh kr sya mkn esp msa mengandung? Kandungan sy 20w :D eek. Boleh bg hrga set berpantang sekali yea. Terima kasih

Reply

22 March 11, 2013 at 1:41 am

Best sangat ESP semasa mengandung2. anak kita sebaya nanti.. beza hari jek :D saya dah PM ye :)

Reply

23 mimi March 14, 2013 at 12:27 pm

Salam, saya berminat dengan vitamin C tu……for the time being ada stok tak…….tq :wink:

Reply

24 March 14, 2013 at 5:29 pm

Siapa yang ada stok vitamin c 500 mg tu kire ada stok harta karunnnnn!!! :D

Reply

25 siti norfadilah bt mohd rusli March 18, 2013 at 7:28 pm

salam.boleh thu x collogen powder sesuai untuk peringkat umur mane?dan produk ape yg sesuai untuk otak (minda) dan ketahanan diri?

Reply

26 March 19, 2013 at 3:10 am

Salam

Sejak umur 25 tahun lagi bukan takat collagen jek hilang dari tubuh. malah kalsium juga.
Jangan risikokan diri anda dan masa tua anda :D

untuk otak dan minda saya cadangkan omegaguard
untuk ketahanan diri, tak cepat letih, saya cadangkan vitalea dan b complex :)
semoga membantu

Reply

27 edaya March 18, 2013 at 10:10 pm

saya berminat dgn set hamil trimestr 2. bole advice price.tq

Reply

28 March 19, 2013 at 3:10 am

saya ada reply through emel ya :)

Reply

29 baiti March 19, 2013 at 10:12 am

untuk collagen powder, kegunaan utk berapa lama ye? how many box we get ye? tq:)

Reply

30 March 20, 2013 at 2:49 pm

TQ dear :)

Reply

31 Adiba March 24, 2013 at 10:26 am

Bole sy tau ape vitamin yg paling sesuai utk rambut gugur nk bg sihat? Sbb sy mengalami masalah rambut yang tak sihat..tq ;)

Reply

32 March 24, 2013 at 1:20 pm

Zinc complex amat membantu.
Malah Shaklee ada rangkaian Syampuu juga :) yang tu saya belum update blog lagi :D

Reply

33 Nurhanisah bt Ahmad March 24, 2013 at 12:21 pm

Salam

Saya ada masalah rambut gugur, sembelit dan sakit lutut boleh suggest tak ape yg perlu saya ambil

Reply

34 March 24, 2013 at 1:19 pm

Salam,
Zinc complex, ESP dan Shaklee Collagen Powder biasanya membantu rambut gugur ni. ada option murah seperti zinc, medium seperti ESP dan lagi premium jika Shaklee Collagen powder :D

Sembelit
Lecithin dan herb lax melembutkan najis. InsyaAllah x sembelit. dan x perlu makan hari2 pon.
lecithin 180 biji dan herblax 120 biji boleh guna sehingga, 4,5 bulan lamanya

Sakit lutut
umur puan berapa ya?
Glucocimine boleh membantu. ada dalam Advance Joint Health tablet.
saya cume PM puan harga. tp bounce back seolah2 emel tak valid :)

Reply

35 Azirah March 28, 2013 at 11:11 am

Salam boleh sya tau set pa yang sesuai tok sya msa berpntang bg trun brt badan n penyembuhan luka serta kan harga sekli yea…tima kasih

Reply

36 March 28, 2013 at 11:32 am

saya ada reply di emel ya..lebih mesra gtu :)

Reply

37 intan April 2, 2013 at 11:25 am

Salam… saya skrg tgh pregnant 33 weeks… sy berminat dgn set bersalin & menyusu… blh saya tau brp harge terbaik yg blh ditawarkan?

Reply

38 April 5, 2013 at 3:29 am

saya ada reply melalui emel comel anda ya :)

Reply

39 izan April 6, 2013 at 2:05 pm

Salam,

Boleh sarankan set yg sesuai utk membantu penyembuhan luka dengan segera selepas bersalin .
Pada masa yg sama mmbantu pengeluaran susu dan penurunan berat badan. Terima kasih

Reply

40 April 6, 2013 at 2:09 pm

Tahniah kerana jadi ibu baru. Saya Reply di emel ya :)

Reply

41 aimmy April 24, 2013 at 11:10 am

Saya nk tanya tentang set bersalin yg sesuai dismping boleh turunkn berat badan.

Reply

42 April 28, 2013 at 7:08 am

InsyaAllah set bersalin Shaklee membantu menutunkan berat badan sekali jika diambil secara konsisten. saya ada emel ya :)

Reply

43 Noor Farahida Bt Md Azhar May 3, 2013 at 3:56 pm

kat area Taiping Perak ni ada dijual kat mane? saya memang minat sangat dengan collegen ni kalau boleh nak juga try…

Reply

44 Rini May 11, 2013 at 2:21 pm

salam..sy berminat dgn set slps bersalin..blh suggest produk yg perlu diambil utk selepas bersalin??tq..

Reply

45 admin May 15, 2013 at 6:10 am

Saya dah listkan set bersalin di dalam emel ya :) terima kasih sebab berminat membeli dengan saya.

Reply

46 eyna May 14, 2013 at 11:22 am

Assalammualaikum……boleh bg saya price utk full set bersalin shaklee.
Terima kasih :D :D :D

Reply

47 admin May 15, 2013 at 6:09 am

Saya ada reply di emel ya. Sila cek ya :)

Reply

48 azie June 7, 2013 at 11:39 pm

Kandungan saya masuk 8bulan, tapi dokter sahkan saya kne diabetis, saya nk tahu produk maner yg sesuai untuk kes mcm saya ni, harap dapt bantu

Reply

49 admin June 8, 2013 at 5:19 pm

Salam dear, saya ada reply di personal email ya. Mmg pernah ada kes ni dan insyaallah boleh menolong :)

Reply

50 cikgu erin June 9, 2013 at 11:07 pm

salam..sy amat berminat untuk beli soy lecithin,alfafa & herb complex..boleh x bg price dan kirimkan pd sy?berapa harga?

Reply

51 admin June 9, 2013 at 11:27 pm

Salam Cik Erin,
Untuk tujuan kuruskan badan ke ye?
Herb lax abes stok sementara ni.

Saya dah reply harga ya :)
TQ

Reply

52 ann June 18, 2013 at 7:14 pm

anak sy umur 1 thn ++, berat 9kg. kurg mnyusu lg2 waktu siang. lgsung xnk. bley cdg kan produk yg ssuai x.. :roll:

Reply

53 admin June 19, 2013 at 6:23 am

saya ada reply di emel ya ? :)

Reply

54 yana June 27, 2013 at 10:24 pm

saya berumur 40 keatas.. vitamin apa yg sesuai untuk saya.. saya juga sekarang makan ubat kurus figure up.. dan ia makan sebelum sarapan.. tidak ni menjejaskan diri atau berisiko saya sekiranya saya mengambil shaklee dan figure up.. terima kasih..

Reply

55 Norhidayah July 2, 2013 at 1:49 pm

Salam sis…sy ade mslh anak sy umur 1thn 6bln kurang mkn tp kuat menyusu…blh suggest kt sy produk shaklee yg sesuai utk ank sy.TQ

Reply

56 christie mohd noor August 18, 2013 at 6:24 pm

Salam,sy ada terbaca di blog untuk set bersalin+myusu+slimming
Set bersalin premium.. Sy nk tahu harga..

Reply

57 admin August 18, 2013 at 11:44 pm

saya PM ye :)

Reply

58 ruziha August 21, 2013 at 3:15 pm

Assalamualaikum…bole tak cadangkan produk ape yg sesuai utk masalah kulit yang amat kering…. tolong ye stres sgt tgok kulit yg kering dan dah timbul garis2 halus kat bawah mata….huhu

Reply

Farha IbuCergas 59 admin August 21, 2013 at 8:37 pm

sy PM ya dear :)

Reply

60 ruziha August 22, 2013 at 7:18 am

sory nak tanya lg.mmg mmg dah ambik ESP dlm sbln lbh…tp sy ambik sehari sekali ke, waktu pg. adakah sy perlu ambik 2x…lg satu ada jugk kwn sy nasihatkan ambik vita-e compleks…ok ke utk masalah sy ni?…tq

Reply

61 rina August 22, 2013 at 1:32 pm

boleh email sy ttg set berpantang shaklee yang bantu elak sembelit? ada best price ke klu beli full set? :D

Reply

Farha IbuCergas 62 admin August 23, 2013 at 12:38 am

saya ade reply di emel rina ya :)

Reply

63 usagi August 25, 2013 at 9:43 am

Salam…sy berminat la dgn produk shaklee..nak gune utk berpantang, nk tambah susu badan dan jgk kalo bole nak kurus..any suggestion utk sy..camne kalo nk jadi ahli ye? :D

Reply

Farha IbuCergas 64 admin August 26, 2013 at 7:50 am

Thanks sebab berminat dear. Semua saya dah emelkan ya

Reply

65 maria August 29, 2013 at 10:45 pm

salam…nak tanya tntg harga set bersalin..tq

Reply

Farha IbuCergas 66 admin August 30, 2013 at 2:23 am

salam.. saya ade cube emel..tp alamat emel sis macam salah. boleh bg emel baru? :)

Reply

67 cik non September 2, 2013 at 9:37 pm

Salam…saya menghadapi masalah berat badan. produk apa yang sesuai di makan untuk mnegatasi masalah saya ini..saya juga menghadapi masalah bengkak di sekeliling leher..saya tidak pasti sama ada ia tiroid..saya takut untuk membuat pemeriksaan doktor..jadi, saya ingin bertanya pendapat samada ada produk yang boleh saya cuba untuk membantu masalah saya ini.Terima kasih

Reply

68 norie September 4, 2013 at 9:12 am

Saya berminat nak jadi ahli.. mcmne yer?

Reply

69 fardi September 5, 2013 at 2:10 pm

salam…saya ade masalah rambut..keguguran pramatang..da nak botak depan n tengah..

yg kedua badan slalu sakit2 especially lutut..

sy seorg yg aktif main bdmntn

Reply

70 zoolhilmibinsuhaimi September 15, 2013 at 6:24 pm

Salam,saya ada kencing manis dan darah tinggi,ade tanda2 kerosakan buah pinggang,apa ubat yg sesuai?

Reply

71 rozilaabas September 23, 2013 at 11:33 am

salam…….nak tanya produk yang sesuai utk orang tua yang mengalami masalah sakit lutut?

Reply

72 rozilaabas September 23, 2013 at 12:37 pm

salam….ada x supplement yg sesuai utk wanita berusia 33thn ke atas??

Reply

73 Mariyah September 25, 2013 at 2:06 pm

Salam,boleh suggest kan product untuk tmbhkn susu bdn .tq

Reply

Farha IbuCergas 74 admin September 25, 2013 at 6:33 pm

Saya dah pm ya sis :)

Reply

75 min October 12, 2013 at 10:55 am

assalamualaikum
nk brtnye kalo untuk resdung suggest kn ape perlu saya ambil.tq

Reply

Farha IbuCergas 76 Farha IbuCergas October 14, 2013 at 1:55 am

Waaalaikumussalam, saya dah emel ya sis :) semoga membantu

Reply

77 Azzahra October 12, 2013 at 11:47 am

Mcmmna nak jdi ahli? From Brunei

Reply

Farha IbuCergas 78 Farha IbuCergas October 14, 2013 at 1:56 am

asalkan ade IC malaysia, duduk di mana pon boleh register shaklee malaysia. postage ke brunei boleh diuruskan :)

Reply

79 sya October 17, 2013 at 2:28 pm

Salam sis..boleh x sy nak tau set ape yg paling sesuai utk kecilkan perut dan peha?

Reply

Farha IbuCergas 80 Farha IbuCergas October 21, 2013 at 1:51 pm

Soalan mencabar. heheheehe… set kurus la kan tu :D

Reply

81 Aien October 17, 2013 at 8:49 pm

salam sis. saya nak tahu pasal produk kurus shaklee ni. boleh dapat harga yang best2 tak? TQ :)

Reply

Farha IbuCergas 82 Farha IbuCergas October 21, 2013 at 1:52 pm

kalau jadi member, harga mmg paling best laaa :D

Reply

83 zatil hidayah October 20, 2013 at 7:58 pm

salam sis.. sy dah de vitalea, b complex n alfalfa.. sy nk kurus.. so ape ptt sy tmbh lg??? tq

Reply

Farha IbuCergas 84 Farha IbuCergas October 21, 2013 at 1:50 pm

Antara set kurus yang kami biasa cadnagkan adalah omegaguard, lecithin, alfafa, herblax dan Cinch Shake mix. emel ya :)

Reply

85 dya October 23, 2013 at 7:59 am

penghadaman saya kurang okay. Memang bukan tiap2 hari lah. Lagi satu perut sy cepat buncit. Boleh tak cadangkan mana2 item yg kat atas 2 utk saya cuba?

Reply

Farha IbuCergas 86 Farha IbuCergas October 23, 2013 at 12:51 pm

Saya ada emel ya :)

Reply

87 wen October 23, 2013 at 6:29 pm

hello..nak tanya tentang harga untuk set kurus serta omegaguard. camna nak jadi member?

Reply

Farha IbuCergas 88 Farha IbuCergas October 23, 2013 at 8:34 pm

Hello dear, i replied u in your email ya :)

Reply

89 as November 9, 2013 at 8:28 pm

set kurus esp+omega+alfalfa@lecithin+herblux+cinh mana lagi ok?

Reply

Farha IbuCergas 90 Farha IbuCergas November 9, 2013 at 11:46 pm

Saya ada pm di emel ya sis :) ade terima?

Reply

91 alice November 10, 2013 at 8:35 pm

Sy ade ade endometriosis, dah 2 kali operate..skg ni doktor kate endo sy ade blk n ade gak adenomiosis (rahim bengkak) sy nk sgt pregnant tp masih belum berjaya..jd bole cadang kn produk n harga nye skali..pliz

Reply

Farha IbuCergas 92 Farha IbuCergas November 14, 2013 at 2:58 pm

Alice. Saya dah reply di emel ya

Reply

93 romsah November 12, 2013 at 2:03 pm

Kalau jadi ahli, berapa harga diskaun diberi.. saya berminat nak jadi ahli ..

Reply

Farha IbuCergas 94 Farha IbuCergas November 12, 2013 at 2:17 pm

Salam sis, saya dah emel ke romsah[@]gmail.com

Boleh cek emel ya :)

Reply

95 NADIA ISMAIL November 12, 2013 at 4:58 pm

Salam…sekiranya menjadi ahli adakah setiap produk yg dibeli potongan harganya 30%?

Reply

Farha IbuCergas 96 Farha IbuCergas November 14, 2013 at 12:09 pm

Nadiah, saya dah reply di emel ya. Boleh reply saya ya

Reply

97 dahlia November 14, 2013 at 10:10 pm

salam farha, masalah saya sama dengan alice saya ada cycst jenis endo n baru buat pembedahan dah 15 hari dr terikh comment ni d tulis.. saya pn takut cycst berulang n teringin pregnant.. tolong email produk yg sesuai n brapa rm skali ye… terima kasih…

Reply

Farha IbuCergas 98 Farha IbuCergas November 15, 2013 at 12:44 am

Salam sue, saya ada reply emel ya. :)

Reply

99 amira November 15, 2013 at 11:53 am

assalam. saya berminat nk jd ahli.. so far saya guna shaklee ni utk diri sendiri & anak2 je. bila dh jadi ahli saya blh oder brg secara online ke? coz kalau saya nak walk in ke cawangan di seberang jaya agak jauh juga..

Reply

Farha IbuCergas 100 Farha IbuCergas November 15, 2013 at 10:30 pm

Salam aleya, saya dah emel aleya ya :)

Reply

101 Roshidah Talib November 17, 2013 at 5:18 pm

salam….bole sy tahu produk mna untuk cerahkan kulit..

Reply

Farha IbuCergas 102 Farha IbuCergas November 18, 2013 at 4:09 pm

Shaklee collagen powder,
Vitamin c
Vitamin e

Tapi idak ler die jadikan kulit negro jadi macam omputih kan? Hehehehe

Ia jadikan kulit cerah (warna asal kulit kitta, tanpa ade kusam2)
:)

Reply

103 eda December 2, 2013 at 1:41 am

Mcm ne nak jd ahli? Produk apa yg sesuai utk kulit muka yg berjerawat dan bermyk?

Reply

Farha IbuCergas 104 Farha IbuCergas December 2, 2013 at 4:40 pm

saya dah emel juga eda :)

Reply

105 pija December 2, 2013 at 7:22 pm

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh sis.
Sy ada masalah gastrik dan kulit kusam.
Produk mana yg sesuai? Esp tu sesuai tak utk yg ada gastrik ya?

Reply

106 ikram December 6, 2013 at 9:56 am

cinch shake mix sebotol tahan untuk berapa lama?

Reply

107 mira December 23, 2013 at 11:03 am

sy berminat mnjadi ahli dan cadangan produk yang
sesuai utk kulit yg bermasalah.tq

Reply

108 SHAMSIAH MANSOR December 31, 2013 at 12:55 pm

saya berminat nak daftar jadi ahli.
Nak order terus Lecithin dan OmegaGuard one bottle each.
total harga semua berapa ye

tq.

Reply

Farha IbuCergas 109 Farha IbuCergas January 3, 2014 at 6:31 am

saya ade reply di emel. ade cek x ye dear :)

Reply

110 rasidi musa January 5, 2014 at 12:12 am

Ada tak produk untuk paru-paru yang dah rosak,kncing manis.drah tinggi,buah pinggang,jantung?

Reply

111 Ardiza January 11, 2014 at 6:04 pm

Salam..nk tny…adik ipar sy sakit batu karang kt hempedu..ada kwn rekemen mnum shaklee..produk shaklee yg mne ssuai utk dia dan berapa harga…tq

Reply

112 jamit January 12, 2014 at 6:33 am

Selamat sejahtera.Boleh tanya apa bezanya Zinc complex dan vitamin E complex ? Adakah vitamin E lebih berkesan berbanding zinc?? sorry sebab saya perhatikan berdasar harganya. Saya punya masalah kesuburan lelaki .

Reply

113 diba January 16, 2014 at 4:08 pm

salam. sy nak tny, set apa y boleh sy consume utk cantik kan kulit? kulit sy tona tidak sekata dan senang luka bila di garu. saya juga nak bagi kulit glowing :) tq. boleh reply kat emel.

Reply

Farha IbuCergas 114 Farha IbuCergas January 17, 2014 at 1:11 am

Saya reply di emel ya :)

Reply

115 Julie January 16, 2014 at 5:52 pm

Saya sedang hamil. Selain set mengandung, boleh ke saya cuba soy lecithin dan alfalfa complex ?

Reply

116 Julie January 16, 2014 at 5:54 pm

Saya sedang hamil. Selain set mengandung yg lain, boleh ke saya cuba soy lechithin dan alfalfa complex

Reply

Farha IbuCergas 117 Farha IbuCergas January 17, 2014 at 1:10 am

Sedang hamil dan memerlukan lecithin dan alfafa untuk fokus pada apa ya? Saya ada pm sis.

Reply

118 ila January 23, 2014 at 8:10 am

Berapa RM ya if nk dftar jd ahli? Tlg emelkan details lengkap ye berkaitan keahlian shaklee. Tq.

Reply

Farha IbuCergas 119 Farha IbuCergas January 24, 2014 at 1:15 am

Ila, saya dah reply di emel ya

Reply

120 siti aminah February 17, 2014 at 6:56 pm

Salam…ibu saya ada masalah kencing manis…pastu selalu.x bertenaga…produk apa yg sesuai utk stabilkan kencing manis serta skaligus utk tambah tenaga..kalo boleh buat masa ni y nk try 1 dulu..x nk ambik set lg

Reply

Farha IbuCergas 121 Farha IbuCergas March 1, 2014 at 4:13 pm

Saya ade reply dah ye di emel. boleh cek apa yang paling sesuai :)

Reply

122 zuryn April 3, 2014 at 9:19 am

Salam..sy ade mslh period selepas keguguran anak ke-2 thn 2012..sblm tu anak prtama sy lahir caesar.berat mkin meningkat,pyh nk turunkn..skrg dh hampir 2 thn sy susah dtg uzur,kena mkn ubat turun darah dr klinik baru uzur..sejak mslh period,badan rase cepat letih,sakit2 bangun pagi,sakit kepala n kdg2 jd pelupa..kulit pun jd kusam n x berseri..sy dh cuba produk kesihatan tradisional yg hangat dipasaran.tp x mberikn hasil yg dikehendaki.blh suggestkn x produk ape yg sesuai utk sy..trime kasih.

Reply

Farha IbuCergas 123 Farha IbuCergas April 4, 2014 at 3:27 am

Salam dear,saya ade reply emel ya. boleh cek inbox :)

Reply

124 iya April 6, 2014 at 11:54 am

harga lecithin ni berapa sebenarnya? ada yg 52, ada 52.50….ad perbezaan ke?

Reply

125 iya April 6, 2014 at 11:56 am

harga lecithin ni berapa sebenarnya? ada yg 52, ada 52.50….ad perbezaan ke? just nk tau je.

Reply

Farha IbuCergas 126 Farha IbuCergas April 15, 2014 at 5:34 pm

diya, harga adalah RM52.50 dear tak termasuk postage :)

Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: