Cara Daftar Ahli Shaklee

Cara Daftar Ahli Shaklee

Hari demi hari memang semakin ramai yang ingin daftar ahli Shaklee tapi tak tahu nak bermula bagaimana. Sama ada nak makan sendiri (pon layak terima cash back), mahupun nak jadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan ataupun sepenuhnya, proses daftar ahli Shaklee adalah sama sahaja. Anda boleh teris isi form di link dio bawah ini dan saya akan registerkan terus anda pada hari yang sama – InsyaAllah.

<

Step 1 – Discussion

Buat perbincangan dengan saya Farha nak jadi member ni sama ada untuk makan sendiri sahaja ke atau untuk jana pendapatan dengan Shaklee juga? Sebab nya jika untuk daftar sebagai ahli sahaja, saya akan treat anda sebagai customer dengan consultation terbaik dan juga dimasukkan ke dalam group di FB. Sekiranya  berdaftar untuk menjana pendapatan sekali, saya akan masukkan ke dalam group wassap, ke dalam group FB, dan juga latihan2 intensif dan coaching terbaik dari saya untuk jana pendapatan dengan Shaklee.

>

Step 2 – Pembelian Barang

Pembelian barang terus boleh dibuat atas ID kalian jika ingin terus mendaftar menjadi ahli. Semua pembelian tersebut akan terus jatuh pada harga ahli dan terus anda akan dapat point atas pembelian tersebut. Jika memenuhi syarat minimum untuk cash back atau rebate, anda akan  terus layak dapat tau dan akan terus dimasukkan ke dalam akaun anda pada pertengahan bulan hadapannya. Ok, dah senaraikan barang nak beli jika ada, saya akan jumlah harga pembelian kalian (termasuk yuran daftar ahli Shaklee) dan kalian bank in kepada saya di akaun IBUCERGAS MARKETING [Maybank 5622 1820 5807; CIMB 1222 0000 432 102; ibucergas@gmail.com].

 

BORANG UNTUK DAFTAR AHLI SHAKLEE

>

Step 3 – Confirmation

Selepas ini borang di atas ini, seterusnya bagaimana? Saya akan registerkan online dan anda boleh terus dapatkan No ID Shaklee anda dan password sementara anda. Anda boleh terus log in Laman Web Shaklee for MEMBER. (KLIK SINI UNTUK LAMAN WEB SHAKLEE untuk DAFTAR AHLI SHAKLEE). Anda juga akan dapat emel direct dari Shaklee menyatakan order anda sudah pun berjaya dibuat. Anda kini hanya perlu menunggu sahaja barang yang anda beli dan juga Membership Shaklee dihantar terus dari Shaklee kepada anda. Borang keahlian online yang saya akan masukkan details adalah macam gambar di bawah ni. No ID daftar Shaklee akan terus autogenerated.

>

Cara Daftar Ahli Shaklee cara daftar ahli shaklee Cara Daftar Ahli Shaklee form 2520online

>

Step 4 – Coaching dan Mentoring

Untuk yang daftar ahli Shaklee untuk jana pendapatan, pastikan anda saya masukkan ke dalam Group yang sepatutnya yang mana di dalam group itu ade 1001 macam teknik dan soal jawab bagaimana nak menjual Shaklee secara berkesan dan menjana pendapatan dengan lumayan.

>

Macam mana? Mudahnya kan daftar ahli Shaklee? Hehehehe..

>

>

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Daftar ahli Shaklee cara daftar ahli shaklee Cara Daftar Ahli Shaklee Daftar ahli Shaklee

>

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: