1001 Sebab Anda WAJIB daftar jadi Ahli Shaklee

You may also like...

21 Responses

  1. Azura says:

    Salam… Sy pengguna Shaklee dr thn 2012. Dulu sy x pernah tau pasal upline or downline shaklee. Sy dah mendaftar tp sendiri tanpa guide dlm group. Bole ke sy nak jdkalau sy nak jadi downline miss. If anything bole tolong sy? Bole ke kalau register lg sekali utk jd downline?

    • Farha IbuCergas says:

      Salam sis, boleh join shaklee dengan register baru, dengan syarat id atas nama u tu x aktif selama 18 bulan (jgn beli apa2 guna id u)

      Sbb kita kalau boleh nak guna nama sendiiri untuk naik ranking dalam shaklee.

      Car bonus, conference trip, semua guna nama kita.

      Sent from my iPhone

    • Farha IbuCergas says:

      Salam dear, so sad to hear yang unx masuk group sepatutnya. Jika nak terminate dan register baru, id lama kene x aktif selama 18 bulan

      Mmg ramai yang bertanya pada saya untuk re-register balik sbb salah masuk group.

  2. Noraini Bohari says:

    Salam puan.. sy berminat utk mndftr ahli shaklee.. bleh ke sy beli produk shaklee dari puandgn mggunakn harga ahli slps sy daftar??

  3. Farha IbuCergas says:

    tahniah dear dah jadi ahli kami :)

  4. Noor Shahariza Nordin says:

    Assalamualaikum Sis,

    Saya berminat utk menjadi ahli shaklee? Apa yang saya perlu lakukan?

  5. katerina says:

    Salam,
    Nak join member boleh terangkan lebih lnjut x?

  6. fariza says:

    Salam sis…boleh tak terangkan dengan lebih lanjut klaw sy nk join member..terima kasih….

  7. miela says:

    aslkm..email me pls..berminat utk jd ahli..

  8. saya says:

    Emel saya cmna nak jadi ahli dan berapa percent dpt kurg hrga kli jd ahli?tq..

  9. zira says:

    Mcmn cr nk jd mmber shaklee?

  10. syuhada says:

    salam farha, nak tau camne nak jadi ahli shaklee boleh tak? tq ya..

  11. Farha IbuCergas says:

    Syuhada, saya ade emel pada syuhada ya caranya.
    Boleh refer artikel ini juga untuk info lanjut

    Klik link bawah ni
    http://vitamin.ibucergas.com/kelebihan-jadi-ahli-shaklee/

  12. jie says:

    Mcm mne nk jd ahli? Berapa modal? N percent yg iite dpt?

  13. slyvia says:

    Nak jd ahli…pliz….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:D :-) :( :o 8O :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.