Bukti Shaklee Menjaga Kualiti Vitamin C Mereka!

Semua orang tahu dan memang sangat hangat dikatakan di internet dan laman sesawang betapa Vitamin C Sustained Release keluaran Shaklee menjadi rebutan ramai orang sehinggakan stok Vitamin C ini habis licin seantero Malaysia walaupon telah di restok sebanyak 3 kali dalam masa 2 bulan!

Oleh kerana ianya begitu hot dan menjadi pilihan ramai, maka Shaklee membenarkan para pengedarnya untuk pre-order Vitamin C yang akan di restok akan datang. Apa lagi, ramai lah pengedar Shaklee ni berebut-rebut pre-order! Tak kurang hebatnya, customer Shaklee yang begitu teruja dengan kehadiran Vitamin C ini pun pre-order sekali. Bukan setakat sebotol, malah berbotol-botol!!

Menyedari hakikat sambutan hangat Vitamin C ini, akhirnya pre-order terpaksa ditutup kerana sambutan yang terlampau menggalakkan!

Semalam, Shaklee mengumumkan bahawa Vitamin C Sustained Release hanya akan berada di pasaran pada April 2013!! Itu pun untuk mereka yang pre-order sahaja ya!!

Kenapa saya kata Shaklee menjaga kualiti Vitamin C mereka? Kerana kalau company lain yang tak nak jaga kualiti produk mereka, tentu sahaja akan mengambil kesempatan ini hasilkan produk yang entah apa-apa semata-mata untuk mengaut keuntungan!  8) {focus_keyword} Bukti Shaklee Menjaga Kualiti Vitamin C Mereka! icon cool Cool kan Shaklee?

Jangan risau, ada berita baik juga untuk bekalan Vitamin C semulajadi anda! Memperkenalkan Chewable Vita-C Plus 100 mg!!! Dengan khasiat dan bahan yang sama, ia mudah dikunyah, amat fleksible untuk mereka yang tidak sukakan pil untuk ditelan! :mrgreen: {focus_keyword} Bukti Shaklee Menjaga Kualiti Vitamin C Mereka! icon mrgreen

{focus_keyword} Bukti Shaklee Menjaga Kualiti Vitamin C Mereka! 12546 467764206593041 1093982611 n

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

 >

Nama: Mama Iman @ IbuCergas; ID Shaklee: 854292; Emel: ibucergas@gmail.com; Phone:  013-3355598

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: