Harga Shaklee 2017

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan

>

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

Senarai Harga Produk Shaklee 2017. Dapatkan Penjimatan dengan Daftar Ahli Shaklee. Senarai Harga Ahli Produk Shaklee akan diberi pada mereka yang berdaftar. Ketahui Kelebihan Mendaftar Ahli Shaklee di LINK INI.

 

Senarai Harga Produk Shaklee 2017

<

>

>

Kami akan hantar pesanan terus ke pintu anda dengan kadar rata RM10.60 sahaja untuk Semenanjung, dan RM21.20 sahaja untuk Sabah dan Sarawak. Boleh rujuk cara membuat tempahan DI SINI.

harga produk shaklee 2017 Harga Shaklee 2017 Daftar ahli Shaklee

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

1001 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB JADI AHLI SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

logo-whatsapp_600x184 harga produk shaklee 2017 Harga Shaklee 2017 logo whatsapp

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

135 comments

    1. Oh kasihannya.. saya terus PM puan ye :)biasa budak2 ni suke makanan dipelbagaikan. kena rajin juga masak lain2 jenis pada mereka :)

  1. Salam, sy mcm tertarik dgn prod ni, blh suggest xkat sy ape yg ptt sy ambil. sy pgnt msk mgu ke-25 & bercadang utk amik set bersalin skali. Masa bersalin yg sulung, anak sy kena kuning yg sgt tinggi. jdk sy nk try prod yg xgunakn jamu. blh bg harganya skali ke?

    1. Boleh sangat dear. ESP sangat baik utk penyembuhan luka2. malah 3 scoop 2 kali sehari pun dah bekalkan 1000mg kalsium harian utk ibu menyusu :)

  2. SSalam.

    Boleh bagi harga utk set pregnant tremester 2 &3. Bleh kr sya mkn esp msa mengandung? Kandungan sy 20w :D eek. Boleh bg hrga set berpantang sekali yea. Terima kasih

  3. salam.boleh thu x collogen powder sesuai untuk peringkat umur mane?dan produk ape yg sesuai untuk otak (minda) dan ketahanan diri?

    1. Salam

      Sejak umur 25 tahun lagi bukan takat collagen jek hilang dari tubuh. malah kalsium juga.
      Jangan risikokan diri anda dan masa tua anda :D

      untuk otak dan minda saya cadangkan omegaguard
      untuk ketahanan diri, tak cepat letih, saya cadangkan vitalea dan b complex :)
      semoga membantu

  4. Bole sy tau ape vitamin yg paling sesuai utk rambut gugur nk bg sihat? Sbb sy mengalami masalah rambut yang tak sihat..tq ;)

    1. Zinc complex amat membantu.
      Malah Shaklee ada rangkaian Syampuu juga :) yang tu saya belum update blog lagi :D

    1. Salam,
      Zinc complex, ESP dan Shaklee Collagen Powder biasanya membantu rambut gugur ni. ada option murah seperti zinc, medium seperti ESP dan lagi premium jika Shaklee Collagen powder :D

      Sembelit
      Lecithin dan herb lax melembutkan najis. InsyaAllah x sembelit. dan x perlu makan hari2 pon.
      lecithin 180 biji dan herblax 120 biji boleh guna sehingga, 4,5 bulan lamanya

      Sakit lutut
      umur puan berapa ya?
      Glucocimine boleh membantu. ada dalam Advance Joint Health tablet.
      saya cume PM puan harga. tp bounce back seolah2 emel tak valid :)

  5. Salam boleh sya tau set pa yang sesuai tok sya msa berpntang bg trun brt badan n penyembuhan luka serta kan harga sekli yea…tima kasih

  6. Salam… saya skrg tgh pregnant 33 weeks… sy berminat dgn set bersalin & menyusu… blh saya tau brp harge terbaik yg blh ditawarkan?

  7. Salam,

    Boleh sarankan set yg sesuai utk membantu penyembuhan luka dengan segera selepas bersalin .
    Pada masa yg sama mmbantu pengeluaran susu dan penurunan berat badan. Terima kasih

    1. InsyaAllah set bersalin Shaklee membantu menutunkan berat badan sekali jika diambil secara konsisten. saya ada emel ya :)

  8. kat area Taiping Perak ni ada dijual kat mane? saya memang minat sangat dengan collegen ni kalau boleh nak juga try…

  9. Kandungan saya masuk 8bulan, tapi dokter sahkan saya kne diabetis, saya nk tahu produk maner yg sesuai untuk kes mcm saya ni, harap dapt bantu

  10. salam..sy amat berminat untuk beli soy lecithin,alfafa & herb complex..boleh x bg price dan kirimkan pd sy?berapa harga?

    1. Salam Cik Erin,
      Untuk tujuan kuruskan badan ke ye?
      Herb lax abes stok sementara ni.

      Saya dah reply harga ya :)
      TQ

  11. saya berumur 40 keatas.. vitamin apa yg sesuai untuk saya.. saya juga sekarang makan ubat kurus figure up.. dan ia makan sebelum sarapan.. tidak ni menjejaskan diri atau berisiko saya sekiranya saya mengambil shaklee dan figure up.. terima kasih..

  12. Salam sis…sy ade mslh anak sy umur 1thn 6bln kurang mkn tp kuat menyusu…blh suggest kt sy produk shaklee yg sesuai utk ank sy.TQ

  13. Assalamualaikum…bole tak cadangkan produk ape yg sesuai utk masalah kulit yang amat kering…. tolong ye stres sgt tgok kulit yg kering dan dah timbul garis2 halus kat bawah mata….huhu

  14. sory nak tanya lg.mmg mmg dah ambik ESP dlm sbln lbh…tp sy ambik sehari sekali ke, waktu pg. adakah sy perlu ambik 2x…lg satu ada jugk kwn sy nasihatkan ambik vita-e compleks…ok ke utk masalah sy ni?…tq

  15. Salam…sy berminat la dgn produk shaklee..nak gune utk berpantang, nk tambah susu badan dan jgk kalo bole nak kurus..any suggestion utk sy..camne kalo nk jadi ahli ye? :D

  16. Salam…saya menghadapi masalah berat badan. produk apa yang sesuai di makan untuk mnegatasi masalah saya ini..saya juga menghadapi masalah bengkak di sekeliling leher..saya tidak pasti sama ada ia tiroid..saya takut untuk membuat pemeriksaan doktor..jadi, saya ingin bertanya pendapat samada ada produk yang boleh saya cuba untuk membantu masalah saya ini.Terima kasih

  17. salam…saya ade masalah rambut..keguguran pramatang..da nak botak depan n tengah..

    yg kedua badan slalu sakit2 especially lutut..

    sy seorg yg aktif main bdmntn

  18. Antara set kurus yang kami biasa cadnagkan adalah omegaguard, lecithin, alfafa, herblax dan Cinch Shake mix. emel ya :)

  19. penghadaman saya kurang okay. Memang bukan tiap2 hari lah. Lagi satu perut sy cepat buncit. Boleh tak cadangkan mana2 item yg kat atas 2 utk saya cuba?

  20. Sy ade ade endometriosis, dah 2 kali operate..skg ni doktor kate endo sy ade blk n ade gak adenomiosis (rahim bengkak) sy nk sgt pregnant tp masih belum berjaya..jd bole cadang kn produk n harga nye skali..pliz

  21. salam farha, masalah saya sama dengan alice saya ada cycst jenis endo n baru buat pembedahan dah 15 hari dr terikh comment ni d tulis.. saya pn takut cycst berulang n teringin pregnant.. tolong email produk yg sesuai n brapa rm skali ye… terima kasih…

  22. assalam. saya berminat nk jd ahli.. so far saya guna shaklee ni utk diri sendiri & anak2 je. bila dh jadi ahli saya blh oder brg secara online ke? coz kalau saya nak walk in ke cawangan di seberang jaya agak jauh juga..

    1. Shaklee collagen powder,
      Vitamin c
      Vitamin e

      Tapi idak ler die jadikan kulit negro jadi macam omputih kan? Hehehehe

      Ia jadikan kulit cerah (warna asal kulit kitta, tanpa ade kusam2)
      :)

  23. Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh sis.
    Sy ada masalah gastrik dan kulit kusam.
    Produk mana yg sesuai? Esp tu sesuai tak utk yg ada gastrik ya?

  24. saya berminat nak daftar jadi ahli.
    Nak order terus Lecithin dan OmegaGuard one bottle each.
    total harga semua berapa ye

    tq.

  25. Salam..nk tny…adik ipar sy sakit batu karang kt hempedu..ada kwn rekemen mnum shaklee..produk shaklee yg mne ssuai utk dia dan berapa harga…tq

  26. Selamat sejahtera.Boleh tanya apa bezanya Zinc complex dan vitamin E complex ? Adakah vitamin E lebih berkesan berbanding zinc?? sorry sebab saya perhatikan berdasar harganya. Saya punya masalah kesuburan lelaki .

  27. salam. sy nak tny, set apa y boleh sy consume utk cantik kan kulit? kulit sy tona tidak sekata dan senang luka bila di garu. saya juga nak bagi kulit glowing :) tq. boleh reply kat emel.

  28. Salam…ibu saya ada masalah kencing manis…pastu selalu.x bertenaga…produk apa yg sesuai utk stabilkan kencing manis serta skaligus utk tambah tenaga..kalo boleh buat masa ni y nk try 1 dulu..x nk ambik set lg

  29. Salam..sy ade mslh period selepas keguguran anak ke-2 thn 2012..sblm tu anak prtama sy lahir caesar.berat mkin meningkat,pyh nk turunkn..skrg dh hampir 2 thn sy susah dtg uzur,kena mkn ubat turun darah dr klinik baru uzur..sejak mslh period,badan rase cepat letih,sakit2 bangun pagi,sakit kepala n kdg2 jd pelupa..kulit pun jd kusam n x berseri..sy dh cuba produk kesihatan tradisional yg hangat dipasaran.tp x mberikn hasil yg dikehendaki.blh suggestkn x produk ape yg sesuai utk sy..trime kasih.

  30. assalamualaikum, boleh saya tahu Cinch Shake tahan berapa lama kalau makan dua kali sehari dan sekali sehari? Dan jugak soalan yang sama untuk Meal Shakes dan ESP. Terima kasih.

    1. hanya RM69 seumur hidup. Postage rm10.60 jika bukan walk in. Membership kit akan dihantar di rumah. permohonan hanya di atas talian dan terus dapat ni ID dan terus beli pakai ID sendiri =)

  31. Sy ada masalah cyst n tiub fallopian tersumbat.ianya baru dikesan pada tahun 2013.apakah set yg sesuai dgn masalah sy ini

  32. Sy ad masalah gambut gugur lepas bersalin. N ingin menambahkan susu badan. set mama Yang sesuai ye. Umur 20 cengitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: