" />

Biasa dengar vitamin or supplement yang all in one? Sebelum saya berjinak-jinak dengan mengamalkan pengambilan vitamin Shaklee pun saya tak tau ada supplement yang menggabungkan berpuluh jenis vitamin ke dalam satu tablet! Masa mula-mula tau memang rasa takjub. Dalam hati cakap “vitamin power rangers ke ni?” hehe… bukan saya mengagungkan vitamin selain dari makanan sunnah, tak sama sekali. Cuma tak sangka dengan teknologi sekarang manusia tak perlu lagi makan macam-macam untuk dapatkan semua khasiat dan zat. Tinggal ambil satu tablet, masuk mulut telan dengan air, setel. Memang yang dalam bentuk semulajadi lebih baik, tapi masih adakah pilihan kita untuk mendapatkan sumber yang asal dengan mudah dan cepat? Belum masuk bab nak simpan kat peti ais lagi. Jadi makanan tambahan dalam bentuk tablet adalah ‘viable’ pada zaman sekarang yang serba nak cepat dan sibuk ni. Ok tahniah Shaklee kerana berjaya mencipta vitalea yang power rangers ni kikiki…

Majoriti dari kita tak penah menyangka yang sebenarnya badan kita ni kurang vitamin dan mineral. Susah nak percaya sekarang ni ada orang boleh lengkapkan segala nutrisi harian untuk badan. Rutin kebiasaan yang saya biasa tengok ialah makan nasi, ayam/ikan/daging, sayur dan kicap (nak jugak tambah kicap kan..) Jadi sumber utama yang dapat hanyalah karbohidrat, protein dan vitamin dari sayuran. Lepas tu yang paling banyak karbohidrat pulak tu. Memang bahana sungguh rakyat Malaysia yang comei-comei dan ‘bulat-bulat’. Bayangkan lah kita ni antara negara yang mempunyai rakyat obesiti tertinggi di dunia. Dekat Asia kita nombor satu tau. Ni nak malu ke nak bangga eh? :P {focus_keyword} Vitalea Shaklee Vitamin Semua Dalam Satu icon razz

Selain dari tu, kekurangan vitamin yang menyebabkan badan cepat letih, rasa lesu dan lembik, antibodi tak kuat so cepat kena serangan demam dan selsema, rasa tekanan, tak ceria, suram, kusam, badan sengal-sengal, cepat kejang otot, tulang tak kuat dan rapuh, masalah jantung dan 1001 masalah dan penyakit lain. Jadi hasil dari permasalahan ni makan wujudlah vitamin ‘all in one’ atau dikenali sebagai vitalea Shaklee gabungan vitamin dan mineral penting jadi satu yang dicipta oleh Dr. Shaklee iaitu ‘founder’ syarikat Shaklee sendiri berpuluh-puluh tahun dahulu.  Dengan kejayaan penciptaan vitamin ni, kita tak perlu lagi terlalu banyak supplemen sampai nak termuntah-muntah telan tablet vitamin serupa macam orang yang sakit kronik.

vitalea shaklee {focus_keyword} Vitalea Shaklee Vitamin Semua Dalam Satu vitalea 2Biklan

Antara kelebihan utama Vitalea Shaklee ni adalah untuk

  • Sistem imunisasi
  • Kesihatan tulang
  • Kesihatan jantung
  • Kesihatan buah dada
  • Mengekalkan tenaga
  • Kulit, rambut dan kuku yang lebih sihat

Vitamin-vitamin Terkandung dalam ViTALEA
.
✔ A
✔ C
✔ D
✔ E
✔ B1
✔ B2
✔ B3
✔ B5
✔ B6
✔ B12
✔ Asid Folik
✔ Biotin
✔ Kalsium
✔ Fosforus
✔ Iodin
✔ Zat Besi
✔ Kuprum
✔ Zink

Vitalea dapat memberikan 100% atau lebih nilai harian kesemua vitamin termasuk DUA KALI nilai harian vitamin C, D dan E termasuk betacarotene untuk meningkatkan perlindungan anti-oksidan. Setiap kelebihan fungsi vitamin di atas itulah kelebihan yang ada pada VITALEA. Tua, muda, sakit, sihat, laki, wanita, lemah, kuat, sesiapa saja seharusnya menjadikan pengambilan VITALEA amalan harian WAJIB.

Boleh dipercayai ke produk ni? Dengan tujuh ujian klinikal insyaAllah ia bukan seperti produk cendawan tumbuh lepas hujan macam dekat facebook. Ujian yang dijalankan melalui saringan ketat yang mengambil masa bertahun-tahun sebelum di jual kepada umum.

Dengan harga yang cukup berbaloi RM88.75 sebotol mengandungi 120biji yang boleh tahan hingga EMPAT BULAN. Kos sebulan hanya RM22 sahaja. Mana nak dapat VITAMIN POWER semurah ni? Itulah dia Vitalea Shaklee antara produk yang terbaik yang pernah dihasilkan

Dapatkan update terbaru mengenai promosi dan maklumat mengenai produk Shaklee dengan memasukkan nama dan email pada borang di bawah.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

{focus_keyword} Vitalea Shaklee Vitamin Semua Dalam Satu credit card kredit kad

{ 0 comments }

Seperti bulan-bulan lain, masuk je awal bulan Shaklee akan announce ‘promotion product of the month’ yang akan dapat promosi beli 6 percuma 1. Jadi bulan ni dengan sukacitanya Ostematrix Shaklee telah mendapat mandat untuk memegang gelaran produk promosi   8) Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 icon cool Best ke ostematrix ni? Macam jarang je orang promote? Ostematrix ni orang yang datang cari sebab produk umum yang banyak syarikat lain juga jual yang lebih dikenali sebagai pil kalsium.

promosi ostematrix shaklee Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 ostematrix buy6free1

  • untuk menggalakkan pertumbuhan tulang
  • melegakan sakit belakang bagi ibu yang mengandung
  • menghindarkan osteoporosis
  • menggantikan kalsium yang banyak hilang pada ibu yang menyusu
  • melegakan kekejangan pada yang mengalami sindrom pra-haid
  • merehatkan otot mata
  • melegakan sakit-sakit sendiri
  • mengurangkan risiko migrain
  • memberi kesan ketenangan dengan merehatkan otot dan saraf
  • mengurangkan risiko kekejangan otot terutamanya pada kaki (betis)
  • kandungan magnesium pada ostematrix mengurangkan risiko batu karang dan diabetes

Ada satu lagi kelebihan yang saya nyatakan kat atas iaitu dengan pengambilan Ostematrix dapat membantu mengatasi masalah sembelit. Boleh jadi produk 2 in 1 bagi anda-anda yang ada masalah ni. hehe..

Nak lagi info pasal Ostematrix boleh rujuk artikel saya sebelum ni

Ostematrix Shaklee

Dan juga artikel ni

Mengurangkan Osteoporosis

Harga jualan Ostematrix adalah RM61 dan dengan promosi anda akan dapat percuma 1 botol (120 biji) dengan setiap pembelian 6 unit. Tapi kalau nak lagi best daftar keahlian shaklee boleh dapat offer yang lagi terbaik.

 

 

Dapatkan update terbaru mengenai promosi dan maklumat mengenai produk Shaklee dengan memasukkan nama dan email pada borang di bawah.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan seperti rundingan harga mengikut budget boleh dibuat dengan menghubungi saya di talian berikut:

>

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE

DAN

SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

<

1001 Sebab Kenapa Anda Wajib Jadi Ahli Shaklee

>

>

Nama: Mama Iman @ Farha @ IbuCergas

Emel: ibucergas@gmail.com

Phone/message/wassap: 013-3355598

<

“Ingin mendapat 4-5-6 angka sebulan dengan mendaftar menjadi ahli Shaklee? Hubungi saya juga! Hanya online sahaja, anda mampu menjana pendapatan lumayan! Wakil pengedar seluruh malaysia masih diperlukan! Dan anda akan dijemput ke group Ekslusif di Facebook”

 

Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 Ostematrix Shaklee Promosi April 2014 Beli 6 Percuma 1 credit card kredit kad

{ 0 comments }

Jadi Ahli Shaklee Dengan Percuma dan Dapat Cash Back?

by Farha IbuCergas

Semakin ramai yang menjadi pengguna produk Shaklee di Malaysia ni.  Masih ramai yang belum tahu dengan menjadi ahli Shaklee boleh dapat penjimatan yang lebih untuk setiap produk yang dibeli. Ada juga yang dah tau kelebihan mendaftar keahlian tapi belum terbuka hati untuk mengisi borang. Kebiasaannya sebab beli sekali sekala je atau pun sekadar nak beli […]

Comments Baca artikel penuh →

Kenapa Saya Makan Set Kurus Shaklee Murah Tapi Tak Kurus-kurus Pon??!!!

by Farha IbuCergas

Ramai sangat la yang tanya pasal Set Kurus Shaklee, tapi tak kurus-kurus. Bila di cek-cek, diorang beli Set Kurus Shaklee “Budget” dan “Paling Murah” (kononnya). Argh… Bila ditanya berat sekarang berapa, dijawab pulak, 70 kilo, 80 kilo, 90 kilo. Bila ditanya, beli Set Kurus Shaklee ape?, dijawab pulak, Lecithin dan Alfafa (cume??!!). Bila ditanya, beli […]

Comments Baca artikel penuh →

Bisnes Shaklee Yang Menggilakan

by Farha IbuCergas

Bisnes Shakee gila? Yang saya nak maksudkan sedikit sebanyak kegilaan saya ber-Shaklee. hehe… Saya pasti ada sebab kenapa sesetengah orang memilih Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan malah ada yang menjadikannya sumber utama. Susah ke bisnes Shaklee ni? Semua berbalik kepada mindset kita sendiri. Apa pekerjaan yang di lakukan jika kita seronok melakukannya kesusahan yang di […]

Comments Baca artikel penuh →

Harga Vitamin C Shaklee Berbaloi-baloi!

by Farha IbuCergas

Vitamin C adalah vitamin yang paling biasa di makan sebagai suplemen harian. Sama ada dalam bentuk tablet atau cecair. Paling tak pun daripada sumber buah – buahan seperti oren dan juga jus minuman. Boleh kata suplemen yang paling meluas penggunaannya adalah vitamin C. Banyak syarikat yang mengeluarkan termasuklah vitamin C Shaklee yang tengah hot kat […]

Comments Baca artikel penuh →

Kepentingan Vitamin Untuk Ibu Mengandung

by Farha IbuCergas

Ibu mengandung memerlukan banyak nutrien penting bagi menjaga kandungan dan memastikan dalam keadaan terbaik. Waktu mengandung badan lebih cepat kehilangan banyak zat dan jika tidak mengekalkan zat – zat tersebut ia mungkin akan menyebabkan tubuh badan lemah dan ini boleh memberi kesan tak baik kepada baby dalam perut. Yang pasti kita nak anak dalam kandungan […]

Comments Baca artikel penuh →

Vitalea – Vitamin Untuk Tambah Tenaga

by Farha IbuCergas

Antara banyak-banyak vitamin, ada suatu vitamin yang bagi saya sangatlah miracle. Ops, bukan nak taksb sangat dengan Shaklee ni. This is based on experience. Tesimonial sendiri. Keberkesanan yang saya sendiri alami. Begitu juga para customer saya. Vitamin itu adalah Vitalea Multivitamin with Iron Formula. < TAHUKAH ANDA..VITALEA salah satu killer produk Shaklee… TAHUKAH anda… pada […]

Comments Baca artikel penuh →

NutriWhite & Enfuselle – Set Kecantikan Shaklee Terbaik Untuk Luaran

by Farha IbuCergas

Antara yang membuatkan jenama Shaklee ni popular sangat sejak kebelakangan ni adalah produk – produk kecantikan keluaran Shaklee yang macam goreng pisang panas. Boleh kata selalu betul kehabisan stok dekat HQ Shaklee. Ada berjenis – jenis set dan produk khas untuk kecantikan. Setiap satunya mempunyai keistimewaan, kelebihan dan fungsi – fungsi tertentu. Set kecantikan Shaklee […]

Comments Baca artikel penuh →

Bisnes Shaklee Model Perniagaan Terbaik?

by Farha IbuCergas

Sekarang Shaklee bagaikan fenomena. Mana – mana saja ada yang sebut pasal Shaklee sebab produk – produk yang terbaik dan berkualiti serta mampu milik. Tapi bukan tu je faktor yang membangkitkan bisnes Shaklee di Malaysia ni, model bisnes yang digunakan juga antara faktor yang menaikkan nama Shaklee dengan begitu pantas. Ye memang Shaklee adalah bisnes […]

Comments Baca artikel penuh →