Harga Shaklee

Shaklee adalah Syarikat No. 1 Dalam Pembuatan Vitamin dan Makanan Tambahan Yang Dirumus Untuk Kesihatan

>

“A dietary supplement, also known as food supplement or nutritional supplement, is a preparation intended to supplement the diet and provide nutrients, such as vitamins, minerals, fiber, fatty acids, or amino acids, that may be missing or may not be consumed in sufficient quantities in a person’s diet”

{focus_keyword} Harga Shaklee Senarai 2BHarga 2BShaklee 2BMurah 2BHarga 2BAhli 2BShaklee 2B2

<

Untuk produk Healthy Nutrition di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation2 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation2

>

>

Untuk produk Healthy Weight di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation5 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation5

>

>

 {focus_keyword} Harga Shaklee Senarai 2BHarga 2BShaklee 2BMurah 2BHarga 2BAhli 2BShaklee 2B1

<

Untuk produk Healthy Beauty di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation3 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation3

>

>

Untuk produk Healthy Home di atas, klik butang pembelian di bawah ini

Presentation4 {focus_keyword} Harga Shaklee Presentation4

>

>

 

>

 

Kami akan hantar pesanan terus ke pintu anda dengan kadar rata RM10 sahaja untuk Semenanjung, dan RM20 sahaja untuk Sabah dan Sarawak. Boleh rujuk cara membuat tempahan DI SINI.

Daftar ahli Shaklee {focus_keyword} Harga Shaklee Daftar ahli Shaklee

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE

1001 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB JADI AHLI SHAKLEE

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

133 Responses

  1. SAIDATU NISA says:

    salam….
    boleh x bg harga baik untuk set hamil trimester 1,2,3…
    lg satu cara pemakanan mcm mana..

    tq

  2. fad says:

    Salam.. bole tau produk mana satu yg org selalu ambil utk tambahkan susu?

  3. SALWA says:

    saya ada masalah tekanan darah rendah, kurang tenaga, kemurungan, dan masalah usus. mana produk yang sesuai yea??

  4. ZZ says:

    anak saya (5 tahun)cerewet makan, xsuka makan, xbertenaga..produk ape yg sesuai?

    • Farha IbuCergas says:

      Oh kasihannya.. saya terus PM puan ye :)biasa budak2 ni suke makanan dipelbagaikan. kena rajin juga masak lain2 jenis pada mereka :)

  5. liza says:

    salam,
    bole bg harga baik utk set berpantang plus alfalfa…
    tq

  6. anisha says:

    salam,
    bleh tahu harga untuk set mengandung trimester 1 & 2.tq.

  7. nurul says:

    xadepn price list for Cinch Shake Mix?

  8. Kazza rosli says:

    Set utk lps bsalin brp harga..,ada bengkong skali x..,ape kandungan dlm ubat ni..?

  9. aza says:

    salam..boleh bg harga terbaik utk set berpantang plus alfalfa…tq

  10. Awien says:

    Salam, sy mcm tertarik dgn prod ni, blh suggest xkat sy ape yg ptt sy ambil. sy pgnt msk mgu ke-25 & bercadang utk amik set bersalin skali. Masa bersalin yg sulung, anak sy kena kuning yg sgt tinggi. jdk sy nk try prod yg xgunakn jamu. blh bg harganya skali ke?

  11. nisa says:

    salam kak harap dpt pm harga utk set bsalin pembedahan dan myusu y lengkap pakej bpe RM

  12. wahidah says:

    kak kalau lepas bersalin saya nak amik ESP, Licitin, dan Alfafa je boleh x?

    • Farha IbuCergas says:

      Boleh sangat dear. ESP sangat baik utk penyembuhan luka2. malah 3 scoop 2 kali sehari pun dah bekalkan 1000mg kalsium harian utk ibu menyusu :)

  13. diyana says:

    SSalam.

    Boleh bagi harga utk set pregnant tremester 2 &3. Bleh kr sya mkn esp msa mengandung? Kandungan sy 20w :D eek. Boleh bg hrga set berpantang sekali yea. Terima kasih

  14. mimi says:

    Salam, saya berminat dengan vitamin C tu……for the time being ada stok tak…….tq :wink:

  15. siti norfadilah bt mohd rusli says:

    salam.boleh thu x collogen powder sesuai untuk peringkat umur mane?dan produk ape yg sesuai untuk otak (minda) dan ketahanan diri?

    • Farha IbuCergas says:

      Salam

      Sejak umur 25 tahun lagi bukan takat collagen jek hilang dari tubuh. malah kalsium juga.
      Jangan risikokan diri anda dan masa tua anda :D

      untuk otak dan minda saya cadangkan omegaguard
      untuk ketahanan diri, tak cepat letih, saya cadangkan vitalea dan b complex :)
      semoga membantu

  16. edaya says:

    saya berminat dgn set hamil trimestr 2. bole advice price.tq

  17. baiti says:

    untuk collagen powder, kegunaan utk berapa lama ye? how many box we get ye? tq:)

  18. Adiba says:

    Bole sy tau ape vitamin yg paling sesuai utk rambut gugur nk bg sihat? Sbb sy mengalami masalah rambut yang tak sihat..tq ;)

    • Farha IbuCergas says:

      Zinc complex amat membantu.
      Malah Shaklee ada rangkaian Syampuu juga :) yang tu saya belum update blog lagi :D

  19. Nurhanisah bt Ahmad says:

    Salam

    Saya ada masalah rambut gugur, sembelit dan sakit lutut boleh suggest tak ape yg perlu saya ambil

    • Farha IbuCergas says:

      Salam,
      Zinc complex, ESP dan Shaklee Collagen Powder biasanya membantu rambut gugur ni. ada option murah seperti zinc, medium seperti ESP dan lagi premium jika Shaklee Collagen powder :D

      Sembelit
      Lecithin dan herb lax melembutkan najis. InsyaAllah x sembelit. dan x perlu makan hari2 pon.
      lecithin 180 biji dan herblax 120 biji boleh guna sehingga, 4,5 bulan lamanya

      Sakit lutut
      umur puan berapa ya?
      Glucocimine boleh membantu. ada dalam Advance Joint Health tablet.
      saya cume PM puan harga. tp bounce back seolah2 emel tak valid :)

  20. Azirah says:

    Salam boleh sya tau set pa yang sesuai tok sya msa berpntang bg trun brt badan n penyembuhan luka serta kan harga sekli yea…tima kasih

  21. intan says:

    Salam… saya skrg tgh pregnant 33 weeks… sy berminat dgn set bersalin & menyusu… blh saya tau brp harge terbaik yg blh ditawarkan?

  22. izan says:

    Salam,

    Boleh sarankan set yg sesuai utk membantu penyembuhan luka dengan segera selepas bersalin .
    Pada masa yg sama mmbantu pengeluaran susu dan penurunan berat badan. Terima kasih

  23. aimmy says:

    Saya nk tanya tentang set bersalin yg sesuai dismping boleh turunkn berat badan.

    • Farha IbuCergas says:

      InsyaAllah set bersalin Shaklee membantu menutunkan berat badan sekali jika diambil secara konsisten. saya ada emel ya :)

  24. Noor Farahida Bt Md Azhar says:

    kat area Taiping Perak ni ada dijual kat mane? saya memang minat sangat dengan collegen ni kalau boleh nak juga try…

  25. Rini says:

    salam..sy berminat dgn set slps bersalin..blh suggest produk yg perlu diambil utk selepas bersalin??tq..

  26. eyna says:

    Assalammualaikum……boleh bg saya price utk full set bersalin shaklee.
    Terima kasih :D:D:D

  27. azie says:

    Kandungan saya masuk 8bulan, tapi dokter sahkan saya kne diabetis, saya nk tahu produk maner yg sesuai untuk kes mcm saya ni, harap dapt bantu

  28. cikgu erin says:

    salam..sy amat berminat untuk beli soy lecithin,alfafa & herb complex..boleh x bg price dan kirimkan pd sy?berapa harga?

    • admin says:

      Salam Cik Erin,
      Untuk tujuan kuruskan badan ke ye?
      Herb lax abes stok sementara ni.

      Saya dah reply harga ya :)
      TQ

  29. ann says:

    anak sy umur 1 thn ++, berat 9kg. kurg mnyusu lg2 waktu siang. lgsung xnk. bley cdg kan produk yg ssuai x.. :roll:

  30. yana says:

    saya berumur 40 keatas.. vitamin apa yg sesuai untuk saya.. saya juga sekarang makan ubat kurus figure up.. dan ia makan sebelum sarapan.. tidak ni menjejaskan diri atau berisiko saya sekiranya saya mengambil shaklee dan figure up.. terima kasih..

  31. Norhidayah says:

    Salam sis…sy ade mslh anak sy umur 1thn 6bln kurang mkn tp kuat menyusu…blh suggest kt sy produk shaklee yg sesuai utk ank sy.TQ

  32. christie mohd noor says:

    Salam,sy ada terbaca di blog untuk set bersalin+myusu+slimming
    Set bersalin premium.. Sy nk tahu harga..

  33. ruziha says:

    Assalamualaikum…bole tak cadangkan produk ape yg sesuai utk masalah kulit yang amat kering…. tolong ye stres sgt tgok kulit yg kering dan dah timbul garis2 halus kat bawah mata….huhu

  34. ruziha says:

    sory nak tanya lg.mmg mmg dah ambik ESP dlm sbln lbh…tp sy ambik sehari sekali ke, waktu pg. adakah sy perlu ambik 2x…lg satu ada jugk kwn sy nasihatkan ambik vita-e compleks…ok ke utk masalah sy ni?…tq

  35. rina says:

    boleh email sy ttg set berpantang shaklee yang bantu elak sembelit? ada best price ke klu beli full set? :D

  36. usagi says:

    Salam…sy berminat la dgn produk shaklee..nak gune utk berpantang, nk tambah susu badan dan jgk kalo bole nak kurus..any suggestion utk sy..camne kalo nk jadi ahli ye? :D

  37. maria says:

    salam…nak tanya tntg harga set bersalin..tq

  38. cik non says:

    Salam…saya menghadapi masalah berat badan. produk apa yang sesuai di makan untuk mnegatasi masalah saya ini..saya juga menghadapi masalah bengkak di sekeliling leher..saya tidak pasti sama ada ia tiroid..saya takut untuk membuat pemeriksaan doktor..jadi, saya ingin bertanya pendapat samada ada produk yang boleh saya cuba untuk membantu masalah saya ini.Terima kasih

  39. norie says:

    Saya berminat nak jadi ahli.. mcmne yer?

  40. fardi says:

    salam…saya ade masalah rambut..keguguran pramatang..da nak botak depan n tengah..

    yg kedua badan slalu sakit2 especially lutut..

    sy seorg yg aktif main bdmntn

  41. zoolhilmibinsuhaimi says:

    Salam,saya ada kencing manis dan darah tinggi,ade tanda2 kerosakan buah pinggang,apa ubat yg sesuai?

  42. rozilaabas says:

    salam…….nak tanya produk yang sesuai utk orang tua yang mengalami masalah sakit lutut?

  43. rozilaabas says:

    salam….ada x supplement yg sesuai utk wanita berusia 33thn ke atas??

  44. Mariyah says:

    Salam,boleh suggest kan product untuk tmbhkn susu bdn .tq

  45. min says:

    assalamualaikum
    nk brtnye kalo untuk resdung suggest kn ape perlu saya ambil.tq

  46. Azzahra says:

    Mcmmna nak jdi ahli? From Brunei

    • Farha IbuCergas says:

      asalkan ade IC malaysia, duduk di mana pon boleh register shaklee malaysia. postage ke brunei boleh diuruskan :)

  47. sya says:

    Salam sis..boleh x sy nak tau set ape yg paling sesuai utk kecilkan perut dan peha?

  48. Aien says:

    salam sis. saya nak tahu pasal produk kurus shaklee ni. boleh dapat harga yang best2 tak? TQ :)

  49. Farha IbuCergas says:

    Antara set kurus yang kami biasa cadnagkan adalah omegaguard, lecithin, alfafa, herblax dan Cinch Shake mix. emel ya :)

  50. dya says:

    penghadaman saya kurang okay. Memang bukan tiap2 hari lah. Lagi satu perut sy cepat buncit. Boleh tak cadangkan mana2 item yg kat atas 2 utk saya cuba?

  51. wen says:

    hello..nak tanya tentang harga untuk set kurus serta omegaguard. camna nak jadi member?

  52. as says:

    set kurus esp+omega+alfalfa@lecithin+herblux+cinh mana lagi ok?

  53. alice says:

    Sy ade ade endometriosis, dah 2 kali operate..skg ni doktor kate endo sy ade blk n ade gak adenomiosis (rahim bengkak) sy nk sgt pregnant tp masih belum berjaya..jd bole cadang kn produk n harga nye skali..pliz

  54. romsah says:

    Kalau jadi ahli, berapa harga diskaun diberi.. saya berminat nak jadi ahli ..

  55. NADIA ISMAIL says:

    Salam…sekiranya menjadi ahli adakah setiap produk yg dibeli potongan harganya 30%?

  56. dahlia says:

    salam farha, masalah saya sama dengan alice saya ada cycst jenis endo n baru buat pembedahan dah 15 hari dr terikh comment ni d tulis.. saya pn takut cycst berulang n teringin pregnant.. tolong email produk yg sesuai n brapa rm skali ye… terima kasih…

  57. amira says:

    assalam. saya berminat nk jd ahli.. so far saya guna shaklee ni utk diri sendiri & anak2 je. bila dh jadi ahli saya blh oder brg secara online ke? coz kalau saya nak walk in ke cawangan di seberang jaya agak jauh juga..

  58. Roshidah Talib says:

    salam….bole sy tahu produk mna untuk cerahkan kulit..

    • Farha IbuCergas says:

      Shaklee collagen powder,
      Vitamin c
      Vitamin e

      Tapi idak ler die jadikan kulit negro jadi macam omputih kan? Hehehehe

      Ia jadikan kulit cerah (warna asal kulit kitta, tanpa ade kusam2)
      :)

  59. eda says:

    Mcm ne nak jd ahli? Produk apa yg sesuai utk kulit muka yg berjerawat dan bermyk?

  60. pija says:

    Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh sis.
    Sy ada masalah gastrik dan kulit kusam.
    Produk mana yg sesuai? Esp tu sesuai tak utk yg ada gastrik ya?

  61. ikram says:

    cinch shake mix sebotol tahan untuk berapa lama?

  62. mira says:

    sy berminat mnjadi ahli dan cadangan produk yang
    sesuai utk kulit yg bermasalah.tq

  63. SHAMSIAH MANSOR says:

    saya berminat nak daftar jadi ahli.
    Nak order terus Lecithin dan OmegaGuard one bottle each.
    total harga semua berapa ye

    tq.

  64. rasidi musa says:

    Ada tak produk untuk paru-paru yang dah rosak,kncing manis.drah tinggi,buah pinggang,jantung?

  65. Ardiza says:

    Salam..nk tny…adik ipar sy sakit batu karang kt hempedu..ada kwn rekemen mnum shaklee..produk shaklee yg mne ssuai utk dia dan berapa harga…tq

  66. jamit says:

    Selamat sejahtera.Boleh tanya apa bezanya Zinc complex dan vitamin E complex ? Adakah vitamin E lebih berkesan berbanding zinc?? sorry sebab saya perhatikan berdasar harganya. Saya punya masalah kesuburan lelaki .

  67. diba says:

    salam. sy nak tny, set apa y boleh sy consume utk cantik kan kulit? kulit sy tona tidak sekata dan senang luka bila di garu. saya juga nak bagi kulit glowing :) tq. boleh reply kat emel.

  68. Julie says:

    Saya sedang hamil. Selain set mengandung, boleh ke saya cuba soy lecithin dan alfalfa complex ?

  69. Julie says:

    Saya sedang hamil. Selain set mengandung yg lain, boleh ke saya cuba soy lechithin dan alfalfa complex

  70. ila says:

    Berapa RM ya if nk dftar jd ahli? Tlg emelkan details lengkap ye berkaitan keahlian shaklee. Tq.

  71. siti aminah says:

    Salam…ibu saya ada masalah kencing manis…pastu selalu.x bertenaga…produk apa yg sesuai utk stabilkan kencing manis serta skaligus utk tambah tenaga..kalo boleh buat masa ni y nk try 1 dulu..x nk ambik set lg

  72. zuryn says:

    Salam..sy ade mslh period selepas keguguran anak ke-2 thn 2012..sblm tu anak prtama sy lahir caesar.berat mkin meningkat,pyh nk turunkn..skrg dh hampir 2 thn sy susah dtg uzur,kena mkn ubat turun darah dr klinik baru uzur..sejak mslh period,badan rase cepat letih,sakit2 bangun pagi,sakit kepala n kdg2 jd pelupa..kulit pun jd kusam n x berseri..sy dh cuba produk kesihatan tradisional yg hangat dipasaran.tp x mberikn hasil yg dikehendaki.blh suggestkn x produk ape yg sesuai utk sy..trime kasih.

  73. iya says:

    harga lecithin ni berapa sebenarnya? ada yg 52, ada 52.50….ad perbezaan ke?

  74. iya says:

    harga lecithin ni berapa sebenarnya? ada yg 52, ada 52.50….ad perbezaan ke? just nk tau je.

  75. syima says:

    Assalamualaikum….. sis, saya berminat jd ahli, esp b complex & vita E sesuai utk +tenaga anak dlm umur brpa yer..tq

  76. nik says:

    assalamualaikum, boleh saya tahu Cinch Shake tahan berapa lama kalau makan dua kali sehari dan sekali sehari? Dan jugak soalan yang sama untuk Meal Shakes dan ESP. Terima kasih.

  77. fatimah says:

    brp hrga kalo nk jd ahli?

    • Farha IbuCergas says:

      hanya RM69 seumur hidup. Postage rm10.60 jika bukan walk in. Membership kit akan dihantar di rumah. permohonan hanya di atas talian dan terus dapat ni ID dan terus beli pakai ID sendiri =)

  78. alvia says:

    Sy ada masalah cyst n tiub fallopian tersumbat.ianya baru dikesan pada tahun 2013.apakah set yg sesuai dgn masalah sy ini

  79. amanda says:

    Sy ad masalah gambut gugur lepas bersalin. N ingin menambahkan susu badan. set mama Yang sesuai ye. Umur 20 cengitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.